Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molim Vas...

Prestanite da saljete poruke o razmeni i kada vam neko kaze sta zeli vi se ne javite, ili ako trazite dodatne slike i pitam vas da vam posaljem na viber vise se ne javite, ili ako kazete da cete se javiti, a ne javite se. Zaista postaje frustrirajuce, sve manje odgovornosti i postovanja na ovom forumu. Ja se izvinjavam, ne odnosi se na sve, ali ovo je sve cesca pojava :s
2018 10 19
Ja sam vec oguglala na sve sto ste naveli, meni je to svakodnevnica! Skoro sam dobila poruku o razmeni, a kada sam cisto iz znatizelje usla na profil doticne, velikim slovima pise: ( NE RADIM RAZMENU i na takve poruke necu odgovarati )! :') :') Druga korisnica je " zelela" da kupi predmet i zeli vec nedelju dana, mozda i duze...a samo zeli... treca se razmislja zbog plate koju je dobila i obecava vec dve nedelje da ce kupiti ....shou :P
2018 10 19
To je nekultura. Meni je neverovatno da clanicama kojima se svidja neka moja stvar, posaljem poruku da ih pitam da li zele jos slika, informacija, video i kada im se vec nesto svidja da ih obavestim da sam spustila cenu i da dobijaju i poklon uz to sto im se svidja ako kupe. I naravno nista ne odgovore. Pa je l toliko tesko da se napise" hvala , nisam vise zainteresovana"? I tako njih trenutno imam 20-ak koje mi ne odgovaraju. A ostalim clanicama koje mi odgovore ja im se jos zahvalim na odgovoru pored ovoliko nekulturnih clanica.
2018 10 19
To je nekultura. Meni je neverovatno da clanicama kojima se svidja neka moja stvar, posaljem poruku da ih pitam da li zele jos slika, informacija, video i kada im se vec nesto svidja da ih obavestim da sam spustila cenu i da dobijaju i poklon uz to sto im se svidja ako kupe. I naravno nista ne odgovore. Pa je l toliko tesko da se napise" hvala , nisam vise zainteresovana"? I tako njih trenutno imam 20-ak koje mi ne odgovaraju. A ostalim clanicama koje mi odgovore ja im se jos zahvalim na odgovoru pored ovoliko nekulturnih clanica.
2018 10 19
2018 10 19
Samo mi nije jasno , kako misle da cu pogledati njihov profil i kupiti nesto od njih kada su takve.
2018 10 19
Naglasila sam na profilu da ne radim razmene. Često dobijam upite za istu. Hajde sad, na to sam se navikla. Odgovorim redovno i na te poruke. Pojedine članice, nakon odgovora, nastave sa raspitivanjem o predmetu: traže popust, dodatne slike, mere, pa čak i podatke za uplatu. Imala sam slučajeve da članice sa dosta saradnji, rezervišu predmet, odrede datum plaćanja, ostave i svoje podatke, loguju se redovno i ne javljaju više. Znam da postoji tema "Kupci koji odustaju" ali ko još i time da se bakće? Zanimljivo je da kada nude razmenu, ne treba ništa dodatno, a kada treba da se plati, e tada se ide u sitna crevca...I tako, kao što rekoh, na kraju ipak ispare. Pa ako ne možeš kupiti, poštuj tuđe vreme! Ali šta da se radi, ima nas raznih. Sreća je da na sajtu postoje divne članice i ovih putem ih pozdravljam!
2018 10 19
To je po meni nepostovanje jer ako ja nadjem vremena da odgovorim na poruku, dam sve trazene informacije, i onda se taj neko ne udostoji da kaze da nije vise zainteresovan, odustaje itd. sta god... Tacku da mi posalje znacilo bi mi! A usput da pitam, da ne otvaram novu temu, zasto clanice ne zele da prodaju neki predmet? Nekoliko puta mi se desilo da kliknem na ZELIM, pitam ako me nesto dodatno zanima ili odmah ostavim podatke, i clanica mi nikad ne odgovori na poruku, a redovno ulazi na sajt??! 🤔
2018 10 19
MarArt, to mi tek nije jasno :| Ispada da treba da ih "juris" da ti prodaju neki artikl...
2018 10 19
Juce devojka trazi razmenu i kaze da je videla da sam zainteresovana za parfeme ,a ona ima , slikace . Danas mi posalje sliku prazne bocice nekog Boss parfema ... Odgovorim da nisam zainteresovana za prazne bocice osim retkih minijatura . Zahvalim se , izvinim ... Nista ne odgovori . Ali ja navikla . Kad moljakaju za razmenu krenu sa 'postovana' , 'mila' ,'draga' ,kad se to ne dogodi ,ili im ne odgovara ono sto trazis ( u istoj vrednosti i realnoj i naznacenoj ) , onda ni 'mrs ' . :') A te upite "Zelim' dobijam svaki dan ,ne samo od novih clanica . 90% mojih odgovora odu u prazno . Muk sa druge strane .
2018 10 19
> Selena86: > To je nekultura. Meni je neverovatno da clanicama kojima se svidja neka moja stvar, posaljem poruku da ih pitam da li zele jos slika, informacija, video i kada im se vec nesto svidja da ih obavestim da sam spustila cenu i da dobijaju i poklon uz to sto im se svidja ako kupe. I naravno nista ne odgovore. Pa je l toliko tesko da se napise" hvala , nisam vise zainteresovana"? I tako njih trenutno imam 20-ak koje mi ne odgovaraju. A ostalim clanicama koje mi odgovore ja im se jos zahvalim na odgovoru pored ovoliko nekulturnih clanica. Slazem se sa Vama ;) Mene ste vi kontaktirali za deciji duks,i niste se vise javljali nakon mog odgovora,sta vise napisali ste da bi ste ga narucili za prosli ponedeljak,nakon mog odgovora niste se javljali vise. Cak ni to sto kazete "nisam zainteresovana vise",tako da ne razumem bas najbolje sta Vam smeta kad i vi isto tako :)
2018 10 20
Marylin <3 :')
2018 10 20
Hahaha, pa Marylin tako je, gromoglasne, fine i kulturne, a... Samo da dodam, ovde sam imala toliko "smrtnih slucajeva" da me prosto jeza podilazi cime se ljudi sluze kao izgovorom, to je mentalni nivo adolescenta, secate se "znate nisam spreman za ispitivanje, umrla mi je tetka", pa je li moram da znam razlog, cak i da je istina, "sprecena zbog privatnih stvari" bilo bi sasvim prihvatljivo i dovoljno.
2018 10 20