Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Lampa za nokte UV ili LED?!

Da li moze neko sa iskustvom da napise sta je bolje koristiti uv ili led lampu za nokte, i u cemu je razlika?
2019 01 28
Hvala puno na odgovoru, samo jos jedno pitanje, da li se menjaju sijalice u LED lampama?
2019 01 29
Ne, koliko ja znam :-) ni na ovoj koju sam ja uzela Nema na čemu ☺️
2019 01 29
znaci, posle odredjenog vremena se samo.. baci! steta, pogotovu sto se kod nas, koliko ja znam to jos uvek ne reciklira .....<3
2019 01 29
pa verovatno, ali rekla bih da traju godinama :D tako da se svakako isplati... :) jer gel lak kosta oko 1000 dinara, ja ga sada sama sebi radim, otplatila sam tu lampu davno ustedom jer vise ne radim kod drugih :D pritom radim i mami, znaci dupla usteda :D <3
2019 01 29
Sad sam na Alexandrovom sajtu videla da postoje rezervne UV\LED neonke, tako da se verovatno na nekim lampama moze menjati, samo se raspitaj :D
2019 01 29
I ja sam pocela sama sebi gel da radim ! 😀😀😀 posto ovde u Becu svaka susa pocela da radi nokte, a kad joj ne daj boze nesto trazis npr.linijice obicne one ne znaju jer samo znaju obicne u boji eeeeeventualno sljokice...a pare znaju da uzmu od 25 e pa na gore....zato sam ja sama sebi odradila u jednoj boji i stoje mi evo 10 dana 😀 a usteda neverovatna! Bukvalno sam ovo sto imam sve kupila za jedne nokte sto bih dala! lampu imam neku malecku pa se raspitujem za vecu :) nikakva mudrost nije, a prave nuklearnu fiziku od izlivanja:)) gel sam kupila u aleksandru, a kupicu i lampu cim dodjem zato sto ovde nema "alexandar" Paaa, ako mi krene pocecu i ja da izlivam i to sa crtanjem za debele pare hahahaha ;) ❤❤❤
2019 01 29
Da da, i ja koristim Galaxy gel lakove, i fenomenalni su, sebi radim na svakih skoro dve sedmice, jer mi dosade, a mami su poslednji stajali do krekcije, mesec i po, nisu se ni pomerili... tako da sto se tice njihovih gel lakova, sve preporuke :D Mislim da je za trajanje noktiju najvaznije da su kvalitetni gelovi, a lampa moze bilo koja :D To i ja kazem, zene da su pametne, radile bi same to, nisu ni svesne na kakvu glupost daju veliki novac :") I ja cak razmisljam da pocnem da radim pomalo nokte, bar upola jeftinije, tipa 500 dinara, ipak nisam profesionalac, a znacio bi novac svakako, dobro meni, dobro zenama koje bi platile duplo skuplje kod drugih , ali jos cu razmisliti, treba nakupovati jos gelova :D Srecno onda u pokretanju moguceg biznisa haha :") :") <3
2019 01 29
Kombinovana i možeš u njoj da sušiš geloveu boji, gel lakove i led lakove.. Bilo koja vršiće ti posao... Ako nemaš novca za kvalitetnu kupi kinesku isto vrši posao.. Jer danas, sutra kad budeš joj menjala lampe gde god da ih uzimaš bilo da je to Aleksandar, Depil medic shop oni prodaju kineske lampe.. Samo što je kod njih cena lampe je 500, a kod Kineza oko 300 din. Obrati pažnju i na jačinu istih jer ona mora biti ukupno 4 X 9 tj 36w.. Što reče članica gore Galaxy gelovi i lakovi su super.. A ako imaš novca možeš probati i IBD ili PN gelove.. Ili probaj i akril i nema potreba za lampom... Rade li u Austriji akrilne nokte? Sve što te zanima u vezi noktića ili trepavica možeš me uvek pitati... I sretan biznis devojčice.. 😘
2019 01 30
> MiciZara: > Kombinovana i možeš u njoj da sušiš geloveu boji, gel lakove i led lakove.. Bilo koja vršiće ti posao... > Ako nemaš novca za kvalitetnu kupi kinesku isto vrši posao.. > Jer danas, sutra kad budeš joj menjala lampe gde god da ih uzimaš bilo da je to Aleksandar, Depil medic shop oni prodaju kineske lampe.. > Samo što je kod njih cena lampe je 500, a kod Kineza oko 300 din. Obrati pažnju i na jačinu istih jer ona mora biti ukupno 4 X 9 tj 36w.. > Što reče članica gore Galaxy gelovi i lakovi su super.. > A ako imaš novca možeš probati i IBD ili PN gelove.. Ili probaj i akril i nema potreba za lampom... Rade li u Austriji akrilne nokte? > Sve što te zanima u vezi noktića ili trepavica možeš me uvek pitati... > I sretan biznis devojčice.. 😘 Evo mene zanima, ako se bavite time, koji gel lakovi još valjaju? Galaxy sam samo koristila, planiram baš da uzmem i te IBD, malo su skuplji ali je i mililitraža veća, pa ću ih baš probati :-) Pa ako postoje još neki da ste ih koristili i ispostavilo se da su dobri, pišite 😊😊😘 Moja lampa je 24w, zar postoji neka veća razlika izmedju 24 i 36?😁
2019 01 30
Isto ti je i sa obukama završila sam obuku za 11000 dinara za trepke, ništa naučila nisam.. Dok sama nisam počela da guglam i vežbam.. Da sam obuku platila 250 e , naučila bi je itekako.. Jer tamo gde i košta su bolji uslovi, i individualne obuke.. Za ovih 11000 sam bila dobila sertifikat ali od znanja ništa.. A i kako bih naučila kad je nas 12 bilo tamo.. Sem ispijanja kafe i četiri trepavice ( dlake) dnevno ništa radila i lepila nisam... Mahala sam onim sertifikatom kao lujka, izvežbala na dve tri drugarice i tad uvidela da onim sertifikatom mogu guzu da obrišem.. To je bilo pre 4 godine sad sam dosta bolja😉😎 Hoću da kažem sve to ima svoje..
2019 02 02