Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Stvarno ne razumem clanice

@jelena2606, eto, a ti takvi roditelji ce posle najglasniji da budu kad je nekultura u pitanju...Haha, @TatCat, pa Marylin je objasnila :D
2019 06 26
Na to da ispare posle pitanja i merenja se navikavam, mada teško. To što mi nije jasno zašto neko ko prodaje nešto nedeljama ne odgovara na poruke a jasno je da je pročitala. To ne shvatam nikako. Ja sam sva ushićena kad neko pita za neki predmet i čim mogu, odgovaram. Pouka: teško biti fin. 😭😭😭
2019 06 26
I to je uobicajena pojava na ovom sajtu. Nekoliko puta sam poslala i drugu poruku ako na prvu nisam dobila odgovor i opet nista..
2019 06 26
Ne samo ovde, i na drugim sajtovima. Pitam kulturno, ništa. Preko viber i ponovo ništa. E sad da mi džabe nude ne bih uzela. Danas postavim kulturno pitanje na Lalafo da li je predmet i dalje na prodaju i koja je dužina gazišta. Umesto odgovora dobijem da sam blokirana. WTF!?
2019 06 26
Ne mogu da verujem.. Kupujem i prodajem samo ovde i na Limundu na kom mi se samo jednom desilo da ne dobijem odgovor.
2019 06 27
> AppleRed: > Na to da ispare posle pitanja i merenja se navikavam, mada teško. To što mi nije jasno zašto neko ko prodaje nešto nedeljama ne odgovara na poruke a jasno je da je pročitala. To ne shvatam nikako. Ja sam sva ushićena kad neko pita za neki predmet i čim mogu, odgovaram. > Pouka: teško biti fin. 😭😭😭 I meni se isto desava, poslala sam devojci 3 poruke preko sajta, cak sam od clanica nasla i njen broj telefona, poslala poruku na viberu i nista, a bas mi je bilo hitno. Htela sam te patike i nije bila mala cena (10k), ali cak ni odgovor nisam dobila. A sto se ispitivanja i premeravanja tice, najgore mi je kada posaljem SVE i neko me pita: "Da li si za razmenu?" Samo osetim kako mi u tom trenutku mozak eksplodira🤯🤯🤯
2019 06 27
Kod mene je to redovna pojava,i prosto ne mogu da razumem takvo nevaspitanje. Ja ostanem u soku,kad mi se neko zahvali i kaze da mu ne odgovara ili da odustaje od kupovine🙄😄
2019 06 27
> DDAlex: > I to je uobicajena pojava na ovom sajtu. Nekoliko puta sam poslala i drugu poruku ako na prvu nisam dobila odgovor i opet nista.. Haha ja i po 3 ponekad pošaljem za isto, ali dzb.
2019 06 27
Meni je jos fascinantnije to sto ne odgovoris na poruku o kupovini, bez dodatnih pitanja... Clanica sa mnogo pozitivnih, kazem da bih kupila predmet od nje, da li hoce prvo uplatu ili moze i pouzecem? Cekam odgovor mesec dana, dva meseca. Svo to vreme se loguje uredno, postavlja predmete. Posle 2 meseca se opet uljudno izvinim, mozda je previdela poruku, opet isto pitam, i opet nema odgovora. Evo prodje opet mesec dana od te poruke. A u opisu profila pise kako je za svaki vid dogovora i saradnje, odgovara na pitanja u sto kracem roku, slika, premerava, Bog zna sta sve napisa zena....😂
2019 06 27
> irenasara: > Meni je jos fascinantnije to sto ne odgovoris na poruku o kupovini, bez dodatnih pitanja... > Clanica sa mnogo pozitivnih, kazem da bih kupila predmet od nje, da li hoce prvo uplatu ili moze i pouzecem? Cekam odgovor mesec dana, dva meseca. Svo to vreme se loguje uredno, postavlja predmete. Posle 2 meseca se opet uljudno izvinim, mozda je previdela poruku, opet isto pitam, i opet nema odgovora. Evo prodje opet mesec dana od te poruke. A u opisu profila pise kako je za svaki vid dogovora i saradnje, odgovara na pitanja u sto kracem roku, slika, premerava, Bog zna sta sve napisa zena....😂 to mi je jos bolje te sa ko zna koliko pozitivnih, ne znam ni kako su te pozitivne silne podobijale kad selektivno odgovaraju na poruke ...
2019 06 27
Ja se iznenadim kad se neko zahvali 🤣.
2019 06 27
Evo ja sam upravo htela da otvorim ovu temu. Zaista ne razumem da je nekome teško da napiše NISAM ZAINTEROVAN. Ipak je neko odvojio vreme da pošalje mere, dodatne slike... Ja sam nova ovde i pokušavam na sve načine da svima izadjem u susret, ali ne razumem da je teško odgovoriti.
2019 07 11
Devojke, šta raditi sa članicama koje kliknu na želim ovo, zatim me iscede pitanjima, potpitanjima, dimenzijama, dodatnim fotkama, neke čak uzmu i moje podatke za uplatu (što sem bezobraznog smatram i opasnim) i onda se ne javljaju više? I druga stvar, članica koja nema nijednu ocenu me voza već osmi dan za paket vrednosti 800 dinara. Da bi mi danas rekla kako ona ne prihvata slanje drugim službama sem poštom i da stvari slobodno prodam ako neću da ih čuvam. Rekla sam da ću čuvati ako uplati novac unapred. Nadam se da sam ispravno postupila, ali ako odbije, da li je to razlog da dam negativnu ocenu? Ukoliko ima specijalne uslove trebalo bi da ih kaže odmah.
2019 12 12
1 2