Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kako se zastititi od prevare novih clanova na sajtu / slucaj vanjicamamica

Najpre, branimira je skrenula paznju na sliku na profilu - upravo je i mene ona odbijala (ali, uveravala sam sebe, ne treba dozvoliti predrasudama da zavladaju). Potom, cim sam se obratila clanici sa interesovanjem za predmet, trazila mi je broj mobilnog, i od tada pocinje farsa - zvala me je da pita uzimam li trenericu, pa potom da pogledam i ostale predmete, pa potom da li sam pogledala ostale predmete, pa da je okacila jedan novi predmet, pa da li sam pogledala taj novi predmet...sve dok je nisam zamolila da me vise ne zove, vec da komuniciramo porukama. Nije vise zvala, ali su sada poruke stizale nemilice, sve za same sitnice i stvari koje se podrazumevaju. Vrlo se razocarala kada nisam pokazala interesovanje za jos neki predmet. Sto se tice njenog glasa, on je nekako bio jadan, cvileci, stalno je potencirala da je nezaposlena...u celom tom navaljivanju na mene kao kupca izbijao je neki ocaj, materijalna oskudica...
2019 05 31
U pravu ste, ninav i branimira! Potpuno! Kljuc je bio pogledati i ostale predmete clanice....
2019 05 31
> maruska77: > Hvala svim damama na podrsci, savetima, i podeli iskustva. Evo odgovora - trenerica je kostala 800 dinara. Nije strasno, svakako vredi za taj novac dobiti "lekciju" :). Da, sa pravom ste primetili da moj naslov teme nije najadekvatniji, ali zapravo sam mislila na situaciju sta raditi i kako se zastititi kada ste Vi prvi kupac kod prodavca koji ima 0-0 ocena. S tim u vezi, setila sam se nekih momenata u nasoj saradnji, koje bih volela da podelim u cilju zastite svih buducih kupaca I kupovina. Taman i 200 din da je kostala, to su Vase pare i niko nema prava da vara na taj nacin.Hvala Vama sto ste nam.skrenuli paznju, premda stvarno.mislim da vecina clanica ne bi ni saradjivala sa njom. Ja sam brdo divnih saradnji imala sa clanicama sa 0 ocena, prva saradnja im bila. Prosto je do osobe, nema obraza ni casti.
2019 05 31
Nakon svega, smatram da vanjicamamica (puno ime joj je Vanja Smiljanić, i iz Panceva je) to nije uradila kao klasican prevarant (prevare ili zabave radi), vec zato sto su materijalno siromastvo i beda uticali na bedu u njenom dostojanstvu , karakteru i duhu. Ovo ne kazem da bih je opravdala, niti da moja naivnost ispadne manja, vec skrecem paznju svim clanicama na jos jedan nacin kako se mozemo zastititi od prevare - signali za uzbunu su, dakle: - navaljivanje i nametanje prodavca ("prodati po svaku cenu", kaciti nove predmete specijalno za aktuelnog kupca, hvaljenje predmeta i uveravanje kupca da ce mu sigurno odgovarati), - izazivanje empatije kod kupca pominjanjem lose materijalne situacije u kojoj se prodavac nalazi, - pomahnitala i beskrajna komunikacija
2019 05 31
U pravu ste, branimira.
2019 05 31
Sta cemo sad, gospoja Vanja,m?
2019 05 31
Istooo, ja po 2-3 masine dnevno jer je troje njih malo, 20 meseci, 4 god i 5 god. Znaci, ludnica.Prva ustajem, poslednja lezem, nema me. Jos kada mi istekne porodiljsko, ne znam kako cu sve postizati. P.S. patike su sinoc oprane, da ne bude zabune, da se misli da takve budu posle setnje. Budu katastrofa, ali ih odmah oribam, sredim, stavim u kutiju i spremne su za sutra.
2019 05 31
> branimira: > Istooo, ja po 2-3 masine dnevno jer je troje njih malo, 20 meseci, 4 god i 5 god. Znaci, ludnica.Prva ustajem, poslednja lezem, nema me. Jos kada mi istekne porodiljsko, ne znam kako cu sve postizati. > P.S. patike su sinoc oprane, da ne bude zabune, da se misli da takve budu posle setnje. Budu katastrofa, ali ih odmah oribam, sredim, stavim u kutiju i spremne su za sutra. Pa, neka muž preuzme deo posla, da ne prolupaš :D
2019 05 31
> branimira: > Ne bih da budem odvratna i ne znam ni ja sta, ovo je samo moje licno misljenje- nikada ne bih saradjivala sa njom zbog njene slike profila. Te oci nisu oci dobre osobe i kraj. Hahahaha..... Isto sam pomislila kada sam pogledala😂😂😂😂😂
2019 05 31
> Debela_devojka: > > branimira: > > Istooo, ja po 2-3 masine dnevno jer je troje njih malo, 20 meseci, 4 god i 5 god. Znaci, ludnica.Prva ustajem, poslednja lezem, nema me. Jos kada mi istekne porodiljsko, ne znam kako cu sve postizati. > > P.S. patike su sinoc oprane, da ne bude zabune, da se misli da takve budu posle setnje. Budu katastrofa, ali ih odmah oribam, sredim, stavim u kutiju i spremne su za sutra. > Pa, neka muž preuzme deo posla, da ne prolupaš :D Vec sam prolupalaaaaa,haha 🤣🤣🤣
2019 05 31
> Dadanagaga: > > branimira: > > Ne bih da budem odvratna i ne znam ni ja sta, ovo je samo moje licno misljenje- nikada ne bih saradjivala sa njom zbog njene slike profila. Te oci nisu oci dobre osobe i kraj. > Hahahaha..... Isto sam pomislila kada sam pogledala😂😂😂😂😂 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2019 05 31
Drage clanice, hvala na informaciji za crnu listu Vanje Smiljanic, i hvala na daljoj podrsci. Ne mogu da verujem da je clanica imala obraza da se ukljuci na forum, i da 800 dinara proglasi "sitnim novcem" (sitan je kada njoj dodje u dzep, a krupan kada treba da se vrati kupcu koga je ostetila tj. obmanula!?). Cak me i savetuje da cu trenericu moci da nosim mesecima!? Ona toliko lose mirise, i u takvom je stanju (ima cak i komadic zalepljene hrane, ne znam da li se vidi na slici), da je moje iskustvo vise nego "dobra lekcija".
2019 06 01
Dame, mozete li mi pomoci i posavetovati kako je moguce da se doticnoj dami ukine profil?
2019 06 01
Hvala, LadyBlye
2019 06 01
> maruska77: > Hvala, LadyBlye Nema na čemu. ;) Sve najbolje želim. :*
2019 06 01