Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta biste vi ucinile da ste na mom mestu?

Pozdrav drage clanice,prvo srecna nova godina svima,sve najlepse 🎅🏻💖 Potrebna mi je pomoc,u vidu saveta sta ciniti u ovakvoj situaciji. Naime,porucila sam Guess torbu od clanice u petak 28.12,ona je zelela uplata pa slanje,ja nisam mogla stici,da bi ona predlozila da posalje pouzecem,a da ja joj uplatim jer joj je novac hitno potreban,kad stignem u petak.Ja pristanem,misleci ok,hitno joj je.Saljem pred bankom da mi posaje pe broj posiljke da imam potvrdu da je poslato,nje nema. Stize poruka posle 2 h,ja nisam uplatila,kako ce ipak biti pouzecem poslata,jer nije stigla da posalje,govorim ok. Subota cekam paket,njega nema,trazim joj pe broj,govori kako ce poslati za sat vr.Nje nema ceo vikend. Ponedeljak cekam paket njega nema,opet joj saljem poruku za pe broj i pocinjem da sumnjam da je uopste poslata! Stise pe vroj,ona kao jos nije stiglo?? Proveravam,poslato je tek 31. Da li biste vi uopste podigli paket? Pocinjem da sumnjam sta je u njemu? Cemu lazi da je poslala u petak i “davanja”pe broja?Jos se pravi luda sto paket nije stigao,a paket nije ni poslat bio! Suma koja je u pitanju je 3000,devojka ima 45 pozitivnih.. Hvala svakome ko izdvoji vreme za savet. 🍬
2019 01 01
Ja bih ga podigla sigurno, otvori ga pred postarom ako je nesto bzv odmah vratis i kraj
2019 01 01
ne mogu da otvaram pred postarom,jer mi ne dozvoljavaju.Probala sam.
2019 01 01
Ako ima sve pozitivne uzela bih, ne bi bilo u redu da ne uzmes. Kasnije je poslala sta da se radi....
2019 01 01
> ducekuce: > ne mogu da otvaram pred postarom,jer mi ne dozvoljavaju.Probala sam. Nema otvaranja paketa to si upravu.. Ja bi joj vratila paket, odrekla bi se torbe.... Pun je sajt torbi.. A neko ko neceni tvoj uslov zašto bi ti cenila njene uslove...
2019 01 01
Pa ja probala mici,jos me postari znaju,ne postoji ta mogucnost.. Mene samo nervira kuliranje mojih poruka i zavlacenje o postojanosti pe broja,kao da je molim da mi proda svoju torbu..Gde je nestalo vaspitanje i postovanje kupca?
2019 01 01
Ne mora da znaci da je pokusaj prevare, verovatno jednostavno nije stigla da posalje ranije a rekla je da jeste da ti ne bi odustala od kupovine... Meni tako izgleda.
2019 01 01
Nije problem u tome sto je poslato kasnije,problem je u tome sto je mene neko slagao i zavlacio danima,na moji konstataciju hej ne stize nista,dobijala sam odgovor nije ti jos stiglo? Znaci svesno zavlacenje,jer po prijemu pe broja,ja sam videla kad je pakket primljen za slanje,31.,a ne 28.> MARIJANA832: > Ako ima sve pozitivne uzela bih, ne bi bilo u redu da ne uzmes. Kasnije je poslala sta da se radi....
2019 01 01
Meni takodje...Praznici su , ljudi jure , trce...Guzve su , haos...Znate i sami .Ako ste joj slali na sajtu poruke nije ni čudo sto ne odgovara...Ni ja nd ulazim stalno, pogotovo ako sam u gradu ili radim nesto , kako da udjem? A na mail mi ne stizu poruke da bih znala da mi je uopste nesto stiglo....Čisto moje misljenje na osnovu svega...Zavisi da li je paket poslat popodne, znaci da ide sutradan..Ili PE nije azuriran u svakom trenutku..Moze biti mnogo stvari..Ali opet nd mora da znaci..Nasa misljenja nece resiti sadrzaj paketa...Srecna Nova Godina svima.❤
2019 01 01
Ne,slala sam iskljucivo na mobilni telefon..I to sms,u slucaju nedostatka interneta..Ja opet kazem nije problem i da je poslat 31.1,nego zavlacenje o slanju pe broja,pa ne javljanje ceo vikend,dok ja opet nisam trazila.> Icka89: > Meni takodje...Praznici su , ljudi jure , trce...Guzve su , haos...Znate i sami .Ako ste joj slali na sajtu poruke nije ni čudo sto ne odgovara...Ni ja nd ulazim stalno, pogotovo ako sam u gradu ili radim nesto , kako da udjem? A na mail mi ne stizu poruke da bih znala da mi je uopste nesto stiglo....Čisto moje misljenje na osnovu svega...Zavisi da li je paket poslat popodne, znaci da ide sutradan..Ili PE nije azuriran u svakom trenutku..Moze biti mnogo stvari..Ali opet nd mora da znaci..Nasa misljenja nece resiti sadrzaj paketa...Srecna Nova Godina svima.❤
2019 01 01
Opet nije u redu da ne podignes jer si je izlozila trosku. Uzmi pa ostavi neutralnu.
2019 01 01
Pa ako je na telefon , onda jeste bezobrazluk.Sta se ns kraju desilo sa paketom?
2019 01 02
Ne znam sta da ti kazem. To je vec laz, poslala sam ti, a nisam ti poslala. Svesno laze kupca.
2019 01 02
Stigao je danas,momak preuzeo,posle cu pogledati jel u stanju kako je rekla 😳> Icka89: > Pa ako je na telefon , onda jeste bezobrazluk.Sta se ns kraju desilo sa paketom?
2019 01 03
To je bila poenta mog posta..> vodavoda: > Ne znam sta da ti kazem. To je vec laz, poslala sam ti, a nisam ti poslala. > Svesno laze kupca.
2019 01 03
1 2