Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Hitno! Jumbo ili Aksa?

Najlepse molim ako neko zna da mi kaze, da li je povoljniji Jumbo ili Aksa za kupovinu igracaka? Hvala puno
2019 03 29
Jumbo uvek!
2019 03 29
Hvala puno!!!!!!! 8-) <3
2019 03 29
Jumbo
2019 03 29
Jumbo😊
2019 03 29
Jumbo
2019 03 29
Jumbo 👍
2019 03 29
Ja u Jumbo nikad nisam usla, a imam dete, uzas! Ko zna sta sam sve lepo i jeftino propustila 🤔
2019 03 29
Hvala svima na odgovorima :-) Bila sam danas u Jumbu, i nakupovala igračaka. Vise me nece videti ni Dexy. co, ni Trefolino, ni Panda, ni sve ostale radnje sa igračkama. ;-)
2019 03 30
Jumbo svakako ali iskreno,evo da vidimo i sta druge mame misle, da li se te igraceke isplate ili ne? nama se svaka iz Jumba u roku od dve nedelje raspala, tako da mi se vise isplati kupiti u Aksi nesto kvalitetnije...moji se uglavnom igraju auticima, slagalicama... a primerea radi mm kupi u lokalnoj knjizari garazu za 2500 , ok raspala se za mesec dana, a ista takva u Deksiku 5600!!!! Ma identicna, tako da oni bas preteruju, i iste igracke se mogu naci mnogo povoljnije,sem naravno onih iz crtaca i reklama koje su paprene
2019 03 30
> TinaKris: > Ja u Jumbo nikad nisam usla, a imam dete, uzas! > Ko zna sta sam sve lepo i jeftino propustila 🤔 Isto hahahahaha, idem stalno u DexyCo, vipe zbog sebe hahahahaha užas
2019 03 30
Mom detetu svaka dosadi, dobio je americke najkvalitetnije i opet ih unisti. Tako da ja kupujem sto jeftinije ....
2019 03 30
Traju taman onoliko koliko njih zanima nova igračka. Nažalost. Prezasiceni su predmetima, hranom, TV programom, mobilnima, crtaćima... nista im ne drzi paznju, i nista ih istinski ne obraduje, pa samim tim, ni ne ostaje u secanju. Nažalost. Igračke su ionako bacanje para, treba da razvijaju mastu, motoriku, u prirodi, improvizijuci situacije.... Stoga, da bi zadovoljio protokol, najbolje je uzeti sto jeftinije igracke.
2019 04 01
> AnitaMaldo: > Traju taman onoliko koliko njih zanima nova igračka. Nažalost. > Prezasiceni su predmetima, hranom, TV programom, mobilnima, crtaćima... nista im ne drzi paznju, i nista ih istinski ne obraduje, pa samim tim, ni ne ostaje u secanju. Nažalost. > Igračke su ionako bacanje para, treba da razvijaju mastu, motoriku, u prirodi, improvizijuci situacije.... > Stoga, da bi zadovoljio protokol, najbolje je uzeti sto jeftinije igracke. Da, i ugasiti TV tablete itd. Moji klinci gledaju crtace vikendom na RTS-u i to je sve .. jednostavno ne dajem da bulje u te gluposti
2019 04 01