Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

AliExpress???

Devojke htela sam da narucim sandale preko Alija,ali me buni jedna stvar.Isti model sandala kod jednog prodavca su oko 900 dinara , a kod drugog oko 2000 dinara.U cemu je fora?
2019 06 17
njelena360 hvala ti puno na informaciji.Ja sam mislila da je fora u kvalitetu.Na onim slikama za prodaju i one slike uzivo,bukvalno veze s' vezom nemaju.Na slikama vecina stvari izgleda top,a uzivo nista posebno.Ja sam mislila da je u tome fazon mozda.Ako platim te skuplje da ce i biti realno lepse i boljeg kvaliteta.
2019 06 17
Ja sak dosta narucivala alija, uvek narucuj sa realnom cenom i predmete sa ocenom, ja sam nekad rizikovala i narucivala "jeftine" predmete sa ne vise od 10 ocena, nisam se pokajala, ali ne znaci da je uvek tako,uglavnom ave stvari su u 98% slucajeva iste kao na slici ili cak i lepse.
2019 06 17
Sto se kvaliteta tice, nakit je okej... kupaci kostimi su okej, odeca bas i nije kvalitetna, pogotovo haljine, velicine su istumbane i nema sanse da ce odgovarati
2019 06 17
Ne znam da li je uvek tako,ali ja sam pre dve godine kupila cipele i torbu. Torba je okej, ali smrdela je godinu dana na pišalinu. Ni na mrazu nisam mogla da je provetrim. Cipele su bile od kartona, ali najozbiljnije. Karton prevucen nekom laznom kožom. Obula sam ih dva ili tri puta i bacila. Lepo su izgledale, ali dzaba. Od odeće nisam kupovala ništa osim haljine i odelceta za dete. Haljinu nije nikad obukla jer je od nekog plasticnog materijala. Odelce je bilo od neke sintetike, prala sam ga u masini iako je na etiketi pisalo iskljucivo hemijsko ciscenje. Mozda sam ja usamljen slucaj, ali Ali i ja smo zauvek završili 😁
2019 06 17
> MeriliaGrej: > Sto se kvaliteta tice, nakit je okej... kupaci kostimi su okej, odeca bas i nije kvalitetna, pogotovo haljine, velicine su istumbane i nema sanse da ce odgovarati Cula sam ti za garderobu sa im velicine nisu kao nase.Opet za obucu makar ima duzina gazista😊
2019 06 17
> MlleSanja: > Ne znam da li je uvek tako,ali ja sam pre dve godine kupila cipele i torbu. Torba je okej, ali smrdela je godinu dana na pišalinu. Ni na mrazu nisam mogla da je provetrim. Cipele su bile od kartona, ali najozbiljnije. Karton prevucen nekom laznom kožom. Obula sam ih dva ili tri puta i bacila. Lepo su izgledale, ali dzaba. Od odeće nisam kupovala ništa osim haljine i odelceta za dete. Haljinu nije nikad obukla jer je od nekog plasticnog materijala. Odelce je bilo od neke sintetike, prala sam ga u masini iako je na etiketi pisalo iskljucivo hemijsko ciscenje. Mozda sam ja usamljen slucaj, ali Ali i ja smo zauvek završili 😁 E to je mene strah.Ja radim u prodavnici obuce 10 godina i ako nesto mrzim to je obuca od nekog nedefinisanog materijala.Znam na koje mislis od ,,kartona" i to sam vidjala i toga se najvise plasim da mi stigne.
2019 06 17
U jednom butiku sam kupila divne zelenkaste duboke cipele za jesen, namerno sam tražila takve , da nisu kožne .Prelepe. Pisalo je da su za suvo vreme i to sam poštovala. Jednom sam slučajno bila zatečena kišom dok sam bila u centru i one su upile vodu i omekšale kao da su kartonske, što reče MIleSanja. Izgubile formu potpuno. Nisam mogla da verujem.. U butiku ima dosta stvari s Alija , rekla bih, a većina stvari je teška sintetika. Lep kroj , zanimljivi modeli , boje .. dok ne dotakneš prstima. I struk na nekim haljinama je čudno pomeren , dođe skoro ispod grudi. Mm kupuje delove za elektoniku, delove u kitu za modelarstvo, neke sitnice za kuću i to je ok. Meni je naručio seme biljke muholovke . Iz semena nikla paprika . :')
2019 06 17
Izgledale su prelepo na slici, ali jednokratna obuca I jos su me klepili za carinu.
2019 06 17
> Maculi: > U jednom butiku sam kupila divne zelenkaste duboke cipele za jesen, namerno sam tražila takve , da nisu kožne .Prelepe. > Pisalo je da su za suvo vreme i to sam poštovala. Jednom sam slučajno bila zatečena kišom dok sam bila u centru i one su upile vodu i omekšale kao da su kartonske, što reče MIleSanja. Izgubile formu potpuno. > Nisam mogla da verujem.. > U butiku ima dosta stvari s Alija , rekla bih, a većina stvari je teška sintetika. Lep kroj , zanimljivi modeli , boje .. dok ne dotakneš prstima. I struk na nekim haljinama je čudno pomeren , dođe skoro ispod grudi. > Mm kupuje delove za elektoniku, delove u kitu za modelarstvo, neke sitnice za kuću i to je ok. > Meni je naručio seme biljke muholovke . > Iz semena nikla paprika . :') Hahahha 😂😂😂😂 u vecini butika je sve lepo na lutki dok stoji a kada obuces kroj nema veze sa vezom. Kod nas u gradu,u vecino izloga stoje muske kosulje na lutkama,top izgledaju,strukirane ,uz telo ,ma san snova.A kada udjes u butik i pogledas u izlog iz butika na svim lutkama stipaljke(za veš) stavljene na kosulje da izgledaju strukirano😂😂 Zamislite maturanta na maturi u kosulji sa stipaljkom na ledjima 😂😂😂😂
2019 06 18
> MlleSanja: > Izgledale su prelepo na slici, ali jednokratna obuca I jos su me klepili za carinu. Kako carinu naplacuju?
2019 06 18
Hahaha.. štipaljka na maturantu .. :') :') :') Mi nismo nikad platili carinu , ali nikad nismo odeću i obuću kupovali. Nedavno je suprug kupio neki deo za auto ( koji je kod nas nenormalno skup , nešto za regulisanje rada klime ) i taj deo je bio težak oko 1500 g , upakovan u pucketavu foliju , masivan kao dve šake i 0 din carina. A cena 10 kom da kupiš umesto kod nas 1 a isto uvoz prc.
2019 06 18
> CallMeDarling: > > MlleSanja: > > Izgledale su prelepo na slici, ali jednokratna obuca I jos su me klepili za carinu. > Kako carinu naplacuju? Po sopstvenom nahodjenju. Nekad naplate, nekad ne. Desavalo nam se da carinu platimo isto koliko i predmet.
2019 06 18
Izvini , ako sam ovim pitanjem pokrenula temu u drugom pravcu , mogu obrisati pitanje i otvoriti drugu, svoju . Javi. :) Ili ne smeta ? A ima toliko sajtova za prodaju, ne samo Alli. i fenomnalne fotke. I kome verovati i usuditi se da kupiš i dobiješ nešto gore nego od najgoreg prodavca na krpicama ? Dilema ..
2019 06 18
> Maculi: > Izvini , ako sam ovim pitanjem pokrenula temu u drugom pravcu , mogu obrisati pitanje i otvoriti drugu, svoju . Javi. :) Ili ne smeta ? > A ima toliko sajtova za prodaju, ne samo Alli. i fenomnalne fotke. I kome verovati i usuditi se da kupiš i dobiješ nešto gore nego od najgoreg prodavca na krpicama ? Dilema .. Taman posla da brises.Nadam se da ce se neko javiti da kaze ako je porucivao sa ovog ,,tvog" sajta.I ja sam zainteresovana.😬
2019 06 18
1 2