Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

NE RAZUMEM

Vec par nedelja unazad kontaktiram jednu istu clanicu za stvari koje navodno prodaje,kazem navodno prodaje jer su stvari jako lepe i cene nisu previsoke za njih sto mi je u startu bilo cudno ali videh da ima 4 pozitivna utiska pa sam odlucila da joj posaljem poruku.Dakle poslala sam vise poruke sa pitanjima za dva tri razlicita predmeta i htela sam sve da kupim,medjutim odgovor nikada nisam dobila.Clanica uredno ulazi na sajt i cita poruke ali ne odgovara,osnovno vaspitanje je kada vas neko ljubazno nesto pita da mu odgovorite ali izgleda da je u njenom slucaju to kucno vaspitanje izostalo.Pa me zanima da li se vama desavalo da vam se nesto dopadne i da posaljete nekoli upita za predmet a nikada ne dobijete apsolutno nikakav odgovor?Samim ovim iskustvom dovodim u pitanje ona 4 utiska i njenu poentu na sajtu ne bih se zacudila i da su lepe stvari sa niskim cenama zapravo mamac,nazalost.
2019 01 15
Standard :)
2019 01 15
I meni se to cesto desava , ili se nikad ne oglase ili se jave posle 1/2 meseca kao da sam bas tad poslala poruku
2019 01 15
Ili su predmeti prodati...
2019 01 15
Uvek kada ovako nešto pročitam, pomislim "Što i meni neko ne pošalje poruku da kupi nešto,nego samo ovima što ne odgovaraju🙄" 😂😂😂
2019 01 15
dobro vece ,ja cekam sutra paket od clanice sa nula ocena ,e sad javicu kako sam prosla pritom nimalo jeftin nije ja imam problem i treba mi pomoc vec godinu dana ne mogu nista da postavim na profil ,moze li neko da mi pomogne ,hvala
2019 01 16
> *STARS*: > Ili su predmeti prodati... Mozda jesu,ali osnovno je vaspitanje odgovoriti na poruku,ja sam poslala sigurno nekoliko poruka u prethodna dva meseca misleci da je clanica previdela poruke medjutim sad shvatam da je ili nevaspitana ili ona zapravo ni nema predmete koje drzi na sajtu jednostavno ko zna iz kojih razliga je tu,sta sam sve cula i procitala da rade nista me vise ne bi zacudilo.
2019 01 16
Ja sam se zaljubila u jednu Swarovski narukvicu ovde, poslala clanici dve poruke u roku od nedelju dana da zelim da je kupim, i nisam dobila nikakav odgovor... Bar ti da napises “prodato” treba 10 sekundi, a ne da ostavis nekoga da ceka. Svakako me je odbila za svaku buducu saradnju...
2019 01 16
> LEJLA96: > Uvek kada ovako nešto pročitam, pomislim "Što i meni neko ne pošalje poruku da kupi nešto,nego samo ovima što ne odgovaraju🙄" 😂😂😂 Bas tako. 😜
2019 01 16
Meni se to desilo par puta i nije mi jasno zasto je to tako ali eto
2019 01 16
Od subote cekam odgovor clanice, rekla je sutra, jako sam zauzeta. Od sutra je proslo jos tri dana. Dokle? Da mi kaze za nedelju dana, ok, nije mi hitno, ali bas nista. Mwni cudno. Razumem sve, osim nekomunikacije.
2019 01 16
posle detaljnog opisa artikla u samom oglasu i slika na kojima se vidi sve što u tom oglasu piše, članica traži dodatne slike, ali na "živom modelu", da vidi kako to stoji. trebalo mi par dana da donesem, uslikam, pošaljem, da bi ona posle nepunog minuta odgovorila da je sve to jako lepo, ali da joj se ne dopada materijal i jedan detalj, pa, eto, neće da kupi. drugim rečima, sve ono što je već videla na fotkama i pročitala u opisu, ali, što da me ne drnda za dodatne slike nečega što svakako ne planira da kupi, pa da. molim objašnjenje tog fenomena, jer ja, eto, ne mogu da spoznam te dubine u razmišljanju. :s
2019 01 18