Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Antirid 40+?

Takodje sam cula sve hvale za kolagen, ima ga u tabletama u dm-u, nisam probala, cena im je 3-4 crvene. Za okoloočni predeo sam probala svašta, izgleda da mi eucerin najviše prija iako stalno isprobavam nešto drugo. Trenutno imam neki roc fluid, pecka me, nisam zadovoljna. Vichy ništa posebno, lierac pecka i kao da produbljuje bore. Avene mi je odgovarao, ali to je isto bio neki fluid. Od svih navedenih sam probala više linija. Prirodna kozmetika, alverde, Nuxe, ništa. Nivea, loreal I sl. već odavno ne koristim zbog jakih parfema koji mi smetaju. U suštini, mislim da bi mi taj predeo izgledao lošije da se ne mackam već 20 godina. Pre ovog Roca koji koristim tek nedelju dana probala sam tester la roche posay redermic (ili tako nešto) d, to je sledece sto cu probati.
2019 04 23
@MileSanj..Taj Roc je verovatno taj sa retinolom,posto drugi antirid i nemaju.Ako Vas pecka pravite pauzu u stavljanju posto moze da vam "izgori"taj predeo.Kao dok se koza ne nevikne.To bi uglavnom trebali da objasne prilikom kupovine.Nisu ni meni,pa sam napravila haos sebi.
2019 04 23
@Srebrna..Koji je uzela kolagen?Posto ih ima mali milion u prodaji.Ja sam htela i to da probam za svoje probleme sa kozom(seborejom),ali nisam mogla da se odlucim koji da uzmem.
2019 04 23
Ima retinol da, i ne hidrira kožu uopšte.
2019 04 23
Kad ste vec spomenule kolagen,ja sam koristila jedno vreme Super Collagen Beauty, to je kombinacija kolagena bas za ove stvari,koza ,kosa,nokti i imalo je efekta apsolutno,ali mora da se pije u kontinuitetu bar 3-4 meseca, ...e sad posto nije bas jeftin ne kupujem trenutno ali mislim da cu uskoro ponovo malo da ulozim u to jer ne verujem da krema moze toliko da nadoknadi kao ono sto koristimo iznutra Za dopunu mozes i Merz special, vrh kombinacija B vitamina, posle porodjaja mi je spaslo kosu .. A moj problem je sto ne pijem dovoljno vode i moracu da ugradim onu aplikaciju u mob. da me podseca na to :D :D
2019 04 23
> MlleSanja: > Ima retinol da, i ne hidrira kožu uopšte. Budi pazljiva ako te pecka.Pravi pauze od po nekoliko dana,da ti se koza malo navikne,ako se uopste i navikne.Meni se sve ljustilo od njega i izgledalo je kao da sam se ispekla.Naravno odmah sam prestala.Sada sa njim mazem vrat i dekolte ,:) ,dok ga ne potrosim
2019 04 23
Probacu još par dana pa cu i ja tako🙄
2019 04 23
Bas cu da probam,nije ni skup,a pise da je dobar za mnoge stvari..
2019 04 23
Hajde javi utiske ako budes probala.
2019 04 23
Hocu.Ja sam to ranije htela da kupim,medjutim kao i sve ostale stvari,ima kvalitetnijih i nekvalitetnijih tih preparata,a nije ni cena merodavna..Zato sam i odustala od kupovine.
2019 04 23
Koji kolagen, kupite goveđi želatin u bioteci i jednu kašičicu razmutite u 1 do vode kao kad pravite torte. To svaki dan 6 nedelja pa pauza. Pije se i za kosti i za kožu. Bez hemije, 100% prirodno.
2019 04 26
E, pa zato se nisam jos smezurala 😂. Salu na stranu, uzimala sam govedji gel zbog pocetka osteoporoze i odlican je. U vodi je gadan, moze u jogurt, vocni jogurt, gusti sok...
2019 04 26
Goveđi želatin/gel=kolagen...
2019 04 26
Pa to je ovaj link koji je Srebrna postavila.@Jacaikaja Od kog si proizvodjaca uzimala govedji gel?
2019 04 26
> srebrna: > Goveđi želatin/gel=kolagen... :D
2019 04 26