Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Kafa? Da li je pijete?

Volim kafu i rado je pijem ,kada god ,najvise mi prija posle rucka 😉😁
2019 02 06
Evo i jedne "crne ovce". :) Ja ne pijem kafu. Nikada je nisam ni pila. Probala jesam, ali jednostavno mi njen ukus ne prija. Često me pitaju "Pa dobro kakva si ti to žena kad ne piješ kafu?",hahaha! A ja sam se oduvek pitala zašto je ljudima toliko čudno i maltene neshvatljivo to što neko ne voli da pije taj čarobni tamni napitak. Kad izađem na "kafu" sa drugaricama ja pijem čaj ili nesquik.:) A često pijem i kakao. Eto predloga za dame koje žele da ostave kafu.
2019 02 06
> mila989: > Evo i jedne "crne ovce". :) Ja ne pijem kafu. Nikada je nisam ni pila. Probala jesam, ali jednostavno mi njen ukus ne prija. Često me pitaju "Pa dobro kakva si ti to žena kad ne piješ kafu?",hahaha! A ja sam se oduvek pitala zašto je ljudima toliko čudno i maltene neshvatljivo to što neko ne voli da pije taj čarobni tamni napitak. Kad izađem na "kafu" sa drugaricama ja pijem čaj ili nesquik.:) A često pijem i kakao. Eto predloga za dame koje žele da ostave kafu. Mila, imam i ja drugaricu koja ne pije brazilsku (ili tursku, za mene je vise brazilska nego turska). Iskreno, to mi nikada nije bilo cudno, devojci jednostavno ne prija. Kasno je pocela da pije nes/capucino... Ali cajevi su sjajna zamena za kafu, slazem se. Sve je stvar navike. :)
2019 02 12
Zdravo forumaši, Nadam se da svi uživate u danu! Želim podeliti svoju strast prema espressu i pronašao sam savršeno mesto gde mogu nabaviti kvalitetnu kafu po povoljnim cenama. Našao sam sebi omiljenu onlajn prodavnicu za espresso kafu - www.kafashop.rs. Kao ljubitelj espressa, cenim pravu harmoniju ukusa i aromu koju pruža dobra kafa. U ovoj onlajn prodavnici pronašao sam širok izbor vrhunskih espreso kafa po veoma pristupačnim cenama. Oni nude različite blendove i porekla, prilagođene svačijem ukusu. Ako ste i vi zaljubljenik u espresso kao ja, svakako preporučujem da posetite www.kafashop.rs i istražite njihovu ponudu. Pored izuzetne kvalitete kafe, nude i brzu dostavu, što je veliki plus za nas koji uživamo u svežem espressu kod kuće. Ukoliko imate nekih preporuka ili želite podeliti svoje omiljene espresso trenutke, slobodno ih podelite ovde. Radujem se razmeni iskustava i preporuka! Srdačan pozdrav
2024 01 20
Miris sveze samlevene kafe ... !!! Ne procenljivo ! Siri receptore u nosu
2024 02 16
Obožavala sam tursku kafu i sa apetitom sam je pila pola svog života. Volela sam jaku a gorku. Jutarnja se podrazumevala, a u toku dana još jedna, ponekad i dve. Već godinu i po dana pijem samo nes kafu, jaku i bez šećera, sa malo mleka, nekad i bez. ☕️ Baš lepa stara tema. Hajde da je obnovimo! Bilo bi zanimljivo i da nam članice koje su već pisale kažu da li piju istu kafu i sada. 😎
2024 06 24
> DankaDa: > Obožavala sam tursku kafu i sa apetitom sam je pila pola svog života. Volela sam jaku a gorku. Jutarnja se podrazumevala, a u toku dana još jedna, ponekad i dve. Već godinu i po dana pijem samo nes kafu, jaku i bez šećera, sa malo mleka, nekad i bez. ☕️ Identicna situacija i kod mene.🙈 I da, uskoci i solja caja.☺️
2025 03 25
S vremena na vreme popijem nes kafu bez secera, sa mlekom. Ranije sam pila gorku crnu kafu. Shvatila sam da mi vise prija blaza varijanta ❤️
2025 03 25
Ja bez kafe ne funkcionisem...cim otvorim oci moram da popijem ness. Tokom dana jos 2 puta ako stignem 😂😂 To mi je izduvni ventil... Da pijem kafu,cutim i pustim misli na pasu🙃
2025 04 03
Kupujem kafu u zrnu , imam kvalitetan rucni mlin sa podesivom granulacijom , ujutru meljem u prah za tursku kafu , prelijem samo vrelom vodom .. jer kafa kuvanjem izgubi aromu .. bude odlicna .💪💪💪 A popodne volim popiti expreso ,imam kamira expreso aparat , pravi penu bogatu .. a posedujem i moka pot i expreso aparat
upload
2026 01 27
Kod mene promena! 😀 Prva jutarnja turska, jaka i gorka, a na poslu još jedna ista takva. Kada ne radim, onda je druga kafa nes. ☕️
2026 01 27
Nisam pila 8 meseci koza mi je bila savrsena ali utice jako na energiju i budjenje i ceo dan mi teze ide bez nje sad sam opet prestala pa nadam se da cu osttit pri tome
2026 02 11
Pijem kafu redovno, volim onu iz kesice a i domaću. Ne smatram da je kafa zdrava ali obzirom da imam nizak pritisak meni je potrebna.
2026 02 23
Imam nizak pritisak i prva jutarnja Turska mi je obavezna !!!! Ako je ne popijem to je glavobolja, to pada pritisak, to mučnina ceo dan, ma ništa ne pomaze… A sada u toku dana mogu i ne moram da je pijem. Godinama sam pila po 4..5 dnevno i morala da smanjim.
2026 02 23
> Vesna1965: > Nisam pila 8 meseci koza mi je bila savrsena ali utice jako na energiju i budjenje i ceo dan mi teze ide bez nje sad sam opet prestala pa nadam se da cu osttit pri tome Manje suva kožaa??
pre 29 dana, 08:15
1 2 3 4