Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da skrenem paznju clanicama

Pre par nedelja zapazim torbu desigual,kontaktiram clanicu pitam je da mi spusti cenu...Kaze ok...Pitam za licno preuzimanje,kaze moze ali tek za pet dana.Ja kazem ok,mislim,ajde sacekacu tih pet dana jer mi se predmet bas dopao...dodje taj famozni dan ja udjem na sajt vidim kod torbe pise Prodato.Pomislih ovo je za negativnu,ali rekoh ajde ... ipak smo ovde da prodamo stvari...pomislih nasla je nekog ko je ponudio vise,pa dobro sad.Medjutim,prodje nekih tri,cetri dana od tad,stize meni poruka od prodavca"Sta bi za torbu"Ja joj posaljem sliku sto sam uslikala sa sajta Prodato,ona mi odgovara "da je to nesto bagovao sajt pa je ostalo tako,uglavnom nije prodata".Pomislim odustao neko,ili je to neki nacin za privlacenje kupaca,ali svidja mi se torba pa neeeema vezzzeee...Ipak se dogovorimo da preuzmem torbu.Kad sam dosla kuci vidim da ima par ogrebotina pri dnu...iako je rekla da nema nikakvih ostecenja.Ne smeta meni to...Uredno mi je spustila cenu i sve to...Ostavim utisak.Ona se loguje i nista.Obrisem utisak malopre.Pri tom clanica ima 114 utisaka,ja14.Ovim tekstom zelim da porucim clanicama da utisci uopste nisu nikakvo merilo ovde i da ne treba oni da govore umesto vas NEGO VI SAMI .
2019 02 19
Koliko sam videla, niste jedini kome ova članica nije napisala utisak. Ako smatrate već da utisci nisu merilo, zbog čega Vam onda smeta to što Vam nije uzvratila utisak? Ne kažem nikako da je takvo ponašanje uredu, a pogotovo ne za oštećenja koja nisu navedena i koja pominjete, ali na šta tačno Vi ovde nas želite da upozorite? Lično ste preuzeli torbu, mogli ste je pogledati odmah zar ne? Pa i odustati od kupovine kada vidite na licu mesta oštećenja koja nisu navedena. Drugo, budite sigurni u to da niste jedini ovde koji ostaju uskraćeni za utiske, ima nas mnogo. Savet: Kada obavite saradnju, naglasite u Inboxu da ostavljate utisak i da očekujete da Vam bude uzvraćeno. Sa nekim osobama se, jednostavno, mora tako iako možda zaslužuju i gore ponašanje, no nije vredno spuštati se na takav nivo. Naravno da su ovde utisci već odavno dovedeni u pitanje kod svih nas generalno, a razlog tome su članice koje nakon čak +300/+400 utisaka urade takve užasne prevare da je to naprosto za neverovati. Tužno i jadno što se takvog ponašanja tiče, što se tiče svih zlih namera.
2019 02 19
Joooj, po meni ste baš bez povoda ceo scenario razradili a devojka je možda samo označila prodato (Vama) da je niko drugi ne bi pitao za torbu tokom tih 5 dana... Nikada mi ne bi palo na pamet da je "bila veća ponuda/taj kupac odustao/ponovo javlja Vama" :') Ali dobro, možda i nisam u pravu, samo mi je odmah upala u oči "razrada" čitave situacije a ja prva označim stvar prodato čim neko kaže da će kupiti pa zašto da drugi misle da je dostupna... :) No dobro, to je samo moje mišljenje. Što se utiska tiče, ukoliko ne dobijem povratni - svoj obrišem, bez da ikome kukam i molim da me oceni. Ako nećeš ti mene, neću ni ja tebe, prosto i jednostavno :")
2019 02 19
I meni se desilo jednom da sam ostavila utisak clanici a ona meni nije uzvratila.. Sta sad, nisam ga izbrisala, jer sam ga dala od srca, jer je sve proslo okej i bila je super saradnja, jednom sam joj napisala da mi uzvrati ako bude htela, nije to uradila i kraj. Necu da smaram zenu, moj utisak je ostao, i neka je :") Meni to nije nikakvo merilo, bilo bi lepo da je uzvratila, ali sta sad, nije kraj sveta :") Samo opusteno :) :)
2019 02 19
I ja isto označim odmah po dogovoru da je stvar prodata, jer zbog čega bih sebe dovodila u situaciju da me neko drugi pita za to isto ako nije naznačeno kao prodato (ili rezervisano) pa da moram "od Adama i Eve" da objašnjavam. Što se utisaka tiče, Putnice, ukoliko se nekome jednom skrene pažnja na ostavljanje utiska to nikako nije moljakanje- normalnim ljudima i nema potrebe da naglašavaš, već po završenoj saradnji svako napiše svoj utisak kada ima vremena, i to je to. VBarbarez, ja sam jednom samo bila obrisala svoj utisak nakon neke dve nedelje, otprilike, jer članica je bila aktivna konstantno. Posle mi je bilo nekako žao i uveče opet napišem utisak, jer ipak je ono što ti kažeš saradnja bila skroz ok, i bez da sam bilo šta dalje pisala ona mi tad uzvrati utisak. Znači, neke članice možda i zaborave jer ne pridaju tome toliki značaj, a neke su ipak neodgovorne. Što se ove teme tiče, meni samo ovo nije jasno: Lično preuzimanje, ti kupac, daš novac i ne pogledaš šta si kupila? Posle se žališ da ima oštećenja. Pa, u rukama ti je bilo baš tada kada i prodavcu tvoj novac- ako prodavac može da prebroji novac, i ti možeš slobodno pogledati da li si dobila ono što si i platila, zar ne? Ja samo jednom nisam pogledala i prešla sam se, no sama sam bila kriva što nisam "bacila pogled". Od tada uvek pogledam, isto očekujem da i druga strana pogleda ono što od mene kupi. Pošteno.
2019 02 19
Evo da vam pojasnim .Ako ja nisam pogledala jer ne moze po mraku sve da se vidi,skrecem paznju drugim clanicama da pogledaju,da se ne vode mislju da ako neko ima puno utisaka da je to to.Drugo ne mozete da se sa nekim dogovorite da cete mu prodati predmet u petek,lupam,a onda ako vam se neko javi u sredu npr.da ga prodate i da i ne obavestite osobu sa kojom imate dogovor da ste nasli drugog kupca i prodali ga.Prosto.Trece moglo je da bude i slanje da ne bude licno preuzimanje,pa da opet ne vidim.I cetvrto nije ovo nikakvo zaljenje ,kukanje niti bilo sta ,ovo je jedno zdravorazumno skretanje paznje kao sto i sam naslov teme kaze,da druge clanice nauce na mojim greskama.
2019 02 19
A sto se utisaka tice ne pada mi na pamet da nekog moljakam i slicno,ali smatram da ako ja mogu da izdvojim par minuta da odradim tu sitnicu moze i neko drugi, a ako nece ne mora, nije ni prva ni poslednja.
2019 02 19
Za utisak svako ima vremena, bez dileme. Interesantno da za negativne se uvek nadje.
2019 02 19
Ja takodje označim prodato ili rezervisano kada mi neko kaze da ce kupiti stvar sa profila.To je normalno.Da ne dovodim ostale clanove u zabludu i gubljenje vremena da pitaju za tu istu stvar ako je prodata. Po meni je logicno da je pomenuta clanica oznacila prodato i vidite da nije prodato nekom drugom.Te ogrebotine reklamirajte, dogovorite se.Mozda je previdela.Ako prihvati , ok.Ne vidim problem.E sto se tiče utisaka, to je diskutabilno...
2019 02 19
E ovako da ne duzim...Kada je pao dogovor u nedelju za petak predmet NIJE oznacen kao prodat sve do petka kada sam htela da se dogovorim sa clanicom oko preuzimanja i videla surprise.Ako je vec htela meni da ga proda trebalo je valjda prvo da se dogovori sa mnom oko detalja kupovine-prodaje,a ne da se tu nesto nagadjamo jel prodato ili nije.
2019 02 19
Kakva teorija zavere i otvaranje očiju nama ćoravima... Valjda kad kupuješ torbu ili šta već ti je i pogledaš.. Pritom ste se dogovorile za lično preuzimanje... Kakav mrak? Gde ste to bile u tunelu? Pa sve i da je pisalo da je prodata možda je pri uređivanju svog profila slučajno kliknula pa je ispalo da je prodato.. Bilo kako bilo vi ste kupili željenu torbu.. A to da li je izgrebana je vaša greška ako je niste dobro pogledali pri preuzimanju.. Pa niste kupili besnu mačku u đžaku nego torbu, vaša je krivica što niste uočili nedostatke.. Pa pogledaš uvek šta kupuješ da ne bi ti bila oštećena valjda... Utisak ako ste joj torbu platili svakako je trebala da vam ostavi... A to da li je za torbu pisalo da je prodata ili ne, totalno je manje bitno...
2019 02 19
Zato ja pišem rezervisano do uplate. Čim uplate, brišem predmet.
2019 02 19
Sve jedne te iste clanice u svakom forumu kad se neko pobuni...ne znam zasto se osecate prozvanim?Evo,ako ce vam biti lakse ima ovde i predivnih,korektnih clanica sa kojima sam imala divne i poucne saradnje kako se pravilno i korektno trguje.Ja clanici nisam ostavila negativnu i necu,bas zato sto to nisu neke toliko teske greske,neke ne znam ni ja kakve ogrebtine itd.A sad lepo...ne isplati se da gubim vise vreme na prepucavanje ovde,odoh u provod,pozdrav😘
2019 02 19
SLIcan slicnog brani Hahah... A sve previde da je ona napisala BEZ ostecenja i uhvatila te je na brzinu.. A to je kao clanica na dobrom glasu.. Koja kasni,kojoj krenes u susret i proda torbu SA ostecenjima iako pise BEZ ostecenja Da su drugi prosli tako,videli bi :) ovako je lako osudjivati
2019 02 20
I ja nikad ne oznacim po dogovoru da je prodato. Dok se ne nadjem sa tom osobom ili joj posaljem OCigledno vas nisu socno ispaljivali. Meni je samo prestala da odgovara na poruke jedna osoba a htela je da joj licno dodam dok je na poslu predmet.. posle sam cula da je i drugarici isto uradila doticna.. Sutradan sam prodala taj predmet drugome tj nakon 3 dana njenog neodgovaranna na poruke. Da sam joj verovala izgubila bih ozbiljnog kupca ;)
2019 02 20
1 2