Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

keratinsko ispravljanje da ili ne?

Iznesite mi vase utiske i iskustva... [:poljubac]
2013 08 16
Jedna moja drugarica je otišla, platila 10 000 i nije bila skoro nikakva razlika. Protraćila novac :/
2013 08 16
Moj jako dobar prijatelj je frizer i nedavno je poceo da radi to ispravljanje kose.Veoma ja skupo,ali izgleda extra.Koliko sam ga ja razumela ni ne steti puno kosi,a kosa bude ravna kao "tek isfenirana" tri meseca.:D
2013 08 16
svako ko hoce pravu kosu ja samo mogu da preporucim Macadamia ulje za kosu....na suvu kosu posle pranja malo se nanese i kosa bas bas bude prava a ujedno mekana... [:stidljiv] ko je probao zna... [:lepota]
2013 08 16
Ja sam za.. [:poljubac]
2013 08 16
Gde ima to ulje da se uzme, i koliko je marona? :D
2013 08 16
Ja sam videla devojke kojima je radio to peglanje moj drugar i ima razlike,svi su prezadovoljni.Zavisi...Nadjes dobrog frizera i nekoga u koga imas poverenja pa ti odradi to kako treba. [:keziti]
2013 08 16
Buni me sto jedni kazu ovako jedni onako.....ja radim za oko 2 nedelje pa se javljam sa utiscima [:lepota]
2013 08 16
ja sam radila i bila sam bas zadovoljna,s tim sto je meni kosa bila jako ostecena pa mi se keratin skinuo vec posle mesec dana a trebao je da potraje 2 meseca..frizerka kod koje inace idem ne radi keratin pa sad planiram da kupim taj cocochoco da mi ga ona redovno stavlja,a i kontam da ce mi tako izaci jeftinije nego stalno da idem u taj salon gde sam pre radila [:osmeh]
2013 08 16
Macadamia ulje je oko 300din 10ml Ja davno jos uzela u Ultra sun-u, ijos ga imam. A uvek malo stavim u one sprejice za kosu.
2013 08 16