Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Šta znači nerazdužen reon?

Naime, poslala sam juče jedan paket. Danas sam ukucala broj na sajtu pošte da vidim dokle je stigao paket i piše nerazdužen reon. Inače u pitanju je manje mesto, bb, nema ulice. Da li neko možda zna šta to znači? Prvi put se susrećem sa ovakvim statusom pošiljke. Hvala unapred na odgovoru. 😁
2019 06 11
Ja veceras saljem u neko malo mesto bb, bez ulice, ne znam stvarno
2019 06 11
Možda kuriri ne nose do adrese nego se ostavlja u prihvatnoj pošti pa nose poštari par dana u nedelji ili primalac sam ide po pošiljku. Da li imaš išta napisano u napomeni, dole desno na adresnici?
2019 06 11
> srebrna: > Možda kuriri ne nose do adrese nego se ostavlja u prihvatnoj pošti pa nose poštari par dana u nedelji ili primalac sam ide po pošiljku. > Da li imaš išta napisano u napomeni, dole desno na adresnici? Nema nikakve napomene, znam da obicno stave npr. dostava samo cetvrtkom ili nema dostave subotom, ali sad nema nicega.
2019 06 11
> comi205: > > srebrna: > > Možda kuriri ne nose do adrese nego se ostavlja u prihvatnoj pošti pa nose poštari par dana u nedelji ili primalac sam ide po pošiljku. > > Da li imaš išta napisano u napomeni, dole desno na adresnici? > Nema nikakve napomene, znam da obicno stave npr. dostava samo cetvrtkom ili nema dostave subotom, ali sad nema nicega. Nekada se dešava da napomene nema. Takođe, vrlo je moguće da je paket u njihovoj pošti tamo koja je dostavna pošta za taj reon, i kada budu vršili isporuku tada će i stići paket. Statusi pošiljki često znaju biti netačni, da li ste kontaktirali osobu kojoj ste poslali paket? Ona bi najbolje trebala znati kojim danima im se vrši isporuka paketa.
2019 06 11
Napomenula sam da mi javi kad joj stigne paket. Nije nista kriticno, verovatno ce sve stici u najboljem redu, nego cisto me interesuje sta bi to moglo da bude jer nisam se do sada susrela sa ovakvim statusom posiljke :)
2019 06 11
> comi205: > Napomenula sam da mi javi kad joj stigne paket. Nije nista kriticno, verovatno ce sve stici u najboljem redu, nego cisto me interesuje sta bi to moglo da bude jer nisam se do sada susrela sa ovakvim statusom posiljke :) Kod mene je jednom na statusu pošiljke kada sam slala u Petrovaradin pisalo Nerazdužen reon, i paket je vraćen u neku od pošti u NS-u, i sutradan je isporučen na adresu primaoca u Petrovaradin.
2019 06 11
Pa verovatno ce biti tako i kod mene, hvala svima na odgovorima :)
2019 06 11
Imala sam ja pre dva dana takav isti slucaj. I shvatila sam sta znaci. Da postar nije razduzio novac. Jer je meni clanica javila da joj je stiglo, ali meni novac nije pa sam mislila da me laze da je preuzela i videla sam isto to '' nerazduzen reon''. Ona je paket uzela ali postar jos nije bio razduzio novac, tako da to je to :)
2019 06 11
Da, Marylin, i kod mene je bio u pitanju tada paket sa otkupom, ali je stigao sa jednim danom zakašnjenja i novac odmah nakon razduženja. :)
2019 06 11
Svaka cast, Vi ste bar pitali. Mene je zena napala sto nisam paket podigla u petak, a postar mi poslao poruku da mogu do utorka da ga podignem u posti, ili u utorak kad on inace dolazi kod nas da donese. Zbog te prodavacice sam sa dvoje male dece morala da idem do poste u drugom mestu da podignem paket. Eto, najzad mi je resena misterija kako mogze i posle pet radnih dana da se podigne paket. A ispala sam neodgovorna, iako sam se zeni kulturno javljala, cak joj poslala i skrinsot poruke postara, sa sve njegovim brojem, sto je sad strasno, kad je takva...tad nije izgledalo strasno, jer sam mislila da sam kriva nesto.
2019 06 13
Iako smo selo koje je obelezeno sa brojevima, nemamo svoju postu.
2019 06 13
Nerazdužen reon znači da je kurir na terenu, nosi pošiljke i da se još uvek nije vratio u poštu, tek kada se vrati u poštu zna se da li je primaocu uručen paket ili ne.
2023 01 13