Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

PLATE U SRBIJI?

Raspitivala sam se pre par dana za Zaru, oni placaju 160 dinara sat sto je sramota koliko je malo...
2019 06 19
> Debela_devojka: > Brat mi je u dexy co, posle prve fodine prijavili ga na neodređeno, 6 sati radno vreme, 45 000 plata+ bonusi, posebno oko praznika+ 13—ta plata+ 30% popust na sve u radnji. Odlična firma za naše uslove Jao ne mogu da verujem za dexy co,uslovi rada,da ne poverujes.Blago tvom bratu 😬
2019 06 19
Odlični su, stvarno i može fino da se napreduje, ali ne traže često radnike, jer tamo ljudi baš čuvaju svoje radbo mesto
2019 06 19
> MiciZara: > > BabyPink: > > Da li neko zna gde bih mogla da radim u Bg sa zavrsenim faxom "ekologija i zastita zivotne sredine"? I kolika bi plata bila? Htela bih i da se usavrsavam u tom polju, ali samo ako ima perspektivu, vratila bih se vrlo rado za Srb. > Ministarstvo za ekologiju i zaštitu životne sredine, Srbija šume... Mada tamo trebaju velike veze, to su državne firme.. > Uglavnom imaju često konkurse koji se otvaraju radi reda a uvek se primi neko preko veze... > Šta bi sa tvojim poslom vezanim za noktiće, kozmetički salon itd? Prevelika je konkurencija ovde za bavljenje salonom i noktima. Trenutno sam odustala od toga, radim za druge, nesto sasvim drugo, mada def.je najisplativije biti sopstveni gazda! Za "Srbija sume"- na zalost bez veze nigde ne moze da se upadne, svesna sam toga....sto je najgore od svega polako taj trend dolazi i ovde, dovukli smo ga, mora neko da kaze da si dobar radnik da bi dobio bilo koji posao- van pameti!
2019 06 19
Baby Pink, nauci jezik i ne vracaj se.
2019 06 19
> BabyPink: > > MiciZara: > > > BabyPink: > > > Da li neko zna gde bih mogla da radim u Bg sa zavrsenim faxom "ekologija i zastita zivotne sredine"? I kolika bi plata bila? Htela bih i da se usavrsavam u tom polju, ali samo ako ima perspektivu, vratila bih se vrlo rado za Srb. > > Ministarstvo za ekologiju i zaštitu životne sredine, Srbija šume... Mada tamo trebaju velike veze, to su državne firme.. > > Uglavnom imaju često konkurse koji se otvaraju radi reda a uvek se primi neko preko veze... > > Šta bi sa tvojim poslom vezanim za noktiće, kozmetički salon itd? > Prevelika je konkurencija ovde za bavljenje salonom i noktima. Trenutno sam odustala od toga, radim za druge, nesto sasvim drugo, mada def.je najisplativije biti sopstveni gazda! Za "Srbija sume"- na zalost bez veze nigde ne moze da se upadne, svesna sam toga....sto je najgore od svega polako taj trend dolazi i ovde, dovukli smo ga, mora neko da kaze da si dobar radnik da bi dobio bilo koji posao- van pameti! Sve znam.. Moja sestra kao magistar farmacuje radi u Info stanu kao kafe kuvarica... Kaže da je bitno upasti u državnu firmu.. Po apotekama joj nude platu od 40. 000 i kažu ako joj ne odgovara oni za te pare mogu i da nađu farmaceute sa srednjom školom... Ma katastrofa, šta sve mora da se radi i trpi za jbn. dinar.. ..
2019 06 19
> MlleSanja: > Baby Pink, nauci jezik i ne vracaj se. Tako je....
2019 06 19
> MiciZara: > > MlleSanja: > > Baby Pink, nauci jezik i ne vracaj se. > Tako je.... To me svi savetuju. Ne znam ni kako bih prezivela da se vratim... Da samo neko dodje i kaze mi evo bice tako i tako, ako uradis to i to. Sad da upisujem zanate, kurseve, i da presipam iz supljeg u prazno i na kraju nista -nemam vremena. I dalje razmatram opcije, cekam da se smislim 😁 kad bi mi neko ponudio makar posao tamo bar, dobro placen bar 800e, je l ima neko dobru vezu? 😁😁😁😁😁
2019 06 19
Na zadnja DVA posla sam prolazila oko 1000 :D ali dva odjednom . Poneka seda mi izašla i stopala mi se malo izdeformisala haha
2019 06 19
> Debela_devojka: > Na zadnja DVA posla sam prolazila oko 1000 :D ali dva odjednom . Poneka seda mi izašla i stopala mi se malo izdeformisala haha Svaka cast kako si stizala! Ali tako to ide, preko grbace i zdravlja....
2019 06 19
Stizala i na praksu i na ispite, ne oitaj, bila sam bleda kao krpa, ali što se mora...
2019 06 19
> IrenaDoric: > Aksa već godinu dana trazi radnike, ne skidaju oglas bukvalno. > Od tih tako butika, znam da planeta ima platu 31.000 + (retko) bonus, Sport Vision ima 40.000 + redovno bonusi. Radnici u Novom Sadu nisu ni jedan mesec izasli ispod 50.000, proverene informacije😄 Cao. Jel znas mozda koliko izadje plata u Sport Visionu sa bonusima? :)
2020 06 03
Pošto je pitanje vezano za Lilly, evo iz prve ruke - drugarica je radila u Lilly-ju, nije bila zadovoljna. Prvo su joj ugovor stalno produžavali na tri meseca, dok nije sama dala otkaz, tada je minimalac bio čini mi se oko 28.000 i toliko je primala a radila je i subotom. Baš je bila nezadovoljna u smislu količine posla i zarade. Drug je radio u Win-Win-u i uspevao je da "namakne" 50.000 do 60.000 mesečno, ali upravo zbog sistema bonusa koji je loš, žalio se da se kao prodavac bukvalno borio sa svojim kolegama oko kupca, plus im svi bonusi nisu isplaćivani kako treba. Naravno, slažem se da je uglavnom doći do posla moguće uz, ako nište drugo preporuku.
2020 06 03
Meni je od svih poslova koje sam radila, ubedljivo bio najplaceniji posao hostese 😁😁😁 5 sati se radi, plata 40.000 🙌🙌🙌 jeste da to nije posao koji mozes da radis stalno, ali za mladje devojke ili za devojke koje studiraju, odlican je (pod uslovom da ne zapadnes u restoran koji trazi da vuces ljude za rukav da udju 😅)
2020 06 03
Jel se radi prijavljeno za hostesu ili moze i kao dodatni posao? Gde se moze naci taj posao?
2020 06 23