Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

,, razmene ne radim osim ako mi se nešto baš svidi" ?!

Pa zar ovo i nije sam princip po kom uopšte funkcionišu razmene? Ili, generalno, bilo koji kupoprodajni odnos ili razmena dobara? Logično da se neće kupiti/razmeniti nešto ukoliko nam se ne svidi. Zaista ne razumem članice koje ovo napišu u about, takve izbegavam u širokom luku, jednostavno smatram da je to dvolično.
2018 12 25
To znači, ne cimajte me za razmene , ja ću vas, ako mi se nešto baš svidi :D ahahAhaha
2018 12 25
Još bolje je - razmena može ,ali samo ako ja vas pitam
2018 12 25
Dupli standardi, stvarno me iritira, pogotovo što to viđam sve češće u skorije vreme...
2018 12 25
Koncept razmene i jeste "ako se uklope ukusi", ono sto nikad necu razumeti je ako neko moj predmet stavi u "omiljene", a nije kategorican po principu "RAZMENE NE" i ja tu clanicu pitam za istu a ona me ne udostoji ni "ne hvala". Evo ja sam onda kategoricna "NECU NI DA TI PRODAM PREDMET".
2018 12 25
Podrška! 😄
2018 12 25
Meni su takvi opisi,ali bukvalno samo za ismevanje!Cak me ni ne iritira..Uglavnom zamislim njusku koja stoji iza tog profila ,:) Jel onako realno,ko moze tako nesto ,besmisleno, da napise
2018 12 25
Ja ne odgovaram osobama kojima piše da NIKAKO NE RADE RAZMENE, na takva pitanja ne odgovaraju, a pitaju za istu. Ili postave temu u Tražim da traže nešto iskčjučivo za razmenu. E, takvoj bukv ne bih ni prodala
2018 12 25
> LunaLuBeka: > Koncept razmene i jeste "ako se uklope ukusi", ono sto nikad necu razumeti je ako neko moj predmet stavi u "omiljene", a nije kategorican po principu "RAZMENE NE" i ja tu clanicu pitam za istu a ona me ne udostoji ni "ne hvala". Evo ja sam onda kategoricna "NECU NI DA TI PRODAM PREDMET". Hahahahahahha meni se desila još gora stvar. Devojka ima nekoliko mojih stvari u Omiljenim i meni se kod nje svidi sako. Napišem joj poruku da bih bila voljna da joj dam i više svojih stvari koje su joj u Omiljenim za taj sako gde bi ona zaista prošla super jer se nije radilo o atlet majicama već o patikama, pantalonama i ne sećam se šta beše treće. Dobila sam odgovor: Ne radim razmene, pozz.... Odgovorih: Izvinite, hvala na odgovoru.... I evo ni dan danas mi nije jasna logika. Razumela bih da je bila zima a da su te stvari bile letnje. Ali bile su u skladu sa trenutnim vremenom.... ,:) I generalno, ne radim razmene često, ali kada se desi da se stvarno poklope ukusi to onda bude fantastično!!!! Neke od omiljenih stvari koje imam u garderoberu dobila sam u nekoj od razmena..... :")
2018 12 25
Joj da ti fenomenalni opisi: RAZMENENA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE........NEEEEEEEEEEE.......NEEEEEEEEEEEEEEEE.....GOREĆE U PAKLU SVAKO KO ME ZA ISTU UPITA!!!! DELIM NEGATIVNE OCENE I PRENOSIM NEIZLEČIVU BOLEST-NE IZAZIVAJTE SUDBINU!!!!!! :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :')
2018 12 25
> lokibg: > > LunaLuBeka: > > Koncept razmene i jeste "ako se uklope ukusi", ono sto nikad necu razumeti je ako neko moj predmet stavi u "omiljene", a nije kategorican po principu "RAZMENE NE" i ja tu clanicu pitam za istu a ona me ne udostoji ni "ne hvala". Evo ja sam onda kategoricna "NECU NI DA TI PRODAM PREDMET". > Hahahahahahha meni se desila još gora stvar. Devojka ima nekoliko mojih stvari u Omiljenim i meni se kod nje svidi sako. Napišem joj poruku da bih bila voljna da joj dam i više svojih stvari koje su joj u Omiljenim za taj sako gde bi ona zaista prošla super jer se nije radilo o atlet majicama već o patikama, pantalonama i ne sećam se šta beše treće. Dobila sam odgovor: Ne radim razmene, pozz.... > Odgovorih: Izvinite, hvala na odgovoru.... I evo ni dan danas mi nije jasna logika. Razumela bih da je bila zima a da su te stvari bile letnje. Ali bile su u skladu sa trenutnim vremenom.... ,:) > I generalno, ne radim razmene često, ali kada se desi da se stvarno poklope ukusi to onda bude fantastično!!!! Neke od omiljenih stvari koje imam u garderoberu dobila sam u nekoj od razmena..... :") I meni se to desilo sa devojkom koja je imala nekoliko mojih stvari u omiljenim a meni se svideo njen sako i bas mi je odgovarao za jednu priliku koju sam imala tada. I lepo pitam za razmenu, sve te moje stvari za njen sako i ne dobijem nikakav odgovor. E bas je neki baksuz 😀
2018 12 25
Ja imam utisak kad god odbijem neku razmenu, jer.mi, prosto, ne odgovaraju veličine kod članice, ili nema ništa u mom fazonu, da me prokune, baci neku kletvu i prodaja mi stane na par dana :')
2018 12 25
Bojanaboka990 možda su nam sakoi baksuzni hahahahah......
2018 12 25
Meni je razmena super stvar,takodje doplata plus razmena...Do sada nisam imala ni jednu razmenu...Kada sam pitala za razmenu,clanice nisu htele istu,a kada su mene pitali...uglavnom nisu imale ono sto mi treba...Tako da do sada,nisam imala srece
2018 12 25
Loki, ajde kao mudrija 😁 objasni mi logiku stavljanja predmeta medju omiljene? Evo ja npr, ono sto sam ili sto cu kupiti, izgleda mi i nije neka logika 😂. Za razmenu nikad nisam pitala nekog gde izricito stoji to "RAZMENE NE RADIM", a bila sam u situaciji da isti ti mene jesu, odgovorim uljudno i to je to.
2018 12 25
1 2