Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Problem sa Postexpressom

Slala sam.čoveku retrovizor sa kamerom u Niš i da se ne bi polomio, umotala sam u neke stare dečje pantalonice, tj u nogavicu i stavila 2 SD kartice unutra, pa sve zajedno u kutiju od cipela. Čoveku je danas stigao paket, sve je bilo izvađeno iz te nogavice (nikako nije moglo da ispadne samo, privezala sam)+ fali jedna sd kartica. E, sad, moja je greška što nisam trakom izlepila kutiju, jer sam bila u žurbi. Jel imam pravo na reklamaciju? Mislim, nema smisla stvarno, čovek misli damu nisam sve spakovala po dogovoru, a zapravo je neko razbucao čitav paket
2019 01 29
Svakako se žalite. Imate potpuno pravo na to. Ja sam par puta imala problem sa PostExpressom jer mi poštar nije uopšte donosio paket niti ostavljao izveštaj, blago rečeno nije uopšte radio svoj posao. Ja plaćam dostavu a on se ne udostoji bar da mi izveštaj ostavi. Lepo sam otišla na njihov sajt, ima odeljak za slanje maila za pohvale, pritužbe itd. Iskucala sam oba puta mail. Napišite obavezno i broj pošiljke. Mene su kasnije kontaktirali, pričala sam sa jednom ženom o toj celoj situaciji. Rekla je da im je upućena opomena itd. Posle toga više nisam imala problema. Ne verujem da će rešiti vaš problem, ali svakako se žalite, jer očigledno ne rade svoj posao kako treba, i na to im treba ukazati. Treba se žaliti, jer su postali jako bahati i bezobrazni.
2019 01 29
Hvala puno, nisam kavgadžija stvarno, ali uopšte nije mali iznos u pitanju, ne bih želela da mi se ponovi slična situacija, pogotovo kad šaljem tehniku
2019 01 29
Radnice u posti obavezno zavire ako nije zatvoreno, cak mi se desavalo da sklone kao kasnije ce spakovati samo da bi videle sta se salje.Zato sada obavezno pakujem sve lepo i obmotavam sirokom trakom, ne isplati im se da otvaraju.Sigurno su otvarali pa je kartica ispala, idite i do poste mozda vam je pronadju, mada bi to znacilo da priznaju da su zavirivali..
2019 01 29
Treba da im se zalis naravno medjutim slaba vajda od toga ako na licu mesta nije otvoren paket da se vidi sta saljes, par puta sam im se zalila i naravno uvek su nasli neki izgovor kako nisu oni krivi...
2019 01 29
Jel si oznacila sa "lomljivo"? Mislim bez obzira sto si adekvatno upakovala. Imas naravno pravo na reklamaciju i naplatu stete, samo sto taj postupak moze da traje i do 6 meseci, mozda i duze.
2019 01 29
Da, sta si tacno navela da je u paketu, da li je imao otkup, kolika je vrednost, sve ce da se utvdjuje!
2019 01 29
Otvaraju i gledaju pakete???? Uzas Ja svakako paket uvek stavim u dve kese i svaku oblepim širokim selotejpom i uslikam na kraju da imam dokaz u kom stanju je poslato
2019 01 29
Ja sam rekla retrovizor, a kurir je napisao samo roba. Daa, otvaraju, strašno. Žurila sam i nisam oblepila. Ma, nije ni bitno, poslaću čoveku drugu sd karticu, imam ih više, ali sam baš odlepila kad mi čovek javio. Pritom su obe kartice bile u plastici predviđenoj za njih, znači ne može da ispadne, jedino da se izvuče odatle. A jedna kartica je u tome, a druga fali. Bukvalno je neko sve raspakovao, izvadio karticu i nije se udostojio ni da vrati kako je bilo, nego je sve samo ljosnuo nazad u kutiju
2019 01 29
Nikad nisam imala problem sa postexpresom,jednom sam bratu slala hard disk,lepo su ga zapakovali u posebnu kovertu koja ima one jastučiće i naznačeno je kao lomljivo,stiglo mu je ok stanju kao i meni natrag.
2019 01 29
Reklamiraj svakako!Samo mislim da od vracanja nekog novca nema nista,posto,kako da dokazes sta je bilo unutra?Posebno ako je napisao samo" roba".Mada mozes da budes i u prednosti ,posto imas dokaz(kupca)da si poslala televizor,a da je napisano suprotno.
2019 01 29