Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kako dopuniti novcanik sa TELENOR mreze???

Stvarno ne razumem zasto ne postoji opcija dopuniti novcanik sa Telenor mreze?? Vec mesecima ne mogu da dopunim novcanik i koristim usluge jer neko prosto nije uvrstio tu mrezu u opciju... i uopste ne znam sta da radim sad... Strasno!
2018 12 15
Ja sam Telenor mreža i bez problema dopunim novčanik. Ako ste na dopunu onda morate kucati sms poruku, a ako ste preko računa onda dole u opciji za dobunu novčanika to radite. Tako je sa svim mrežama, ne samo za Telenor.
2018 12 15
I ja sam imala isti problem, pa sam pisala administratoru, misleći da negde grešim. Međutim, dobila sam odgovor da tehničar ne može da doda Telenor mrežu. Ja sad uplaćujem sa muževljevog broja, jer ne znam drugo rešenje, a ako neko ima bolju opciju, pomoć je dobrodošla.
2018 12 15
Izvinjavam se, sada tek vidim da nema Telenor više u ponudi, samo Mts i VIP... Ja sam zadnji put u septembru dopunjavala novčanik i bio je Telenor u ponudi, iz kog razloga ga više nema to zaista ne bih znala... Baš bezveze....
2018 12 15
Pa to, ja sam pre normalno dopunjavala i sad vise nema Telenora, a nemam u okolini neku drugu mrezu 😑 stvarno ne razumem o cemu se radi 😩
2018 12 18
Ovo je i moj problem, a htela sam da se vratim na pro. Trt.
2018 12 29