Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Pomoć,molim vas

Mozda je rano da reagujem ali me uhvatila panika pa čisto da pitam da li neko ima iskustva sa sličnim i šta mi je činiti,možda ja grešim-nadam se. U suštini,u pitanju je saradnja sa jednom članicom-razmena. Ona mi se javila za razmenu i dogovorile smo se lepo još sam joj dodala jedan artikal kao poklon(ovo nije toliko bitno samo zelim da docara da je sve islo lepo) Devojka je rekla da je poslala paket u petak i da mi stize u ponedeljak,sumnjala sam vec ali sam se smirila kad mi je to rekla,ja sam joj poslala paket,i nije mi javila da joj je stiglo ni nista te sam sasvim slučajno videla te svoje stvari koje sam joj poslala na njenom profilu za prodaju,čudno mi bilo sto mi nije javila,i evo ponedeljak je i meni paket nije stigao,zamolila sam je da mi posalje PE i nadam se zaista da ce to i uciniti i da nisam u pravu,pri tom clanica je imala 3 negativne ocene koje sam i procitala ali niko nije naveo da nije poslala paket nego da nisu zadovoljni stvarima,i to je razlog zbog koga sam ja ipak pristala na saradnju. Sve u svemu ovo mi je prva saradnja da ne znam sta da ucinim,devojke su do sad sve bile super i od reci sa kojima sam sarađivala. Ukoliko mi ne odgovori i ne stigne mi paket,ne mogu ništa učiniti?
2019 06 24
Ocigledno Vas je prevarila. Ako imate njen br.pozovite je, vidite o cemu se radi. Ako ne zeli da sardajuje, negativna kao vrata, a ne znam koliko je potrebno za blok. IPosto je vec imala negativne, trebalo je da ona Vama prvo posalje paket, pa Vi njoj. Nadam se da ce vitedi ovu poruku i dozvati se pameti!!!!!
2019 06 24
Da znam,ali se nekako trudim da ne sudim po tome,ima pri tom 20ak pozitivnih pa sam se tim vodila,kazem nikad nisam imala loseg iskustva ovde😔
2019 06 24
A kada ste Vi njoj poslali paket ako su te stvari vec na njenom profilu objavljene? P.S:. uostalom, paketi poslati u petak stizu vec u subotu (osim za neka sela). Zar Vam to objasnjenje vec nije bilo cudno?
2019 06 24
To što su stvari na njenom profilu je manje bitno za negativnu. U suštini svako radi šta hoće da tim stvarima. To što navodno laže i da nije poslala paket, to je velik problem. Kako reče prethodno, pokušajte je kontaktirati i tražite PE broj obavezno. Ako ne želi da vam da, onda ste verovatno prevareni. Tužno.
2019 06 24
Pa rekla je da je poslala u pola 7 uvece u petak tako da taj nikako ne bi stigao u subotu,do pola5 ciini mi se da primaju za sl dan,pokusacu da je kontaktiram pa vam javljam,hvala vam
2019 06 24