Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Slikajte racune i osvojite! (provereno)

Nisam htela nikoga da 'uvlacim' dok ne proverim i sama. Juce mi je stigao poklon tiganj (zapravo super kvaliteta). Fora je u tome da se slikaju racuni, sekniraju namirnice koje ste kupili (2min posla, i naravno birate 'krace' racune :p) i skupljaju se bodovi. Kada skupite dovoljno bodova za ono sta zelite, mozete poruciti. Ne slikaju se racuni od garderobe, goriva i cigara. Slikaju se racuni s namirnicama hleb, mleko, higijena, cokolada, voce (cak i na pijaci kad kupite, ima opcija 'bez racuna'). Dovoljno je tri racuna nedeljno (vise od 100din). Zasto se slikaju? Koga zanima, moze mi ostaviti mail u poruci, a ja cu poslati mail i kroz 5 dana ce vas kontaktirati. :)
2019 05 06
Meni je to bilo suviše dosadno. Skenirala sam nedeljama sve racune iz kupovine kako je navedeno ,a poeni malo po malo, oko 20 poena nedeljno, a za nagradu treba po 2-3 hiljade poena najmanje. Na kraju sam obrisala aplikaciju.
2019 05 06
> Angieengell: > Nisam htela nikoga da 'uvlacim' dok ne proverim i sama. Juce mi je stigao poklon tiganj (zapravo super kvaliteta). > Fora je u tome da se slikaju racuni, sekniraju namirnice koje ste kupili (2min posla, i naravno birate 'krace' racune :p) i skupljaju se bodovi. Kada skupite dovoljno bodova za ono sta zelite, mozete poruciti. > Ne slikaju se racuni od garderobe, goriva i cigara. Slikaju se racuni s namirnicama hleb, mleko, higijena, cokolada, voce (cak i na pijaci kad kupite, ima opcija 'bez racuna'). Dovoljno je tri racuna nedeljno (vise od 100din). Zasto se slikaju? > Koga zanima, moze mi ostaviti mail u poruci, a ja cu poslati mail i kroz 5 dana ce vas kontaktirati. :) GFK trenutno ima previše registrovanih domaćinstava, tako da nove sada ne prihvata. Ja sam njihov član već duže vreme, zadnje što sam uzela bio je mikser i zaista su tačni i efikasni. PS- Računi ne moraju biti veći od 100din, mogu svi računi počev bukvalno od 1din. 😉😊
2019 05 06
> MiraTinaLena2: > Meni je to bilo suviše dosadno. Skenirala sam nedeljama sve racune iz kupovine kako je navedeno ,a poeni malo po malo, oko 20 poena nedeljno, a za nagradu treba po 2-3 hiljade poena najmanje. Na kraju sam obrisala aplikaciju. ja sam uzela za 1400 (mislim) tiganj. Meni nije problem da kuckam. (ne moraju svi racuni pa one dugacke iz maxija se ni ne trudim.
2019 05 06
> LadyBlye: > > Angieengell: > > Nisam htela nikoga da 'uvlacim' dok ne proverim i sama. Juce mi je stigao poklon tiganj (zapravo super kvaliteta). > > Fora je u tome da se slikaju racuni, sekniraju namirnice koje ste kupili (2min posla, i naravno birate 'krace' racune :p) i skupljaju se bodovi. Kada skupite dovoljno bodova za ono sta zelite, mozete poruciti. > > Ne slikaju se racuni od garderobe, goriva i cigara. Slikaju se racuni s namirnicama hleb, mleko, higijena, cokolada, voce (cak i na pijaci kad kupite, ima opcija 'bez racuna'). Dovoljno je tri racuna nedeljno (vise od 100din). Zasto se slikaju? > > Koga zanima, moze mi ostaviti mail u poruci, a ja cu poslati mail i kroz 5 dana ce vas kontaktirati. :) > GFK trenutno ima previše registrovanih domaćinstava, tako da nove sada ne prihvata. > Ja sam njihov član već duže vreme, zadnje što sam uzela bio je mikser i zaista su tačni i efikasni. > PS- Računi ne moraju biti veći od 100din, mogu svi računi počev bukvalno od 1din. 😉😊 Nisam to znala, hvala puno! Ja sam relativno nova tj tek sam za tiganj skupila :D
2019 05 06
Ja sam dobila vise poena kada sam registrovala ljude preko sebe...a mislim i kada oni redovno skeniraju da i na osnovu njih vi dobijate neke poene. Ja ne znam meni se poeni skupe bas brzo a ni ne obracam paznju koliko imam 😀
2019 05 06
Ja sam do sada dobila 3 poklona, i sad cekam 4... Stize oko 15og u mesecu u jedva cekam. :") Preporuka za gfk, tacni i brzi... a stvari super. :")
2019 05 06
> Lepotica5: > Ja sam dobila vise poena kada sam registrovala ljude preko sebe...a mislim i kada oni redovno skeniraju da i na osnovu njih vi dobijate neke poene. Ja ne znam meni se poeni skupe bas brzo a ni ne obracam paznju koliko imam 😀 Ne, po 10 poena se dobija kada se neko registruje preko Vas i uradi prvo skeniranje računa. Ovo ostalo, da se dobijaju poeni kada taj neko ko se preko Vas registrovao skenira račune, to je netačno. ;)
2019 05 06
Zelim i ja link za regiatraciju...pa daj da probamo....ako NIJE NEMOGUCE [email protected]
2019 05 06
> Lepotica5: > Ja sam dobila vise poena kada sam registrovala ljude preko sebe...a mislim i kada oni redovno skeniraju da i na osnovu njih vi dobijate neke poene. Ja ne znam meni se poeni skupe bas brzo a ni ne obracam paznju koliko imam 😀 Ja nikog jos nisam registrovala. Pise u pravilniku 10-20 bodova na clana (mrzi me da trazim) i ako on skenira redovno ne znam koliko dugo, dobije se nesto.
2019 05 06
Ja radim od decembra 2017 , i za sada sam uzela busilicu muzu i bila je oko 3000 poena, sada sam vec nakupila dosta i uskoro cu opet nesto da narucim (mikser ili toster ) .Evo iskopirala sam vam koliko se poena za sta dobije : Ukoliko skenirate i pošaljete kupovine, za tu kalendarsku nedelju dobijate 20 poena, ako ste u kalendarskoj nedelji prijavili da ste bili na odmoru ili bolesni, za tu nedelju dobićete 15 poena. Sredinom tekućeg meseca dobijate dodatnih 160 poena za prethodni mesec ukoliko ste adekvatno izveštavali u tom periodu. Dodatne poene možete osvojiti ukoliko nam pomognete u širenju mreže domaćinstava. Za novo domaćinstvo koje se priključi našem panelu po Vašoj preporuci, dodatne poene dobijate na sledeći način:  prilikom uspešne registracije domaćinstva - 30 poena  nakon 6 meseci redovnog izveštavanja - 400 poena  nakon godinu dana redovnog izveštavanja - 600 poena
2019 05 06
> leptirica: > Ja radim od decembra 2017 , i za sada sam uzela busilicu muzu i bila je oko 3000 poena, sada sam vec nakupila dosta i uskoro cu opet nesto da narucim (mikser ili toster ) .Evo iskopirala sam vam koliko se poena za sta dobije : > Ukoliko skenirate i pošaljete kupovine, za tu kalendarsku > nedelju dobijate 20 poena, ako ste u kalendarskoj nedelji > prijavili da ste bili na odmoru ili bolesni, za tu nedelju > dobićete 15 poena. > Sredinom tekućeg meseca dobijate dodatnih 160 poena za > prethodni mesec ukoliko ste adekvatno izveštavali u tom > periodu. > Dodatne poene možete osvojiti ukoliko nam pomognete u > širenju mreže domaćinstava. > Za novo domaćinstvo koje se priključi našem panelu po > Vašoj preporuci, dodatne poene dobijate na sledeći način: >  prilikom uspešne registracije domaćinstva - 30 poena >  nakon 6 meseci redovnog izveštavanja - 400 poena >  nakon godinu dana redovnog izveštavanja - 600 poena Hvala puuno
2019 05 07