Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Upozorenje!

Pozdrav devojke! Pre neki dan mi se javila clanica Makana99 zainteresovana za kupovinu Pull&Bear farmerki. Posto je clanici potpuno prazan profil sa 0 utisaka, odlucila sam da trazim uplatu unapred postnetom, pa da onda posaljem. Ona je pristala, uplatila i ja sam isti taj dan 06.12. poslala farmerke postexpressom. Farmerke jos nije preuzela iako su stigle odmah sutradan 07.12.,niti odgovara na poruke. Ne znam sta ce biti na kraju, ali iako ih ne preuzme, necu biti na tooolikom gubitku. No, poenta price je da se radi o Miljani Nikolić (ja sam sve vreme imala neki cudan osecaj, ne mogu da opisem) da bih videla da postoji citava tema o njoj i njenim prevarama na ovom sajtu. Tako da, samo zelim da Vas upozorim da ukoliko Vam se javi sa profila Makana99 da ne saljete nista pouzecem jer moze da se desi da ne preuzme paket, niti da bilo sta kupujete (mada ni nema za sad nista na prodaju na profilu) jer ko zna sta ce Vam stici. Ako trebaju screenshotovi nasih prepiski, ostavicu i to u temi. Pozdrav!
2018 12 08
Hvala Vam na upozorenju, ovo je postalo strašno, kao epidemija, svaki put kada uđem na sajt pročitam o nekoj novoj prevari. Nadam se da nećete biti oštećeni, pozdrav!
2018 12 08
Hvala MarArt 😊
2018 12 08
Nema na cemu! Sve vreme sam imala neki los predosecaj... Posle kad sam videla temu i slike i sve, ostala sam u soku 😮 Ja necu biti ostecenja toliko iako ne preuzme paket, jer farmerke su 1190,ona je uplatila 1200,tako da ako mi se vrati paket, bicu u plusu... Al onda mi nije jasno kojom logikom onda neko uplati novac za nesto i ne preuzme 🤔 pratim posiljku na sajtu post expressa, pise da je ostavljen izvestaj sto znaci da je kurir pokusao isporuku ali nije niko bio na adresi pa je sada ceka u posti. Javicu Vam na kraju sta se desilo. 👍
2018 12 08
> MarArt: > Pozdrav devojke! > Pre neki dan mi se javila clanica Makana99 zainteresovana za kupovinu Pull&Bear farmerki. Posto je clanici potpuno prazan profil sa 0 utisaka, odlucila sam da trazim uplatu unapred postnetom, pa da onda posaljem. Ona je pristala, uplatila i ja sam isti taj dan 06.12. poslala farmerke postexpressom. Farmerke jos nije preuzela iako su stigle odmah sutradan 07.12.,niti odgovara na poruke. Ne znam sta ce biti na kraju, ali iako ih ne preuzme, necu biti na tooolikom gubitku. No, poenta price je da se radi o Miljani Nikolić (ja sam sve vreme imala neki cudan osecaj, ne mogu da opisem) da bih videla da postoji citava tema o njoj i njenim prevarama na ovom sajtu. Tako da, samo zelim da Vas upozorim da ukoliko Vam se javi sa profila Makana99 da ne saljete nista pouzecem jer moze da se desi da ne preuzme paket, niti da bilo sta kupujete (mada ni nema za sad nista na prodaju na profilu) jer ko zna sta ce Vam stici. > Ako trebaju screenshotovi nasih prepiski, ostavicu i to u temi. > Pozdrav! Ne razumem bas u cemu je problem ako je devojka uplatila novac unapred?
2018 12 08
> Visnjica.1: > > MarArt: > > Pozdrav devojke! > > Pre neki dan mi se javila clanica Makana99 zainteresovana za kupovinu Pull&Bear farmerki. Posto je clanici potpuno prazan profil sa 0 utisaka, odlucila sam da trazim uplatu unapred postnetom, pa da onda posaljem. Ona je pristala, uplatila i ja sam isti taj dan 06.12. poslala farmerke postexpressom. Farmerke jos nije preuzela iako su stigle odmah sutradan 07.12.,niti odgovara na poruke. Ne znam sta ce biti na kraju, ali iako ih ne preuzme, necu biti na tooolikom gubitku. No, poenta price je da se radi o Miljani Nikolić (ja sam sve vreme imala neki cudan osecaj, ne mogu da opisem) da bih videla da postoji citava tema o njoj i njenim prevarama na ovom sajtu. Tako da, samo zelim da Vas upozorim da ukoliko Vam se javi sa profila Makana99 da ne saljete nista pouzecem jer moze da se desi da ne preuzme paket, niti da bilo sta kupujete (mada ni nema za sad nista na prodaju na profilu) jer ko zna sta ce Vam stici. > > Ako trebaju screenshotovi nasih prepiski, ostavicu i to u temi. > > Pozdrav! > Ne razumem bas u cemu je problem ako je devojka uplatila novac unapred? Mozete pogledati u posebnoj temi koja se zove Miljana Nikolic. Ovo je samo upozorenje...
2018 12 08
> MarArt: > Nema na cemu! Sve vreme sam imala neki los predosecaj... Posle kad sam videla temu i slike i sve, ostala sam u soku 😮 Ja necu biti ostecenja toliko iako ne preuzme paket, jer farmerke su 1190,ona je uplatila 1200,tako da ako mi se vrati paket, bicu u plusu... Al onda mi nije jasno kojom logikom onda neko uplati novac za nesto i ne preuzme 🤔 pratim posiljku na sajtu post expressa, pise da je ostavljen izvestaj sto znaci da je kurir pokusao isporuku ali nije niko bio na adresi pa je sada ceka u posti. Javicu Vam na kraju sta se desilo. 👍 Ima rok od pet radnih dana da preuzme paket, subota i nedelja se ne računaju kao ni dan slanja, tako da obzirom na to da je uplatila unapred verovatno će i otići od ponedeljka neki dan po paket u poštu. Uglavnom, znaćeš sve najkasnije do 13.12. Ukoliko do tada ne preuzme paket, tek onda se vraća tebi. Najiskrenije se nadam da će preuzeti. Nije logično da neko uplati novac unapred i onda da ne preuzme, ali opet nikad se ne zna....
2018 12 08
> MarArt: > Nema na cemu! Sve vreme sam imala neki los predosecaj... Posle kad sam videla temu i slike i sve, ostala sam u soku 😮 Ja necu biti ostecenja toliko iako ne preuzme paket, jer farmerke su 1190,ona je uplatila 1200,tako da ako mi se vrati paket, bicu u plusu... Al onda mi nije jasno kojom logikom onda neko uplati novac za nesto i ne preuzme 🤔 pratim posiljku na sajtu post expressa, pise da je ostavljen izvestaj sto znaci da je kurir pokusao isporuku ali nije niko bio na adresi pa je sada ceka u posti. Javicu Vam na kraju sta se desilo. 👍 Mislim da nemas razloga za brigu, rok za podizanje paketa je 5 radnih dana, ne verujem da bi doticna uplatila 1200din a onda izgubila to zbog 150 - 200din postarine...Pa i meni se nekad desi da ne podignem istog dana kad stigne, bas jer zivim blizu poste, pa postar iako je naznaceno do 19h dodje odmah ujutru u 9h, a ja nisam u stanu...naravno ja uvek prodavca obavestim da cu preuzeti sutradan itd...to sto ne odgovara na poruke je stvar licne kulture...
2018 12 08
Da, i ja mislim da ce podici, nema logike da bude drugacije jer bi onda samo ona bila na gubitku... Ali opet, imala sam potrebu da Vas upozorim jer svega sam se nacitala u onoj temi koja je posebno njoj namenjena.
2018 12 08