Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Da LI MI IMAMO ADMINA????

Pokusavam da resim svoj problem skoro 10 dana o nepravednoj- negativnoj oceni dobijenoj bez saradnje! Pisem, obracam se, cekam i nista..
2018 12 11
Mislim da ne, prepustene smo same sebi 😬
2018 12 11
Na žalost, Volimpink je upravu. Spotter dok je bila aktivna na sajtu puno toga se brže rešavalo, ali pojedinci je ne žele ovde i ne odgovara im, pa se povukla sa sajta. Koliko sam upućena, Spotter je reagovala krajnje brzo, i tada je i admin barem nešto radio kada uđe na sajt, sada evo već koliko je vremena prošlo i admin ne preduzima apsolutno ništa, a prevaranti i nepravde se samo "roje" ovde. Užas!!
2018 12 11
Ukoliko nije rezervisala torbu, naravno da ste imali apsolutno svako pravo da je prodate usled njenog neodgovaranja na Vaše poruke. Eeeeeee, kada bi se utisci delili tek tako bez ostvarenih saradnji bio bi tek onda opšti haos, i ovako je već haos ovde.... Da, vidim da admin povremeno ulazi na sajt, ali nijedan od onih "prevarantskih profila" nije blokiran, a prošlo je već baš puno vremena.... Tuga.
2018 12 11
Pozdrav, saradjivale smo..vi ste divni to svako moze da vidi sa vaseg profila, meni je Spotter spasio/la i novac i cast ovde na sajtu, i reagovao je zato i Admin, tako da samo njemu se obrati.
2018 12 11
Hvala draga od srca! Spotter clanici sam pisala ali nisam dobila odgovor, sada mi rekose clanice da vise nije aktivna. Adminu sam pisala 4 ili 5 puta sa sve kopijama konverzacija ali odgovora nije bilo, od tada je proslo 10 ili vise dana :-( Zaista vise ne znam sta da radim.. Da nije ovakva nepravda u pitanju odustala bih do sada ali mi je zao da mi ta ocena stoji bez razloga. A i ocena koju sam dobila sa clanicom sa kojom sam ostvarila saradnju za tu torbu takodje govore u prilog svemu ovome sto sam ja rekla. Osecam se bas beznadezno.. pri tome ja njoj nisam ostavila negativnu jer nismo saradjivale, cak ni nakon sto je ona meni ostavila.
2018 12 11
E nazalost.. A admin ne odgovara nista i ne preduzima nista.. Znaci da smo prepusteni sami sebi?? A pored toga i nezasticeni?? 😩😔
2018 12 11
Za sada je tako...na žalost.
2018 12 11
Ne znam sta bih rekla, ako postoji ova nasa zajednica i postoje neka pravila onda valjda i mi treba da imamo i neku zastitu.. Ovaj problem oko admina, bagovanja sajta i sl traje vec dugo, mislila sam da smo to resili kada je bilo ono glasanje za novog admina ali izgleda da nista nije reseno.. Ovo nikuda ne vodi, prevaranata ionako ima puno jos ako vide da smo nezasticeni nastace pravi haos 😔😔
2018 12 11
Adminu više nemojte pisati, odgovara po FIFO metodi (First In First Out), tako da svaki put kad mu pošaljete novu poruku, padaju na dno i sve su manje šanse da ih vidi.
2018 12 11
Da, uvek se piše jedna poruka adminu i dokazi (slike) se prilažu u toj istoj poruci.
2018 12 11
> milenalenami: > Ne znam sta bih rekla, ako postoji ova nasa zajednica i postoje neka pravila onda valjda i mi treba da imamo i neku zastitu.. Ovaj problem oko admina, bagovanja sajta i sl traje vec dugo, mislila sam da smo to resili kada je bilo ono glasanje za novog admina ali izgleda da nista nije reseno.. Ovo nikuda ne vodi, prevaranata ionako ima puno jos ako vide da smo nezasticeni nastace pravi haos 😔😔 Bag nije do admina, a nov admin nije izabran...o tome mislim da odlučuju Litvanci.
2018 12 11
Od Administratora koristi nece biti. Dozvolili smo da se Spotter povuce zbog kritike na njen racun od nekoliko neozbiljnih clanica i prevaranata. Poziv da se Spotter vrati!!!
2018 12 11
AppleRed, nismo mi to dozvolili... Jednostavno, verujem da je i njoj dozlogrdilo da uvek čita kojekakve kritike na njen račun, da ne kažem "napade". Da fali Spotter ovom sajtu i svima nama koji je podržavamo- fali. Takođe, apel da se Spotter vrati!
2018 12 11
Hvala na savetima drage, pisala sam i sa kopiranim konverzacijama i onda sacekam uvek po 2-3 dana i nista i onda sam pisala novu poruku.. Ali ni tada nista.
2018 12 12
1 2