Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

tolerancija :)

I to znaš kakvu :D lik je namazan svim bojama, a i zarađuje 7 puta više od mene ahahaahahahha
2019 02 21
Ali našao je nekog momka u Njemačku na kraju :D
2019 02 21
Gej je ok!😀👨‍❤️‍👨
2019 02 21
> jelena2606: > Nemam nista protiv gej populacije,a ni moj muz...Moj jako dobar drug je godinama tajio od svih nas svoju opredeljenost...Imao je bas problema sam sa sobom zbog toga.Pitao se da li ce ga prihvatiti okruzenje i tako to...Na kraju je rekao javno i podmladio se 20 godina ,:) Tesko breme je imao za vratom...Roditeljima nije ni rekao....Poznajem ih jos nekolicinu...Imala sam razgovor sa detetom kada je prvi put u skoli cuo rec peder...Objasnila sam mu sta je to.Iz vise navrata :D ....Sto se mene tice nek su nam deca ziva i zdrava,a koga ce imati pored sebe jednog dana...Samo neka su srecni! Teesko breme on jos ima za vratom....svi ste vi vise-manje bitni u njegovom zivotu.....bremena se moze osloboditi tek kada to bude roditeljima rekao i to pod uslovom da ga oni prihvate kao takvog......zna on odlicno kakvu reakciju moze da ocekuje od svojih roditelja.... Samim priznanjem on je mozda olaksao sebi, ali, .....nisu u pitanju samo on/ona, otac i majka, vec i braca i sestre, njihove zene, muzevi, sestricine, sestrici, ujaci.....takav tim priznanjem rusi sve pred sobom, po sistemu domina..... Nije ni malo jednostavno.... Kada je nesto u tudjem dvoristu nije strasno, ali kada je u nasem, e, to vec menja stvar...
2019 02 21
@Gabi...Uzasno je!Zivimo u zemlji gde nazalost vecina stanovnistva za njih misli da su sami krivi sto su homoseksualci i da postoji carobna tableta,koju mogu da popiju pa da se izlece.....Znam koliko je njemu bilo psihicki tesko i koliko je gusio to u sebi...Mislim da roditeljima nikada nece ni reci,stari su i bolesni...Kazao je sestri i nama blizem okruzenju...Ne sme niko da zna na poslu...Tesko je ziveti tako
2019 02 21
Teško je živeti tako u državi Srbiji, Jelka, u pravu si. Još strašnije je što roditelji nwće prihvatiti da im je sin gej, ali im je extra ako je neka raspala švalerčima koja svaku noć dovodi drugu mučenicu kući. Koliko sam puta čula od očeva: To je mpj sin! Sve se ženske lepe za njega. Kod nas se roditelji odriču sinova koji stupe u vezu sa samohranim.majkama , ,,raspuštenicama''. Šta očekivati onda kad su druge stvari u pitanju? Užas
2019 02 21
> jelena2606: > @Gabi...Uzasno je!Zivimo u zemlji gde nazalost vecina stanovnistva za njih misli da su sami krivi sto su homoseksualci i da postoji carobna tableta,koju mogu da popiju pa da se izlece.....Znam koliko je njemu bilo psihicki tesko i koliko je gusio to u sebi...Mislim da roditeljima nikada nece ni reci,stari su i bolesni...Kazao je sestri i nama blizem okruzenju...Ne sme niko da zna na poslu...Tesko je ziveti tako Duso draga, odlicno znam kakvi su mu lomovi u dusi i saosecam sa njim. Znam koliko je mu je hrabrosti trebalo da kaze sestri...sa kakvim se strahovima od odbacivanja borio...a stari roditelji i ne treba da znaju, to bi ih dotuklo... Dooovoljan broj ljudi zna da bi njemu bilo lakse. Ne mora da seta po paradama, ljubi se na ulici isl.....neka zivi SVOJ zivot, niko ne mora da zna sta se dogadja izmedju njegova 4 zida. I da dodam, svaka majka oseti to kod svog deteta jos u periodu odrastanja, samo, tesko je to prihvatiti, lakse je obmanjivati sebe nego priznati.....neke negiraju do kraja zivota.
2019 02 21
Mislim da se osoba rodi sa tom predispozicijom, pa uz ostale uticaje sredine, tj.odnosa u porodici, velikog uticaja majke i odsustva oca kao glavne figure, vremenom uticaj homo opredeljenja dolazi do izrazaja, sto govori da je homoseksualnost jednim delom urodjena, a drugim stecena, tj.utvrdjena. Kako god, da su ljudi vecinom humani, zadovoljni, svestrani, na nekom visem nivou sagledavanja stvari, to bi bilo normalno, jer- takvi su se rodili, nikom nisu naudili, zele da budu srecni i ispunjeni.. Ali, nesrecni ljudi i oni koji su pod velikim uticajem nesrecnih ljudi, kao i oni koji su osetili taj nagon i stide ga se zbog svog muskog ega i isticanja muskosti, mrze iste i zele da im naude, da bi sebi dokazali da vrede, na pogresan nacin- da bi bili prihvaceni kao jaki muzjaci u svom coporu, iako su u sustini slabi. Da je uvek gore u svom dvoristu, slazem se, jer nasa sreca je uslovljena i srecom nase dece, a njihova sreca zavisi i od prihvatanja drustva, jer covek je socijalno bice i trazi svoju pripadnost i odobravanje, te ne moze biti ispunjen ako zivi u strahu, neodobravanju, nesigurnosti, pod pretnjama.. Zao mi je svakog nesrecnog coveka, jer svi smo rodjeni jednaki i pod blagoslovom vise sile, te svoj put moramo sami naci i hodati njime u ljubavi prema nekome i tu istu ljubav primati. Velicina coveka je u empatiji, podrsci, razumevanju, a ne u ispoljavanju sile i podsticanju drugih na istu. Ne moras nesto da prihvatis, ali mozes da ne reagujes pogresno i da time naudis drugom bicu. Imam druga koji se nije ispoljio kao gej, prvenstveno zbog neprihvatanja porodice i tuzno mi je sto nije srecan. Rekla sam mu da ne mora niko da zna, ali da bi bilo dobro za njega da nadje sebi partnera. Svako ima pravo da bude srecan i da voli
2019 02 22
1 2