Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Bolesnici, dangube ili nekulturni korisnici sajta?

> Iz mog ugla kada bi mene clanice ovog sajta toliko izbacivale iz koloseka,zbog toga sto ne kazu hvala,sto ne odgovore na poruku,sto odustanu od kupovine,sto mi traze dodatne fotografije,sto kliknu na zelim pa nestanu,napustila bih ga... Naprotiv, kada bih ja screenshot sve situacije u kojima neko klikne na zelim i vise se ne javi, situacije gde me ispita za sve i ne odgovori, oni koji uzmu podatke i nikada ne uplate novac i nikada se ne javee, ovde bih poslala preko 100 slika. Cak kada neko klikne na zelim i nista vise, ja u glavnom ne odgovorim, kada neko nestanece cak ga i ne pitam da li je odustao, sve mi je jasno. Nisam okej s tim, ali ne mogu nista. Ali na sve to jos neko da se ponasa drsko i bezobravno prema meni, to jednostavno ne dozvoljavam, ni u zivotu, ni na sajtu, nikome, nikada.
2019 03 02
Pa da Debela.Ovo je bre laganica!Ne moras nista!Niko nas ne tuce po usima da moramo da budemo ovde....Stvarno ima kretena na svim prodajnim sajtovima.Ali niti ti dise za vrat,ne gledas nikoga,vidis da je budala ,ne ulazis u pricu..Veoma prosto! A itekako sve imamo koristi od prodajnih sajtova,sto da kupimo sto da prodamo! Bez da vredjam ikoga,ali uopste ne mogu da shvatim da je nekome najveci problem i haos,kliktanje na zelim,i sto ne kazu hvala.i ostalo sto sam nabrojala u prethodnom postu Mogu reci da zavidim clanicama,ali stvarno, kojima je to najveci problem i koje nisu dozivele ili videle "visi nivo"bezobrazluka i nevaspitanja.
2019 03 02
> jovana997: > > Iz mog ugla kada bi mene clanice ovog sajta toliko izbacivale iz koloseka,zbog toga sto ne kazu hvala,sto ne odgovore na poruku,sto odustanu od kupovine,sto mi traze dodatne fotografije,sto kliknu na zelim pa nestanu,napustila bih ga... > Naprotiv, kada bih ja screenshot sve situacije u kojima neko klikne na zelim i vise se ne javi, situacije gde me ispita za sve i ne odgovori, oni koji uzmu podatke i nikada ne uplate novac i nikada se ne javee, ovde bih poslala preko 100 slika. Cak kada neko klikne na zelim i nista vise, ja u glavnom ne odgovorim, kada neko nestanece cak ga i ne pitam da li je odustao, sve mi je jasno. Nisam okej s tim, ali ne mogu nista. Ali na sve to jos neko da se ponasa drsko i bezobravno prema meni, to jednostavno ne dozvoljavam, ni u zivotu, ni na sajtu, nikome, nikada. Pa, o tome pričamo, da bi radio u trgovini ,ugostiteljstvu ili bilo kakvoj uslužnoj delatnosti, prosto morap da se navikneš da će biti i drskih i bezobraznih i vulgarnih. Koliko puta sam služila pijane seljačine, ali to mi je posao i takav je kakav je. Ili oguglaš ili menjaš zanimanje . Mene stvarno retko kad nešto na sajtu baš iznervira, više je to ono.. kao skup anegdota sa sajta i jop jedno novo iskustvo sa narodom :)
2019 03 02
Jovana...Slazem se svakom iole normalnom i pristojnom stvoru smetaju,situacije tog tipa....Ali ovde stavrno ne mozemo da biramo ko ce da nas kontaktira za nesto ili koga cemo mi.... Da budala zna da je budala on bi to sam ispravio...Tako da je sa budalama svaka rasprava suvisna posto ne vodi nicemu.Vi cete da se iznervirate,upropastice vam vece ili dan,a budala ce da nastavi da bude budala ...Nema ispravke
2019 03 02
Slazemo se, moja namera nije ni bila da menjam takve ljude, samo da podelim svoje iskustvo, koje je u poslednje vreme sve cesce i vidim da li se i drugima desava isto. Ali je neka clanica dala dobar predlog gde bi se uvela posebna opcija za one koji tako odustaju, ne mora negativna ocena, ali nesto kako bi se takvi clanovi "obelezili". Takodje mislim da neutralna ocena ne treba da se racuna kao pozitivna, jer je u mnogo slucajeva negativna. Usvajanje tih predloga je malo verovatno, ali mislim da bi svima olaksalo koriscenje sajta.
2019 03 02
Meni to ne smeta, nije mi bas svejedno, ali svako ima pravo da se predomisli.Skoro sam poslala podatke devojci, trazila je da uplati za nekoliko dana, kad sam pitala kad ce, kaze odustala sam.Nije svejedno naravno ali mnogo se vise nerviram kad me udare po dzepu, jedinu negativnu sam dala kad sam prodala sestrin kaput i platila duplu postarinu, 400 i nesto dinara, em nije moja stvar, em udjes u minus pa i ako prodas opet kao da si poklonio.
2019 03 02
> deksica: > Meni to ne smeta, nije mi bas svejedno, ali svako ima pravo da se predomisli.Skoro sam poslala podatke devojci, trazila je da uplati za nekoliko dana, kad sam pitala kad ce, kaze odustala sam.Nije svejedno naravno ali mnogo se vise nerviram kad me udare po dzepu, jedinu negativnu sam dala kad sam prodala sestrin kaput i platila duplu postarinu, 400 i nesto dinara, em nije moja stvar, em udjes u minus pa i ako prodas opet kao da si poklonio. Ali bar je rekla da odustaje, to je ok. A ne da ja upakujem paket i pet puta pitam hoće poslati svoje podatke i ne udostoji se ni reči izvinite, odustajem.
2019 03 02
Slazem se sa stefanii, moze posebna tema sa kupcima i prodavcima koji ispare, nije crna, ali je siva lista :( Ja zbog loseg iskustva pakujem kada 99,9% budem sigurna da imam dogovor, do tad nista ne uzimam za ozbiljno.
2019 03 02
Evo, meni Sanja uplatila unapred a još i drugi, čak tražili da plate unapred. Ako je tu 7 godina kako nema ocenu??? Nov profil???
2019 03 02
Nemam pojma, znam isto koliko i Vi. Ovo je cela nasa komunikacija.
2019 03 02
Ali kako mozete da znate sta se desava sa druge strane i zasto se ta osoba nije javila...Mozda je samo nevaspitana,a mozda ju je snasao i neki problem pa su joj Krpice na kraj pameti! I onda se tek tako otvaraju neke liste clanica koje odustaju Pa nikoga nisu ostetile. Mislim da se malo stvarno preteruje ovde.
2019 03 02
Mislim da treba OBJAVLJIVATI JAVNO imena profila, da i ostale članice znaju ako budu imale posla sa takvim ljudima. Meni su se ovakve situacije doduse 2-3 puta desile, ali poslednji put sam kao budala poslala i svoj br racuna i telefon i ime i prezime da bi ona samo isparila. Pritom ima 20ak pozitivnih ocena, i nakon komunikacije sa mnom je kupovala. Znaci nije joj se nista desilo cim je nastavila da kupuje na sajtu i dobija ocene. Zao mi je sto bez saradnje ne moze da se da negativna, jer bi je ona itekako dobila od mene.
2019 03 02
> jelena2606: > Ali kako mozete da znate sta se desava sa druge strane i zasto se ta osoba nije javila...Mozda je samo nevaspitana,a mozda ju je snasao i neki problem pa su joj Krpice na kraj pameti! > I onda se tek tako otvaraju neke liste clanica koje odustaju > Pa nikoga nisu ostetile. > Mislim da se malo stvarno preteruje ovde. Baš zato nisam htela da objavim imena, jer ih je više i činjenica da ne znamo šta se dešava sa druge strane ali ako neko ima vremena da se loguje više puta dnevno onda može i poruku da pusti. Drugo ne treba.
2019 03 02
Samo prodam predmet sledećem kupcu, kao što sam više puta uradila i to je to. Pakete ne pakujem i ne zovem kurira dok ne dobijem podatke i potvrdu definitivnu od kupca. Ne šaljem više od jedne poruke da pitam da li ostaje pri kupovini, ako ne odgovori, to je to, smatram da je odustala. Uvek se ubrzo javi novi kupac, , što je najbitnije :)
2019 03 02
> Debela_devojka: > Samo prodam predmet sledećem kupcu, kao što sam više puta uradila i to je to. Pakete ne pakujem i ne zovem kurira dok ne dobijem podatke i potvrdu definitivnu od kupca. Ne šaljem više od jedne poruke da pitam da li ostaje pri kupovini, ako ne odgovori, to je to, smatram da je odustala. Uvek se ubrzo javi novi kupac, , što je najbitnije :) Isto :)
2019 03 02