Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Pozitivni utisci i ljudi sa malo utisaka

> djuricic_m: > Pa znam i ja budala jos kao ajde vade je pozitivni... Nemojte tako nazivati sebe, niste mogli znati unapred da Vam neće biti poslato ono što je trebalo biti. Sada, ukoliko ste se dogovorile da Vam ipak pošalje naknadno te farke, onda super.
2018 12 27
Pozitivni utisci su bitni jer ipak nesto govore o clanu i ulivaju poverenje. Ono sto zelim da kazem i ohrabrim devojku je da sam licno kao prodavac imala najlepse saradnje upravo sa clanicama koje su imale 0 utisaka. Ogromno zadovoljstvo i cast mi je bila da bas ja ostavim taj prvi pozitivan utisak. Tako da devojko samo napred hrabro i posteno :") Od 15 utisaka vrlo brzo cete doci do mnogo vise i ne dozvolite da Vam bilo ko postavlja ultimatume, radite onako kako Vama odgovara, kao sto rekoh malopre samo posteno :")
2018 12 27
Cekaj Lady...Stvari koje si poklanjala su se vrtele u krug i na kraju opet dosle do tebe? :')
2018 12 27
> jelena2606: > Cekaj Lady...Stvari koje si poklanjala su se vrtele u krug i na kraju opet dosle do tebe? :') Da, neke se vrate, neke idu kod drugih ljudi... 😁😁😁 Nema veze, bitno da "kolo struji"... 😉😊😊😊
2018 12 27
> jelena2606: > Cekaj Lady...Stvari koje si poklanjala su se vrtele u krug i na kraju opet dosle do tebe? :') Ali, najbolje od svega mi je bilo kada mi je devojka spakovala i poslala ono što sam ja njoj poklonila, na poklon pri jednoj razmeni. 😁😁😁 Simpatično, nasmejalo me je slatko...i, nema to bre ništa veze uopšte, neka se vrti, neka se i vraća- najbitnije od svega je to da niko tu nije oštećen niti prevaren. 😉😊😊
2018 12 27
Mislim da utisci nisu neko merilo. Po gotovu sto ne postoji logaritam koji obezbedjuje obavezno ostavljanje utisaka (kao recimo na Limundu). Tako da se desava (i meni licno ) da ljudi jednostavno ne ostave utisak. Sto se onih sa puno pozitivnih tice, moguce da ima raznih medju njima. Ja licno nisam imala lose iskustvo. Tj kada komunikacija krene u nekom neljubaznom smeru i vidim da se nateze, jednostavno ne dodje ni do saradnje.
2018 12 27
Hvalaa vam devojkee puno na podrsci i ne kazem ja da se to ne sme prodati ako je kupljeno od menee nego sto je to preterano i bezobrazluk, mislim prodajes mi neku pricu da se sazalim i poklonim ti maltene nesto a onda to uradis a ovamo mene cedis za farmerice, uzas! Utisci jesu bitni i pomazu ali realno gledano nikada nista nije sigurno...
2018 12 27
Svako mora da počne,svako je bio na tom početku.. :) Nisu merilo naravno,imala sam dosta saradnji sa clanicama sa nula nula utiska i sve je proslo super
2018 12 29
Sta raditi kad ugovoris sa nekim saradnju a ta te ispali i ne posalje paket u kratkom roku po dogovoru.? Nit se javila nit je bila prisutna? Da li mogu odustati od saradje? U cetvrtak smo dogovorile ostavila sam i adresu i telefon to je videla, danas je subota, nit se jvila da je poslala a meni za ponedeljak treba. Posta radi skraceno pitanje je da li bi stiglo.. predpostavljam da nemam prava da ostavim utisak obzirom da saradnja nije uspostavljena. Ali ovakvo ponasanje je stvarno ruzno.
2018 12 29
1 2