Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

pet zvezdica

Wow znala si kako zelis da se zove 💕 > despare: > > LunaLuBeka: > > Kao majusno celjade bila sam bas ambiciozna u namerama, pa sam govorila da cu zavrsiti engleski jezik i knjizevnost, da cu raditi u ambasadi i jelte logicno udati se za diplomatu, da cu ziveti u najvecoj kuci u gradu i da ce mi se sin zvati Aleksandar. Nekoliko vekova iza sam pravnik, zivim stanu, doduse u najvisem soliteru u gradu i muz mi se ironijom zove Aleksandar 😁. > > 😯 sokirana sam kakvog ustvari frajera ja imam, nama je daska vazda spustena, bez tragova koriscenja 😂, vrlo je duhovit, a bogami iz kafane izlazi kao pobednik svakog dana 😂. > To ti pričam! Pa jel to mnogo da se traži za sreću?
2019 05 29
Meni je na prvom mestu da zna da se ponaša u društvu, da me ne obruka! Sve ostalo korigujem između 4 zida 8-) ;)
2019 05 29
vaspitne mere 💗 > lokibg: > Meni je na prvom mestu da zna da se ponaša u društvu, da me ne obruka! > Sve ostalo korigujem između 4 zida 8-) ;)
2019 05 29
> sandokanka: > vaspitne mere 💗 > > lokibg: > > Meni je na prvom mestu da zna da se ponaša u društvu, da me ne obruka! > > Sve ostalo korigujem između 4 zida 8-) ;) Heheheh tako nekako. Da se ne lažemo bukvalno svaki je za neki vid prevaspitavanja dok ga ne dovedemo u custom made formu ;)
2019 05 29
Ja recimo mrzim muškarce koji puno pričaju. Uvek imam osećaj da iza tih priča zapravo stoji jedna velika praznina.
2019 05 29
A ja sam vremenom postala previše probirljiva, i zato sam u fazonu forever alone 😂
2019 05 29
Prvenstveno odan i stabilan.Ne podnosim folirante.One koji glume,nebitno kog je obrazovanja ili finansijiskog statusa..I volim da ima onako umerenu mangupsku crtu :") Inace imala sam decka.Taj je bio svih pet zvezdica ,:) .Kada je doslo vreme da idemo korak daljei, mene uhvatio napad panike kada sam sebe pocela da zamisljam u nekom otmenom restoranu,sa kolegama sa posla ,kako sedim kao motka i strah me da mi viljuska ne zvekne po tanjiru ,:) I bila sam u pravu..Gledam ga preko fb-a kako sedi sa zenom u Rotari klubu,svi ustogljeni ,sa sakoima i kravatama,oblio me hladan znoj na samu pomisao da sam tu mogla da sedim ja ahahahahah. Tako da nije sve u lovi,lepoti ,diplomi,kolima...ima nesto i u staroj kafani gde sviraju cigansku muziku <3 ,a i u ljubavi <3
2019 05 29
Kulturan, inteligentan i duhovit. Dobar izgled je samo bonus. Ali koliko god zamisljale, moze biti ''gospodin savrseni'', ako nema to ''nesto'', dzabe sve.
2019 05 30
Nikad nisam znala šta hocu, vec sta necu. Pametan, duhovit i nadasve zabavan, nikada mi nije dosadio i tu je moj mesec. Zvezdice izmastamo usput.
2019 05 30
> MlleSanja: > Nikad nisam znala šta hocu, vec sta necu. Pametan, duhovit i nadasve zabavan, nikada mi nije dosadio i tu je moj mesec. Zvezdice izmastamo usput. :):):) Lepo ... Moja jedna prijateljica kaze - to zavisi od godina :) 15-25 najbitniji je izgled; 25-35 najbitnije je da nema majku ili da mu zivi daleko :):):) a 35+ novcanik :) ali ne misli ona tako, nego karikira :)
2019 05 30
Stavka 25-35 je vanvremenska 🤣🤣🤣
2019 05 30
> MlleSanja: > Stavka 25-35 je vanvremenska 🤣🤣🤣 Uze mi reč iz usta hahahahaha.................
2019 05 30
> MlleSanja: > Stavka 25-35 je vanvremenska 🤣🤣🤣 Slažem se i imala sam tu sreću :D nek je živa i zdrava, ali par hiljada km dalje od mene :D
2019 05 30
Uh, kad samo pomislim da ću biti dvostruka svekrva.....sačuvaj bože. Jasno sam naglasila da želim da me sa 70ak godina (ako ih doživim) smeste u neki fini dom za seniore gde ću moći sa sebi sličnim babcima da pijuckam nes kaficu umesto da džvanjkam jadnim snajama. Lepo da me tamo služe medicinske sestre, mere pritisak, menjaju posteljinu i svima lepo.....milina! 8-)
2019 05 30
1 2