Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Sta kazete...

Sta mislite da li bi radi bolje preglednosti ,sad u letnjem periodu trebalo izbrisati sa profila zimske stvari? Kakva su vasa iskustva,sta vi radite da bi vam profil bio pregledniji? Brisem prodate predmete,nemam duple predmete,ali imam preko 300 artikla i cini mi se da se clanice smore kad vide kolikpo stranica ima za pregledati....mozda ako bi izbrisala zimske stvari i obucu...da li prodajete zimsku odecu i obucu leti?
2019 05 08
:| :| :|
2019 05 08
Da li mozda podeliti na dva profila,vidim da to neke rade i da je dozvoljeno da npr na jednom profilu imate >bolju> robu a na drugom osrednju ili saamo deciju ili tome slicno? Msm pitala bi admina,ali da li ga imamo? :')
2019 05 08
Iskreno ja kupujem ako mi se dopadne usred leta zimske stvari Mozda da ih sortirate ako niste po grupama majice suknje haljine itd
2019 05 08
A kako da sortiram,jel to treba nesto da uplatim ili sta?
2019 05 08
> Wesna90: > Da li mozda podeliti na dva profila,vidim da to neke rade i da je dozvoljeno da npr na jednom profilu imate >bolju> robu a na drugom osrednju ili saamo deciju ili tome slicno? > Msm pitala bi admina,ali da li ga imamo? :') Dozvoljeno je imati dva profila jedino ukoliko Vam admin to odobri, u suprotnom nije dozvoljeno. Ovde je počelo sve da "vrvi" od duplih profila "iz hira", hej čuj to: Ovo mi je prodajni profil, a ovo mi je profil za forum. Glupost neviđena, koja nije nikako dozvoljena na sajtu. Mnoge članice misle da će im to tako proći, i prolazi sada u sve ređim aktivnostima admina, ali admin čim uđe i vidi te pojedine nepravilnosti koje za to kratko vreme dok je na sajtu uoči, blokira takve profile. Čemu to? Dovoditi u pitanje blok svog već razrađenog profila zarad otvaranja još jednog (i više) profila koji nije admin odobrio.... Bezveze, stvarno
2019 05 08
> Wesna90: > A kako da sortiram,jel to treba nesto da uplatim ili sta? Da, uplatite za Vip uslugu 49 din koja Vam traje mesec dana. Napravite liste predmeta i u njih fino poslažete po kategorijama garderobu, obuću i sve ostalo. ;) Inače, dopuna novčanika na sajtu (deo gde su Vip usluge) minimalni iznos je 180din. i može se dopuniti sa Mts i Vip mreža, sa Telenor mreža više ne može- nije poznato iz kog razloga tačno.
2019 05 08