Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zelim da cujem misljenje

Clanica me zavlaci vise od dve nedelje za pantalone. Prvo sam joj izasla u susret da sacuvam predmet nedelju dana(do ponedeljka) zbog plate njene, ona mi se javlja u ponedeljak kao dala sam joj pogresan broj racuna sa manje/vuse cifara. To kao u posti nisu hteli da uvaze... A taj je broj. Uplatice u utorak. U utorak joj pisem, nema je... Zovem je, nista. Pisem na sajt, napise mi E NISAM STIGLA VECERAS SUTRA CU, pa se razbolela, kaze ne zna kad ce da ozdravi i da prodam. Naravno da mj dupe nije zinulo za 800dinara, kazem joj HAJDE POSTO JE BOLEST U PITANJU OSTAVICU TI PREDMET, IZACI CU U SUSRET. Ona posle toga redovno ulazi na sajt, nit hvala da napise, nistaaa... Ne znam ni ja na cemu sam. I pustim joj poruku na mob, pa ovde da vidim kako je, jel bolje, i jel cemo moci u ponedeljak ili utorak da obavimo to ili? Da znam i ja. Jer nista nije javila na moju poruku da cu joj ipak jos cuvati. A sutra vec sledeci ponedeljak... Ona se logovala i sada, nista mi nije odg. I zvala sam je na mob da mi kaze o cemj se radi, nema je... Pritom ima oko 60 pozitivnih i 6 negativnih saradnji, kako sam procitala sve je to neko izbegavanje, neka ne uplata na vreme kako sam razumela...
2019 03 17
Pisite propalo :D I savet za buduce saradnje - ne rezervisite predmete clanicama sa toliko negativnih ocena zbog izbegavanja rezervacija
2019 03 17
Nema sta, vrati pantalone u prodaju, ko prvi uplati, njegove su 💋
2019 03 17
Više ne rezervišem na duže od dva-tri dana, samo članicama sa kojima sam već sarađivala ranije. Ova celokupna priča je zavlačenje Vas od strane te članice, jasno je kao dan. Pošto već ima negativne utiske zbog istih situacija kao što je Vaša, najbolje bi bilo da odustanete od ove prodaje.
2019 03 17
Klasično zavlačenje, ne troši bezveze svoje živce... 💪
2019 03 17
> MarArt: > Klasično zavlačenje, ne troši bezveze svoje živce... 💪 Tako je... Ja zbog takvih situacija i ne radim rezervacije...
2019 03 17
Nepoštovanje tuđeg vremena i novca i nekultura.
2019 03 17
To su izgovori i ispale desilo mi se vec cuvam 20 dana predmet i na kraju nista.
2019 03 18
Ja sam devojci skoro mesec dana cuvala jaknu "do plate" da bi mi na kraju rekla ,izvini ,stvarno nemam,u teskoj sam sotuaciji. Jbg ,sta ces,... Tako da cuvanje duze od 3 dana ne preporucujem ,bez prethodnih saradnji.
2019 03 18
Cim je napisala da ih prodas, da ne zna kad ce ozdraviti, to je zavrsena stvar
2019 03 18
:D Izvinite ali me cudi da se i dalje nadate saradnji sa tom osobom. Niste od juce na krpicama :D Verujem da Vam "nije zinulo dupe za pare", sve smo takve :D ali zbog onog "nada poslednja umire", cuvamo stvari tim devojkama koje nas zavlace, verujuci da su casne osobe i da ce ispuniti dogovor iako, skoro uvek, imamo drugog kupca :D Pa, trebala je da "umre ta nada" onog trenutka kada je pocela da izmislja oko broja racuna :D Sve je jasno kao dan. :D Koliko vidim, ovde je to, na zalost, normalna stvar.
2019 03 18
Poznati krpicarski sindrom je da drugi traze, ali mi cuvamo nekom ko je odustao 😂 Dogodi mi se da par njih trazi u isto vreme istu stvar, ali polazim od toga da niko nije siguran, jer je ovde normalno da salju upit zelim iz zabave. Skoro sam izbegla saradnju, jer je clanica uzela broj da bi se raspravljala sa mnom putem poruka. Da je u pitanju neki veci iznos, mozda bih je pustila da me zraci dva sata, ali sve ima svoju cenu. Za 5000 bih se natezala, za 500 ne bih 😂
2019 03 18
Posto je napisala da ih prodate, vratite ih u prodaju. Ubuduce krace rezervacije i datum pored rezervacije, odmah i napomenite da ako do dogovrenog datuma neko ne uplati predmet vracate u prodaju tako da ne morate da razmisljate sta druga strana misli ,:)
2019 03 18