Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da li ste probale?

Da li je nekoo od vas koriistio onaj Loud losion za telo, Emine Jahovic? Cula sam da se miris dugo zadrzava na kozii, a bas mi to treba u toku letaa. Volela da cujem i vasa iskustva, pre kupovine. :)
2019 06 10
Ne znam za Loud, ali Nuxe kida, uvece ga namazem, mirisem ja, pidzama, kupatilo, soba i tri sprata iznad :) Miris se zadrzava do sutradan, bukvalno. To je jedan jedini njihov losion, postoji i toaletna voda istog mirisa, ali se ne zadrzava na kozi toliko dugo kao losion.
2019 06 10
Hvala puno na preporuci :) Vidim da ga i na drugim forumima hvale, obratiicu paznju na njega, ako zaista vredii 2000? :")
2019 06 10
Jeste mnogo, ali je kozmetika bas kvalitetna. Cesto bude na snizenju u Liliju, ja sam nedavno tu toaletnu vodu koju sam pomenula platila 1000 din manje. Doduse, u Kraljevu u jednom Liliju je Nuxe uvek na popustu, 10-20%, nisam sigurna, jer pripada apoteci, a drugarica koja radi u Kragujevcu kaze da u njenom Liliju nije to slucaj. Verujem da i u Beogradu ima takvih akcija, samo da se zna gde :)
2019 06 10
Nadam se da ce biti uskoro neke akcije :") Kupicu ga sigurno kada bude na popustu, vidim odusevljenjee. Do tada, ovo mleko koje sam spomenula planiram. Ali ima bas malo komentara o njemu :/ Samo blogeri ga hvale, a njima je tesko za verovati(cast izuzecima) jer su cesto placene reklame :D
2019 06 10
Da, da, ja pratim njih nekoliko cisto da znam sta da ne kupujem, za ostalo im je verovati 50-50 :) Mozes da pitas nekoliko ovih devojaka koje prodaju Loud na krpicama, ili odes u drogeriju i isprobas tester, pod uslovom da ima :)
2019 06 10
Hahahhha, bas to :D Ici cu u Lily da vidiim da li imaju testere, nadam se da cu naci :) A nuxe kupujem prvom prilikom, bas si me zainteresovala :") Moraces sada da im uzmes pricenat jer si ih dobro izreklamirala :')
2019 06 10
> MinaMasa: > Ne znam za Loud, ali Nuxe kida, uvece ga namazem, mirisem ja, pidzama, kupatilo, soba i tri sprata iznad :) Miris se zadrzava do sutradan, bukvalno. To je jedan jedini njihov losion, postoji i toaletna voda istog mirisa, ali se ne zadrzava na kozi toliko dugo kao losion. Kupljeno. I mene si ubedila. 😉 Inace do sad sam koristila samo njihove proizvode za lice, i sve je bilo dobro ili odlicno.
2019 06 10
Vezano za nuxe parfimisanu vodicu, kolika je postajanost? Ja koristim roll on dezodorans iz iste linije..volim taj miris, pa me bas zanima. I moram sljokicavo ulje da kupim pred more. :")
2019 06 10
@MALAODSTILA, cekam utiske :) @NatasaPupi, evo, ja sam je nanela pre sat vremena, vec nije toliko intenzivna kao tad, ali se zadrzi na kozi oko 3-4 sata, tako je bar slucaj kod mene, to zavisi i od koze. Mnoogo postojaniji je parfem (logicno :)) a on mirise apsolutno isto kao ulje.
2019 06 10
Znam da zavisi od koze i miris i intenzitet, ali makar orijentaciono, jer za takav proizvod nije ni najjeftiniji, obzirom da vec znam da cu brzo potrositi. Svidja mi se verzija ''body'' koja ne mirise kao ulje. Hvala u svakom slucaju. :")
2019 06 10
@NatasaPupi, vodica ima 100 ml, tako da se meni bar isplatila jer sam je platila 2400 na popustu.
2019 06 10
@Sandric1234, ne mora procenat, moze i u proizvodima :') :') :')
2019 06 10
Moze li slika? 😁😁
2019 06 10
Mislila sam na nuxe losion 😁😁
2019 06 10