Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Pomoć mantil

Naime, imam mantil od jelendke kože, obožavam ga i puno sam ga platila. E, sad, od silnog nošenja, ta koža se iskrzala po rubovima i podtao je nenosiv. Gde to mogu da sredim? U nekoj običnoj krojačkoj radnji ili nekoj specijalizovanoj za kožu? Volela bih da bude odrađeno kako valja, a ne traljavo
2018 11 20
U bilo kojoj krojačkoj radnji koja je dobro "razrađena", i nakon toga na hemijsko čišćenje i biće bombonica. 😊
2018 11 20
Mozda prvo da odes u neku radnju koja se bavi kozom,tj krojaca za kozne stvari i prepravke..Da se konsultujes..Imas u Sarajevskoj jednog
2018 11 20
Mozda prvo da odes u neku radnju koja se bavi kozom,tj krojaca za kozne stvari i prepravke..Da se konsultujes..Imas u Sarajevskoj jednog
2018 11 20
Tako sam i mislila. Znaš li naziv te radnje u Sarajevskoj? Dugačka je ulica XD
2018 11 20
Ne znam ...Negde pri kraju kada ides od grada prema Mostaru.,leva strana..Tj leva strana kada dolazis iz pravca Nemanjine
2018 11 20
Ne znam ...Negde pri kraju kada ides od grada prema Mostaru.,leva strana..Tj leva strana kada dolazis iz pravca Nemanjine
2018 11 20
Mislim da je kod prve autobuske stanice u Sarajevskoj,..Busevi koji idu ka gradu
2018 11 20
Imas na uglu balkanske ulice odlicu radnju
2018 11 20
Zar je preostao neko u Balkanskoj ko se bavi kozom?
2018 11 20
Zar je preostao neko u Balkanskoj? :D nisam prošla tom ulicom ne pamtim, ali kad god sam pre prolazila, vidim nešto novo zatvoreno :) hvala, đevojke, baš ćuovih dana da prošetam da vidim šta može da se uradi
2018 11 20
Na uglu Balkanske dole ima lik koji radi sa kozom..Ali pravi kaiseve i kaiseve za pse ,futrole i takve stvari...Koliko znam sa grderobom ne radi .
2018 11 20
Na ćosku balkanske i g.principa je tradicionalna radnja, stari zanati, samo kaisevi i aksesoar. Za stepanje koze su potrebne drugacije masine i/ili igle i nesto malo drugaciji konac tako da pre nego sto im das mantil proveri imaju li iskustva u radu sa kozom. Ako ne pronađes na tim lokacijama koje su devojke ooisale pisi mi u inbox pa cu ti dati jos jednu adresu mog krojaca. Sretno😊
2018 11 21