Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zašto korisnica misli da sam joj pisala da joj se podsmevam?

> despare: > Ja često naiđem na ,,artiklova,, i jedva se suzdržim, priznajem, baš da se ne trpam gde mi nije mesto, iako meni ne bi smetalo da me neko ispravi čak i u pravopisu , a pogotovo iz Vaše pobude da pomognete. Opušteno, srećna trgovina! Isto ,ahaha. Kod jedne clanice u svakom nazivu predmeta stoji ARTIKLOVA. Ne znam kako sam odolela da pustim poruku.
2019 05 28
Devojka je htela da ukaže na grešku, kako ne bi imala problem sa pregledima stvari, jer na pretraživači kad pogrešiš neko slovo, neće izaći ono pto smo kuckali. Običan nesporazum
2019 05 28
pa evo sad videsmo obe strane i vi ste samo potvrdili ono sto je E. napisala..nedvosmisleno je bilo da je ukazala na slovnu gresku,ne znam iz cega ste zakljucili bilo sta drugo,isto tako vi ste brze bolje pohitali da ocrnite njene artikLOVe,iz samo vama poznatih razloga..slovne greske stvarno znaju da upropaste odmor.. btw,kad se napise srdacan pozdrav i stavi smajlic posle svega gore navedenog,jasno je da je bas od srca..
2019 05 29
@Evoksi, ne znam cemu ljutnja, lepo joj je receno...Ja sam tako jednom kod clanice, trazeci nesto potpuno levo, naisla na slican problem - zamenila je dva slova u nazivu i predmet se nije prikazivao u pretrazi. Poslala sam joj poruku, objasnila zasto se javljam, i devojka se najfinije zahvalila. Njoj cinis uslugu, tebe realno briga da li ce da proda ili nece.
2019 05 29
> pufnastapufnica: > > kiki87: > > Izvini a sta znaci "nolajferka" ? > Nolajferka od "no life", u prevodu osoba koja "nema život" već se u svoj svojoj dokonosti bavi tuđim ili joj se isti svodi na sedenje za računarom, znam da se termin dosta koriti za klince opsednute kompjuterskim igricama... Prvi put cujem😂😂😂
2019 05 29
Zato sto mozda niste najbolje formulisali pa je pogresno shvatila.
2019 05 29
Meni je skoro palo na pamet da posaljem poruku nekoj clanici koja ima po jedan tag za predmete, nema sanse da ih nadjes, sem slucajno, cene niske, ima ok robu, medjutim, palo mi je i na pamet to da ce da se pita zasto ja to radim, pa da ispadnem grbava, te odustadoh. U stvari, jako malo teksta generalno ima, opisi sturi, pa pretpostavljam da je mrzi i da pise i da prodaje, otud proizilazi moja misao da je mozda i neljubazna kad joj neko posalje poruku, jer je smara 😂 Zato gledam svoja posla
2019 05 30
Evoksi zao mi je sto ste iz najbolje namere da pomognete doziveli neprijatnost. Ako Vam je za utehu pomogli ste nama da to ne radimo, mozda necemo biti ispravno shvacene. Posto na sajtu ima "strucnih" lica koja ocenjuju neciji IQ bolje izbegavati bilo kakve rasprave i sukobe misljenja, cim nisi u skladu s njihovim nemas pravo na svoj stav , svoje pravo dopadanja ili nedopadanja pa ni rezonovanja ☺️ Srdacan pozdrav Evoksi, mozda ste samo trebali da objasnite devojci da aludirate na zamenu slova , zaista iz Vaseg posta mislim da ona nije mogla da shvati na sta joj skrecete paznju. Odatle i revolt, cudi me samo da nije pitala sta ste primetili ako joj nije jasno, posto ste ljudski pomogli nego odmah ruzan napad.
2019 05 30
Ne vidim nista lose ako mi neko skrene paznju da sam nesto pogresno navela u opisu predmeta. Ocigledno da si sugestiju uputila osobi koja ima kratak fitilj 😅
2019 05 30
1 2