Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nase radnje H&M i C&A ...

Naime , danas sam svratila u T.C u prolazu da kupim klasicne tamne farmerke . Iskreno , volim da nosim stvari iz C&A , H&M itd.. Ima tih njihovih lepih komada .. Prvo sam svratila u H&M .. Nasla sam farmerke po ukusu medjutim unutra etiketa gde pise broj (36,38 itd ..) izbisan , umrljan , kao secena etiketa , nekako kao da su stare farmerke .. I to na svakom komadu .. Osecala sam se kao da sam dosla u neki SH..Modeli od 2200 ako je neko skoro bio . Odem u C&A i nadjem farmerke po ukusu , odem na kasu , platim i dobijem kesu kao na pijaci..Ma mislim da bi i na pijaci dobila bolju .. Da nisam provukla karticu doslo mi je da vratim ono .. Zaista ne volim takve stvari . ?Hajde da je prvi put ali prosli put su momku isto tako dali... Ne znam vase misljenje ,ali po meni je to bas bedno ...Da li ste primetile tako nesto ? Ili sam ja nesto propustila ? Stvarno sam se razocarala ...
2019 02 05
Cesto kupujem u C&A ali samo za dete jer imaju lepe stvari za decu mada kvalitet i nije nesto. U mom gradu ne postoji H&M ali cesto vodim dete kod lekara u Nis i uvek svratimo.Zadnji put sam mu kupila duks, ima napred nesto ga gumirano,oprala sam ga i to rucno i zaprepastila sam se kad sam videla da je ona, da kazem, guma pocela da se ljusti. Duks izgleda kao star, kao da je nosen100 god. Uzas. Kvalitet 0.A sto se kesa tice, ok su, mada meni kesa ne znaci nista. Bitnije mi je ono sto je u kesi a to je nula. U inostranstvu su te prodavnice najgore i najjeftinije.
2019 02 05
Bila sam skoro u Finskoj 2x, jednom u Helsinkiju, jednom u Rovanjemiju, i svraćala sam u H&M, on je švedska kompanija, ali generalno skandinavska marka. Vi ne možete da zamislite kakve su cene tamo. Ja sam jedan kaput ovde videla 10900 je koštao, ali je bio zaista kvalitetan i lep, dugačak. Sreća da ga nisam kupila, jer kad sam tamo došla platila sam ga 30e. Majica i džempera za 5e da ne možeš odlučiti koje bi. To je njima "domaća" bez veze marka, i cene su takve. Za njihov Božić od euro do pet je 70% radnje.
2019 02 06
Ne verujem u tu pricu o razlici u kvalitet, a da su cene ovde paprene, jesu. Tamo su realne.
2019 02 06
To je bila ona obicna providna najlon kesa ..Kesa kao kesa ni meni nista ne znaci ali hocu reci na sta smo spali ...Neko vreme sam zivela u Nemackoj i znam tamo cene..Mnogo su povoljnije nego kod nas za iste stvari ..A ovde cene uzas a kao na snizenju ..Toliko nas oderu a ni normalne kesice nas ne udostoje nego posalju iz radnje da svi vide sta smo kupili.To me je i manje izrevoltiralo nego one poderane,izlizane i secene etikete i farmerke u H&M ...Ranije nije bilo bas tako...
2019 02 06
Meni su isto te prodavnice postale jadne. :/
2019 02 06
Oduvek su i bile nikakve radnje, iako, ruku na srce, kao i svi kupim tamo krpicu često, ali nikad ništa preterano, jednu do dve stvarčice do 2000, više ne bih dala nikaada u tim radnjicama. Istu scenu sa kesama sam doživela u TC u Rijeci, ali u H&M radnji. Opravdala sam to velikom gzžvom u jeku sezone. Ne znsm koji ovde izgovor imaju :D
2019 02 06
Sad mi baš jednasam scena prošla kroz glavu. One godine kad su bile poplave u Obrenovcu, kupim ja lakovanu torbu u Newyorkeru, zaljubim se u nju, nije bila ni jeftina za studentski džep, nekih 3000. Padala kiša kao luda, sećate se i vraćam se ja sa faxa po toj kišurini, dođem kući, u torbi bar 3L vode! Propustila je svu tu kišu , a imala sam i kišobran :D odmah se ručke iskrivile i rašile, boja se razmrljala kao da je platno, a ne lakovana torba. Užas! Nikad više nisam kupila torbu tamo. Dok sam imala jednu iz Stradivariusa, kupila je za 1700 na nwkom sniženju, sve je živo preživela, osim psećih zuba, kad se moj pas dočepao nje :D zato sam košulju iz Stradivariusa bukvalno bacila, jer je bila kao karton. Ne zna čovek više šta i gde da kupi
2019 02 06
Ja iskreno najvise kupujem u domaćim radnjama, Balasevic, PS fashion, a obuca Labrador i Ziggy i zaista sam prezadovoljna. Mada mi je C&A mnoooogo kvalitetniji od h&m-a. Skoro sam kupila C&A farmerke od jedne clanice savrsen kvalitet i model, duboke ma divne.
2019 02 06
Ja sam malo razočarana u Baby club stvari, te dečje u C&A. Dobile smo za rođenje dve pune kese novih krpica za bebu, ne baš malo plaćene, posle drugog, trećeg pranja sve je izlizano do bola, a recimo drugarica koja finansijski u tom trenutku nije bila nešto, kupila je Bjanki u Pandi, kineskoj robnoj kući, dva prelepaaaaa bodija, pamučna, boja i danas kao kao nova, a oprano i ispeglano 100 puta, iskreno sam se iznenadila. Morala sam je pitati gde je kupila i baš sam se šokirala da kod kineza može da sw nađe nešto tako fino. Stvarno su stvarčice em lepe, em se nisu razvukle, em su boje posle skoro evo dve godine extra postojane. Ja najviše volim turske stvari, iskreno, posebno jeans, farmerke turske mi uvek traju godinama. Ali stvarno
2019 02 06
Osecala sam se odvratno jadno i to cak dva puta, kad mi je u Legend-u preporuceno da stvar nosim na hemijsko. Prvi put lanena haljina potpuno umazana puderom, razumem ja da je to uradila musterija, ali tako nesto se valjda povuce iz prodaje, dakle to je bilo skroz umazano, a prodavalo se po punoj ceni. Drugi put ista radnja, bela svilenkasta bluzica, kupujem za rodjendan, vidno ispisana hemijskom olovkom, ista preporuka "jedino da probate na hemijskom", bas sam se zapitala jel mene neko ovde zeza. Od kada je to postalo normalno, da kupim stvar po punoj ceni i dobijem preporuku za hemijsko ciscenje?! Kvalitet je definitivno losiji za nase trziste, narocito kad govorimo o ovim komercijalnim markama.
2019 02 06
Sto se tice kvaliteta ja nemam stvarno problem sa stvarima kupljenim ni u H&M niti u C&A, moja sestra decu od rodjena oblaci tamo i stvari nisu mrdnule. Ali npr sto se tice Zare tu je druga prica, bukvalno nemam kosuljicu majicu od ovih laganijih materijala, a da se nije rasila tj pocepala posle drugog-treceg pranja
2019 02 06
U Legendu mi koleginica kupila pantalone i dobila osip na butinama. Lekar na kraju rekao da je to od farbe koju koriste. A platila papreno.
2019 02 06
U PS imaju divne stvari, imam tri njihove haljine sa sniženja ali meni lično polovina stvari bez ukusa, krpe i uzas materijal.
2019 02 06
Meni se ne dopada kvalitet stvari u C&A, jeste povoljno, ali mislim da ni ne vrede vise.. u H&M-u se mogu pronaci dobre stvarcice, ali uglavnom u okviru premium kolekcije, s tim da su te stvari i skuplje, ali vrede, recimo imam dzemper koji nosim vec par sezona, dok sam negde u novembru/decembru kupila dzemper u Tom Tailoru, vec je uceban na rukavima, kao da ga nosim 10 godina, katastrofa. Necu vise nista tamo kupiti, precenjen brend. Zara je jako popustila sa kvalitetom, gledam majice/dzempere/kapute, materijali su ocajni, pre su bili daleko bolji, eventualno se mogu naci neke dobre pantalone. Bas je tesko naci neku stvar, a da je odnos cene i kvaliteta dobar. :s
2019 02 06
1 2