Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Iskustva sa tapetama za zid

Pozdrav, da li neko ima iskustva sa tapetama zidnim i da li se lako stavljaju i kako izgledaju u prostoru?
2019 01 30
Prelepo izgledaju.ja imam samo jedan zid u dnevnom boravku.pa i nije ni lako ni previse tesko.mada je moj muz sa druga lepio jedan zid.5,6 sati.mora sara da se uklopi
2019 01 30
Mora fino baš da se lepi, pipav je posao, mi imamo u dnevnoj i kuhinjji, dugo se lepe, ako želiš da baš dobro izgleda, da nema neravnina
2019 01 31
Mnogo vremena da se stave. Ako ih lepo zalepite super su, međutim kada ih skidate umirete. Jer se jedva skidaju, ogulite zid, prethodni kreč i mnogo posla.. Ja sam za kreč, oživite zidove, dezinfekcija (na neki način) zidova, osveženje. Ma milina :)
2019 01 31
Ja imam u spavacoj sobi, vec 5god, i nisu se pomire... Stavljale smo mama i ja same...
2019 01 31
Koliko su divne dok ih imate toliko su teske za skidanje. Dan kada smo ih skidali cu pamtiti do kraja zivota. Ali obozavam ih i u deciju sobu cu ih staviti sigurno uprkos mani sto se tesko skidaju. ☺
2019 01 31
Ja sam lepila samolepljive na frizider ako nekog zanima kako ulepsati stari frizider x-)
2019 02 02