Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Pomooooc oko rezervacija

Cao devojke 😊,treba mi savet tj pomoc. Naime,imam problem sa moje dve sugradjanke. Jedna je pre mesec dana rezervisala neke dve stvari kod mene,i vec mesec dana od danas do sutra dolazi da ih preuzme,i ne pojavljuje se. Ja i dalje cekam,ali mislim da ovo vise nema smisla. Onda se pojavljuje druga,koja rezervise cizme prvo do vikenda,i ja ih uredno cuvam,iako me je jos dosta devojaka pitalo za njih. Za vikend mi kaze da ih cuvam do utorka,evo danas je utorak,rekla je da ce doci,ali je i dalje nema. Nisam imala do sada ovakva iskustva,i zaista mi je neprijatno. Ako kazem da rezervacije me radim,ja ispadam neko ko nije ljubazan i tolerantan,a sa druge strane,ovo se vec ko zna koji put ponavlja. Sta da uradim po ovom pitanju?
2019 02 19
Recite im da ne mozete vise da ih cekate i da su im rezervacije istekle jer vas zavlace,a mozda su i odustale nego nece da kazu i lepo prodajte nekoj od devojaka koje stvarno zele da kupe :")
2019 02 19
Recite da rezervacija istice veceras i najverovatnije ce kupiti u ekspresnom roku. Ja sam poslednji put rezervisala kada me devojka zavlacila mnogo duze od ugovorenog roka, a onda sam ja ispala neka koja smara i uhodi. Posle toga- mogu naravno da sacekam dan, dva ali duze rezervacije vise ne.
2019 02 19
Niko nije toliko zauzet da ne moze da izdvoji jedan sat u mesec dana da dodje po predmet. Ili ako jeste, moze da trazi da posaljete. Ja sam tako ranije svima rezervisala, ali osim sto cete izgubiti pare, izgubicete i zivce. Sada radim rezervaciju 24h - mislim da je to apsolutno dovoljno vremena da se ode do poste/do grada. Naravno, ukoliko vidim da je neka clanica ok, i da ima dobar razlog, cuvam i po 3-4 dana 😊 Preko toga ne, pa nek ispadnem nektulturna
2019 02 19
Napravite “foru”, 😉recite im da ćete im Vi doneti naručene stvari. Pošto su iz Vašeg grada, samo im recite: “Dajte mi svoju adresu, da ne dužimo više, potreban mi je novac, ja ću doneti stvari, samo sidjite ispred zgrade”. Da vidimo kako će onda da reaguju. Ako su ozbiljni kupci, reći će “Evo, dolazim do Vas”, a ako su neozbiljne, naći će još 1000 izgovora. Ali Vi ste se tako ogradili, znaćete na čemu ste i biti slobodni da predmete ponudite nekom drugom.😊
2019 02 19
Ma kakvo vozikanje po gradu. Ako ti treba dodjes sutra u dogovoreno vreme ili cao.
2019 02 19
Tako je Apple.. A ne čekam mesec dana da dođu po predmet.. Isto se i meni desilo pa ih na kraju nigde nema..
2019 02 19
Poslala sam im poruke juce,sacekacu jos danas,ako se ne pojave,predmete vracam u prodaju,a rezervacije duze od 24h necu raditi. Maksimalno se potrudim da im izadjem u sustret,i na kraju samo budem ostecena strana.
2019 02 20
Ma redovna pojava u 99% slucajeva je u pitanju neodgovornost i/ili bezobrazluk. Kao sto su clanice vec rekle, samo posaljite poruku da je rezervecija istekla i da predmet vracate u prodaju. Ubududuce dogovorite datum moze cekanje i dan, dva posle datuma, nakon toga prijatno i dovidjenja.
2019 02 21