Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Poskupljenja?!

Da li vam se dešavalo da stvar, koja vam je u omiljenim, poskupi? Meni se, u poslednje vreme, par puta desilo da hoću da kupim ali vidim cenu višu za par stotina dinara. Za očekivati je da cena padne ako predmet stoji neko vreme ali da poskupi... Malo sam zbunjena 🤔
2019 04 18
Jeste vise puta.U vecini slucajeva se radi o nekim sezonskim stvarima,tipa jakna ili sandale.I ja sam nekoliko puta menjala cene,na vise.Okacim neku stvar i stavim neku cenu,pa budem neodlucna,da li bih uopste to i prodala,pa podignem cenu ,:) Ali to je retko.Takodje sam pocela i ja da spustam cene neke sezonske garderobe,a planiram kada krene zima opet da dignem cenu za neke odredjene stvari.
2019 04 18
Hahaha, da, desavalo mi se i tako su se diskvalifikovali kao prodavci u mom slucaju, mislim da ima ljudi koji prate koliko im je aktuelan predmet, odnosno koliko je "omiljenih" pokupio i shodno tome nose se mislju "aha, ovde cu moci jos koji dinar da zaradim". Moje tumacenje, ne mora da znaci ispravno, ali nijedno drugo logicno objasnjenje osim alavosti ne mogu da pronadjem.
2019 04 18
O da.
2019 04 18
Ne bih rekla da je rec o alavosti, pre sam misljena kao @jelena2606 da cene variraju iz sezonskih razloga ili neodlucnosti. I sama ponekad menjam cene u zavisnosti da li su mi momentalno potrebnije pare ili ne.Ima perioda kad je daj sta das samo da se proda, i cesto ako se ne proda ode u poklon :D , a nekad jednostavno vratim cenu na vise jer mi nije hitno pa kad se proda,a proda se verujte ,svaka roba nadje kupca ;)
2019 04 18
Posto ja u Jecinu objektivnost kad je trgovina u pitanju potpuno verujem, a ima vas dve koje na isti nacin razmisljate, evo razbile ste mi predrasudu o alavosti 😁, mada ne potpuno. Konkretan primer, bas pre neki dan se raspitujem za sako, samo clanica da ga premeri i ja odlucujem, posto se to njeno merenje, hoce ona ali nikako oteglo 3-4 dana bacim pogled opet na sva tri koja su mi usla u uzi izbor, hop ona povecala cenu ali necete verovati za 50 din 😂. Meni je to jako smesno, tricavo i sama se ispisala, a ako govorim profesionalno u toku pregovora se uslovi prodaje ne mogu tako menjati, mislim bez posledica, u tom kontekstu sam govorila o alavosti. Na svu srecu konkurencija je ovde velika, uvek se nadje ono sto vam treba 😉.
2019 04 18
Ooo dok pregovori traju nikako nema promene cene.To je vec stvarno budalastina.Da ne kazem vredjanje inteligencije.I meni bi to kao kupcu bilo bedno...Takve stvari radis samo ako bas hoces da oteras kupca ,:)
2019 04 18
Ah, pa to je bezveze.Dogovorite se za saradnju i ona poveca cenu ,pa onda iz principa ne bih kupila :D Ali ovako, menjati cene periodicno sasvim je ok.
2019 04 18
Pratim jedne sandale.Veoma sam neodlucna oko njih.Iako je cifra smesna,ne baca mi se ni dinar,a nisam sigurna u gaziste....Sve u svemu,clanica je stavila prvobitnu cenu 800 din(inace stvarno vrede mnogooo vise)..U toku zime ih je spustila na 500..I taman kazem hajde rizikovacu,pa sta bude...Odem do profila ona ih podigla na 1000.Dignem ruke jer mi se ne baca 1250 sa otkupom...Medjutim apsolutno podrzavam njenu promenu cene,posto ko je siguran u kalup,te sandale vrede i 2000 ,a ne 1000 din..Hocu reci cena za njih tj 500 din je bas ispod svakog nivoa :D ...Ali ovo menjanje u toku pregovora je krajnje glupo,nije mi se desilo do sada,sigurno bi me oteralo
2019 04 18
Mislim da to ima veze sa brojem clanica koje stavljaju u omiljeno, ako ima puna svidjanja, zbog toga dizu cenu.
2019 04 18
Moj slucaj..prodavala neku spravu za vezbanje...prva cena 15000, pa spustala polako, iz meseca u mesec onako vise iz dosade..onda je spustim na 10000 i par meseci se niko ne javlja, a ranije se bar i raspitivali...i pukne mi film dignem je opet na 15000...posle par dana covek zove i kupi je.. A x puta sam ovde obrisala oglas sa 15 svidjanja i postavila ga ponovo...to kad se tako razvlaci, niko se ne odlucuje na kupovinu i samo stoji..stavis ga ponovo i ode..nema pravila :)
2019 04 18
> TatjanaMikulic: > Moj slucaj..prodavala neku spravu za vezbanje...prva cena 15000, pa spustala polako, iz meseca u mesec onako vise iz dosade..onda je spustim na 10000 i par meseci se niko ne javlja, a ranije se bar i raspitivali...i pukne mi film dignem je opet na 15000...posle par dana covek zove i kupi je.. > A x puta sam ovde obrisala oglas sa 15 svidjanja i postavila ga ponovo...to kad se tako razvlaci, niko se ne odlucuje na kupovinu i samo stoji..stavis ga ponovo i ode..nema pravila :) Htedoh da se ukljucim u diskusiju, ali Vi ste od-reci-do-reci opisali moja "stanja" i razmisljanjae. :-) I ja cenu promenim kad mi "pukne film" i kad se za nju niko ne interesuje, kad kupac pita-lako cemo se dogovoriti oko popusta...A brisem i predmete sa gomilom omiljenih koji tako čame mesecima-verujem da te clanice i zaborave da su tu krpicu uopste videle i obelezile. :")
2019 04 18
Evo, sad zaključujem da je to svima ok. Da znam, da dignem i ja 🤣🤣🤣. Nisam nikada razmišljala na takav način, t.j sezonski mada ima logike. Ove moje situacije su bile vezane za ovu drugu varijantu, veliki broj omiljenih pa cena ode u plus.
2019 04 18
Hahahaha...postoje mnogo gore stvari koje mogu da nas zadese ovde. A poskupljenja se desavaju i u prodavnici, zar ne ;) Samo je vazno da ono sto se finalno dogovori sa kupcem neposredno pre slanja - da se to i ispostuje, ukljucujuci i cenu.
2019 04 18
> MALAODSTILA: > Hahahaha...postoje mnogo gore stvari koje mogu da nas zadese ovde. > A poskupljenja se desavaju i u prodavnici, zar ne ;) > Samo je vazno da ono sto se finalno dogovori sa kupcem neposredno pre slanja - da se to i ispostuje, ukljucujuci i cenu. Slažem se i ja u potpunosti. Ponekad misle ako je cena niska sigurno ne valja. Nikako da uđem u glavu kupaca. 😀😀😀
2019 04 18
1 2