Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Predlozite mi crnu farbu za kosu :)

Skoro sam pocela da se frabam u crno i stvarno mi se svidja kako mi stoji,ali koju god farbu da sam probala bas bas se brzo ispere..Da napomenem da zelim zift crnu,ne prirodno crno ili tamno smedje jer je takva moja prirodna 😄😄
2018 12 08
Uu super izgleda! Mada probala sam i ja plavetno crnu i ispalo je ono crno,ali neka cudna crna,nedefinisana hahaha 😂
2018 12 08
I ja sam uzimala syoss blue black mnogo lepse izgleda od zift crne bas daje lep sjaj i traje mi po mesec i po i loreal bez amonijaka.. :)
2018 12 08
Londa, ne ispira se boja zagarantovano. Ranije dok sam se farbala u neke tamnije boje samo mi je Londa bila extra. ;) :)
2018 12 08
Sa kanom se farbam vec godinama.ne ispira se.kosa je.mnogo lepsa.samo dva puta godisnje farbam celu kosu.nikad lepsa ni duza
2018 12 08
Revlon,definitivno,najbolji kvalitet kose. Dugo sam koristila Palet,bas mi je isusivala.
2018 12 08
Still kolor sampon, magicno crna :), uopste se ne ispira i bas dugo traje. :)
2018 12 09
> *STARS*: > Revlon,definitivno,najbolji kvalitet kose. Dugo sam koristila Palet,bas mi je isusivala. Ja trenutno koristim Palette i mogu da potvrdim da stvarno isusuje dosta kosu,medjutim svidja mi se boja pa ne odustajem od nje ..Nikako da nadjem onu pravu hahaha da mi se dopadne boja a da ne unisti kosu..Muke 😢😢
2018 12 09
> Sladjana23: > Still kolor sampon, magicno crna :), uopste se ne ispira i bas dugo traje. :) Probalaaa,jako mi se brzo isprala,kosa mi je izgledala uuzasno hahaha onako jedan deo moja prirodna pa drugi deo nesto smedje crno..ma haos! Zavisi i od kose,ne uhvati svaka isto.😓
2018 12 09
> LadyBlye: > Londa, ne ispira se boja zagarantovano. Ranije dok sam se farbala u neke tamnije boje samo mi je Londa bila extra. ;) :) Nisam cula za brend...Raspitacu see! 😄
2018 12 09