Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Instagram? Da ili ne?

Zanima me da li neka od vas prodaje garderobu preko instagrama? I kakvi su utisci? Htela bih da otvorim nalog za prodaju, ali nisam sigurna da bi išla prodaja, nema utisaka... :)
2019 02 03
I ja razmisljam da otvorim nalog za prodaju po ugledu na par naloga od kojih kupujem i kojima bas dobro ide prodaja (ko alva, sto se kaze). Tako da posmatram dobro sta i kako rade. Slike su im maltene profesionalne, one na neki nacin i prodaju te predmete. Samo ne znam koliko im je to isplativo, nisam pitala.
2019 02 03
Ne znam...ja imam profil...pratioca imam oko 160 ,mozda manje haha to je jako malo ....i nisam nista prodala tamo,kao ni preko fb.
2019 02 03
Prodajem preko instagrama, preko 4000 followera. Oko 200 slika, mesecno se proda oko 7/8 stvari
2019 02 03
Pa, to je smešna prodaja, realno, na toliko prarilaca.. od više ljudi sam čula da imaju tone pratilaca i da se oglašavaju svakodnevno, a prodaju u proseku 10 krpica mesečno...
2019 02 03
A kako se zovu ti profili gde moze da se kupi?
2019 02 04
Kupoholičarke i još bar tri slične stranice na FB funkcijonišu kao ovaj naš MK.. Znači prodaja, razmena pokloni.. Najviše se prodaju tašne tj torbe i obuća.. Koga interesuje nek im pusti zahtev za članstvo.. Vidim da imaju puno članova..
2019 02 04
Kako uspete da nabavite pratioce? :')
2019 02 04
Ja sam imala jedno vreme stranicu na instagramu, sve detaljne slike i opisi medjutim bas je slabo islo. Devojke su samo lajkovale slike,nista od prodaje
2019 02 04
Ja sam davno otvorila nalog ma insta (pre nego sto sam na krpicama)imam olo 250 pratilaca i nikad se nista nije prodalo niti mi je iko poslao poruku Ovde mi mnogo bolje ide tako da smor Ne znam zasto je tako ali eto :)
2019 02 04
Sto se garderobe tice... Slabo. imala sam profil, bas sam se igrala dodavanja i nista nisam prodala. Nakit sam i ja radila i islo je solidno na insta (za amere sam pravila).
2019 02 06
Ja otvorila nalog na instagramu ali kad sam videla da slike mogu samo sa telefona da se ubacuju,odustala sam ,jer meni su sve slike u kompu .Preko telefona nisam toliko vesta i stalno uspem da istiskam svasta nesto da nisam ni svesna a plus sto mi i deca diraju telefon i zato vise volim komp: ekran ,tastatura i mis zakon za mene :)
2019 02 06