Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

A zasto ? ....

Ne brisete prodate predmete ? Ne razumem koju svrhu imaju predmeti na profilima, sa naznakom ''prodato'', a pritom ima opcija da se obrisu? Sto mozda ima veze sa bagovanjem sajta, prenatrpanost, ali ne mora da znaci. Kada god trazim nesto, i udjem na artikal koji mi se svidja, kad' ono prodato 😒
2018 10 14
Da bi sev hvalile kako su nesto prodale ili cista lenjost -bezobrazluk .
2018 10 14
Moguce je i da se hvale, ali to je onda totalni promasaj, ovaj sajt gubi svrhu .... Koliko vremena treba da se klikne na ''prodato'', isto toliko treba i za ''obrisi'' . Ne znam, ne razumem.
2018 10 14
Drzim oglas prodate stvari samo dok kupac ne javi da je preuzeo posiljku i da je sve u redu (ne daj Boze kakvog nesporazuma ) . Inace , glupost ,em cini nepregledniji svoj profil ,em zatrpava svima nama . Isto ne razumem profile od deset strana ,a na njima isti artikli ponovljeni po dva-tri i vise puta :s :o
2018 10 14
Isto, drzim predmet prodat dok se ne javi devojka da je stiglo i onda brisem, a sve duze od toga, pa zasto bih .... Pa da, ne mrzi ih da postavljaju predmete iznova i iznova, i da pisu i popunjavaju sva polja, a mrzi ih da jednim klikom obrisu iste 😒
2018 10 14
Ja pokušavam da obrisem oglas torbe koju sam prodala ali ne mogu... već pet dana isto, samo mi se ponovo ucita profil kad stisnem obriši ali oglas još uvek stoji 😳 pre mi je to bilo i sa ostalim oglasima ali njih sam uspela da obrisem bar iz desetog puta 😂
2018 10 23
Ova tema ko zna koji put otkad posecujem forum. Dok se novi admin ne oglasi, nadam se.
2018 10 23