Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Administrator sajta, da li ga je iko čuo/video poslednjih meseci?

Interesuje me da li je neko bio u kontaktu sa administratorom sajta poslednjih mesec dva, pojavljuje li se negde znate li. Kako kontaktirate? Meni i inače ne odgovara na poruke pošto nam se razlikuju prijatelji na sajtu tako da to nije model komunikacije koji mogu da primenim. Redovno mi nestaju predmeti i fotografije pa pretpostavljam da je tu😂🤣. Pitala bih zašto, ali koga?! Vidim da sve zabranjene aktivnosti cvetaju, od prevaranata i komercijalne prodaje do samoproklamovanih "uređivača neposlušnih". Po tome bih rekla da niko ne prati ono što treba. Međutim, može biti da sam u zabludi, molim prosvetlite me. Zahvaljujem unapred.
2019 04 17
3x ste postavili istu temu.
2019 04 17
Obrišite prethodne dve teme, dovoljna je samo jedna tema. 😉 AdminRS ulazi povremeno na sajt, ali daaaleeekooo manje/ređe nego ranije. Slike koje nestaju mislim da ne briše (sada) admin, nego je to do sajta, primetila sam da pojedine slike nestanu koje su postavljene uveče. Meni su isto nestajale slike koje su dozvoljene, npr. majica ili patike...
2019 04 17
Da, na zalost sajt i dalje ne radi pa je jedan klik postavio 3 teme 😂. A ni jedan metod brisanja ne radi. Samo mi objasnite kako da obrisem teme, a da ne bude ubacivanje kosih crta u naslov? Zna li neko zasto nestsju samo neke slike ponekom clanu, a sve komercijalne prodsje su revimo u full izdanjima. Slike sa neta kod dobrog dela članova opstaju, kod mene ni u primisli🤔🤐
2019 04 17
> Petissa: > Da, na zalost sajt i dalje ne radi pa je jedan klik postavio 3 teme 😂. A ni jedan metod brisanja ne radi. Samo mi objasnite kako da obrisem teme, a da ne bude ubacivanje kosih crta u naslov? > Zna li neko zasto nestsju samo neke slike ponekom clanu, a sve komercijalne prodsje su revimo u full izdanjima. Slike sa neta kod dobrog dela članova opstaju, kod mene ni u primisli🤔🤐 Morate prvo na opciju Izmeni (slika olovke dole u desnom uglu) i obrišite sve smajliće iz početnog teksta teme, pa sačuvajte i zatim izbrišite (takođe desno dole slika korpe). 😉
2019 04 17
@LadyBlye- Hvala, nije bilo smajlica 😁. Međutim kada se izbrise donji text pa stave neke gluposti, sacuva moze i da se izbrise. Nije bas logično, ali radi sto je jedino vazno.
2019 04 18
> Petissa: > @LadyBlye- Hvala, nije bilo smajlica 😁. Međutim kada se izbrise donji text pa stave neke gluposti, sacuva moze i da se izbrise. Nije bas logično, ali radi sto je jedino vazno. Nema na čemu, uvek. ;) :)
2019 04 18