Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Smaračice.

Prosto me toliko iritira kada osoba napiše u rubrici da traži nešto u CRNOJ BOJI za RAZMENU ISKLJUČIVO i ova napise “imam ja u SIVOJ, SAMO PRODAJA” 🙃 Nebitno da li ja ili neko od nas radi uopšte razmenu, poenta je da navalentnost nikad nije dobar vid reklame, bar po meni.. Ja u tom momentu imam neopisivu potrebu da napisem “Jesi ćorava, vidis li šta se traži”, ali se iskontrolišem😂
2019 03 19
😂😂😂
2019 03 19
:) :) Mislim da to nece nikad da se iskoreni i shvatam clanice koje zele razmenu i prinudjene su da to naglase podebljanim slovima ..to cesto vidjam u poslednje vreme upravo na forumu 'trazim'..par puta sam i sama trazila neke stvari i pritom naglasila da trazim ISTU TAKVU..al dzabe,samo sto mi nisu nudili i smestaj u Sokobanji za dve osobe sto bih ja sigurno prihvatila da sam bas to trazila :) :)
2019 03 19
Ja sam jednom nekoj napisala. Nije bila moja tema, ali nisam mogla da odolim.
2019 03 19
> njelena360: > Prosto me toliko iritira kada osoba napiše u rubrici da traži nešto u CRNOJ BOJI za RAZMENU ISKLJUČIVO i ova napise “imam ja u SIVOJ, SAMO PRODAJA” 🙃 > Nebitno da li ja ili neko od nas radi uopšte razmenu, poenta je da navalentnost nikad nije dobar vid reklame, bar po meni.. > Ja u tom momentu imam neopisivu potrebu da napisem “Jesi ćorava, vidis li šta se traži”, ali se iskontrolišem😂 Isto tako i kod mene, i jednoj sam i napisala da prestane više da mi nudi u fazonu "Imate kod mene na profilu slično nešto, pogledajte." jer em u tih nekoliko puta nisam tražila belo nego crno ili sivo, em sam tražila razmenu. A, ponuda je bila tipa nešto od par crvenih, slično- belo, a ne crno. Naiđe veze!! 😁😁😁
2019 03 19
> PINAKOLADA: > :) :) > Mislim da to nece nikad da se iskoreni i shvatam clanice koje zele razmenu i prinudjene su da to naglase podebljanim slovima ..to cesto vidjam u poslednje vreme upravo na forumu 'trazim'..par puta sam i sama trazila neke stvari i pritom naglasila da trazim ISTU TAKVU..al dzabe,samo sto mi nisu nudili i smestaj u Sokobanji za dve osobe sto bih ja sigurno prihvatila da sam bas to trazila :) :) :') banja se ne odbija
2019 03 19
Vidim da to ovde mnogima smeta.Zasto?Nikoga ne ometaju nesto u tome..A realno nikada se ne zna,mozda ali mozda,vam se i vise svidi ta slicna. Ja sam pocela da pisem isto, imate kod mene na profilu...Posto sam par puta nesto ponudila,po meni, po opisu i dobila neku vrstu packe,da ne objasnjavam sada... Sustine i ne nudim vise,jer ne kapiram besne komentare,otprilike, sta mi to nudis
2019 03 19
> njelena360: > Prosto me toliko iritira kada osoba napiše u rubrici da traži nešto u CRNOJ BOJI za RAZMENU ISKLJUČIVO i ova napise “imam ja u SIVOJ, SAMO PRODAJA” 🙃 > Nebitno da li ja ili neko od nas radi uopšte razmenu, poenta je da navalentnost nikad nije dobar vid reklame, bar po meni.. > Ja u tom momentu imam neopisivu potrebu da napisem “Jesi ćorava, vidis li šta se traži”, ali se iskontrolišem😂 Da ovo nije inspirisano nekom od mojih tema, ahahaha Svako malo tražim nešto crno za razmenu :D Dosadne su do zla boga. Nedostatak osnovne kulture.
2019 03 19
> jelena2606: > Vidim da to ovde mnogima smeta.Zasto?Nikoga ne ometaju nesto u tome..A realno nikada se ne zna,mozda ali mozda,vam se i vise svidi ta slicna. > Ja sam pocela da pisem isto, imate kod mene na profilu...Posto sam par puta nesto ponudila,po meni, po opisu i dobila neku vrstu packe,da ne objasnjavam sada... > Sustine i ne nudim vise,jer ne kapiram besne komentare,otprilike, sta mi to nudis Smeta zato što je jednostavno nekulturno. Nametljivo i nekulturno, tačnije. Mnoge od nas dobijamo milion tako niđe veze ponuda pa kad se nagomilaju u porukama to postaje bukvalno problem. Eto zašto.
2019 03 19
''Derala''? Da ti to nisi malo preuveličala? :D Što se tiče mojih stvari na profilu koje imam postavljene, te stvari nisu nužno moj ukus, zato ih i prodajem/razmenjujem. Ne razumem u čemu je tvoj problem sa mnom ako si mi nudila ono što tražim? :D Pa tražila sam crne stvari :') A ni boja odeće ne garantuje da će neko hteti razmenu 100% nego je samo jedan od najbitnijih kriterijuma kad neko nešto traži. I to je sasvim tvoja stvar ako si mi mimo toga što ti se ''ništa ne sviđa kod mene'' to što tražim ponudila. Ne razumem šta ti tačno hoćeš da dokažeš ovim? Niđe veze :')
2019 03 19
O bože, ti na to misliš, samo je nisam izbrisala, izgleda da ljudima na ovom sajtu nije dozvoljeno da ikad nešto zaborave :') :') Hajde ako smo sad to raščistile, da me ne blatiš bezveze i bez razloga. Previše si dokona.
2019 03 19
Koja velika slova života ti? O.o Ne razumem šta se dešava i zašto si se toliko zakačila za mene :')
2019 03 19
Ja tebe ne blatim, samo pre kritike koje se upućuju na tuđ račun raščistiti svoje stvari. Tačka.
2019 03 19
Ahahahaha ja ne verujem, šta ti je devojko, nešto si nervozna? Nisam znala da kad neko zaboravi da obriše 1 predmet sa profila zaslužuje javno blaćenje :') Mada na mene se nećeš istresati, to budi sigurna da ti neću dozvoliti. A verujem da ni drugim članicama nisi baš najjasnija :D Produži dalje i odnesi svoju nervozu sa sobom. Tačka. :')
2019 03 19
Zamislite da napišete tražim kupaći a neko Vam ponudi skafander.... Pa jel nije za nerviranje? Ili napišem tipa tražim cipele 39 a neka pametnica dođe pa kaže "imam ja ali 37". Pa šta ja da radim s tim što ti imaš 37?? Slažem se sa "otvaračicom" teme da bukvalno ništa gore i nametljivije od tih samopromovisanja, u vidu nuđenja stvari koje veze nemaju sa onim što se traži (jer jbg, neko će možda drugi videti pa kupi) ili pak preporuka "vidi kod mene na profilu", verujem iz istog razloga... "Tražim crvenu haljinu"... "E, imam ja istu samo ljubičastu, prelepa!"... dajte ljudi molim Vas... ne znam, mene lično samo odbijaju takve stvari PLUS uvaljivanje po inbox-u tipa "Vidim ubacili ste u omiljene moj predmet koji je 500 din, ako želite može za 200". Kad budem želela, sama ću ga tražiti, pa i za 500 ako treba ali ne podnosim navaletnost bez srama i blama. U tom slučaju se kulturno zahvalim i predmet uklonim iz omiljenih. Svima nam je cilj da prodamo i rasprodamo ali to "agresivno" reklamiranje je meni lično jako nekulturno.
2019 03 19
1 2 3