Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Nisam mogla da odolim :)

Meni je najlakse da budem smedja, jer se onda uz sve uklapam 😁 Da Jelka zvuci uzasno, ali sto je najgore, nekome to moze i sjajno da stoji! Mislim da tu ima i do tena, jer sam ja bleda kao avet, i onda ako mi je kosa npr tamno plava (kao trenutno), ne znam da li mi gore stoje krem, bez, pastelne nijanse (gde se ne vidim uopste koliko se stopim) ili jarke boje pa izgledam kao Kasandra! Kada sam bila crna, isto mi neke stvari nisu legle jer sam delovala sama sebi vestacki ili prenapadno sa nekim regularnim kombinacijama. Izuzetak su mi stvari u crnoj, beloj, sivoj i maslinasoj boji, mislim da to svima ok stoji. Bas bih volela da napisete svi kakvu boju kose imate i koje boje vam najbolje stoje, ovo gore je cisto moje zapazanje, ne mora da znaci da sam u pravu 😁
2019 03 28
Otvori novu temu o boji kose i odeće , uklapanju.. :)
2019 03 28
Hocu Maculi, da ne skrecem sa ove fantasticne teme, izvinjavam se clanici zbog upada 😊
2019 03 28
> TinaKris: > Lady pa jos gore onda, trosi zena minimalac na nezahvalnu snajku! 😉 > Inace po cenu da mi se svi smejete, ja cu da kazem da meni ne ide svaka boja uz svaku boje kose ( na meni naravno!) Ma ok to, ali ipak je poklon-poklon, zar ne? ;) :) :)
2019 03 28
> TinaKris: > Meni je najlakse da budem smedja, jer se onda uz sve uklapam 😁 > Da Jelka zvuci uzasno, ali sto je najgore, nekome to moze i sjajno da stoji! > Mislim da tu ima i do tena, jer sam ja bleda kao avet, i onda ako mi je kosa npr tamno plava (kao trenutno), ne znam da li mi gore stoje krem, bez, pastelne nijanse (gde se ne vidim uopste koliko se stopim) ili jarke boje pa izgledam kao Kasandra! > Kada sam bila crna, isto mi neke stvari nisu legle jer sam delovala sama sebi vestacki ili prenapadno sa nekim regularnim kombinacijama. > Izuzetak su mi stvari u crnoj, beloj, sivoj i maslinasoj boji, mislim da to svima ok stoji. > Bas bih volela da napisete svi kakvu boju kose imate i koje boje vam najbolje stoje, ovo gore je cisto moje zapazanje, ne mora da znaci da sam u pravu 😁 Ja imam smeđu kosu od kad znam za sebe , iskreno , nisam nikad ni razmišljala da li mi se nešto slaže sa kosom . Ja sam više u fazonu " sve mi boje lepo stoje " :') Mada kad bolje razmislim , kupila sam prošle godine mint zelenu tuniku - baš ovde na sajtu - i u njoj samoj sebi ličim na Dželjanu :'(
2019 03 28
"ona je baka crvene kape..." 😂😂😂
2019 03 28
1 2