Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

LAŽOV I PREVARANT

Ooo Bozeeee pa ona i dalje drzi do toga da proda majice pa da plati. Koji bezobrazluk! Ovo je jos bezobraznije od onog kada te prevari tako sto ne podigne paket, posalje ciglu i slicno. Ko je njoj bre rekao da se trampi tako?! Kupovina je u pitanju, kada dobijes predmet platis lepo a ne da postavljas svoje uslove. Ona devojka resila tako i to ti je. Sramota! Njene podatke da stavite svuda gde god mozete! Posle ovoga stvarno vise necu slati bez uplate nikome.
2019 07 24
Da, vec dva dana me maltretira sa njenim različitim uslovima a ja sam joj rekla da sam pošteno prodala i da treba da plati ono sto je kupila. Evo čekam da vidim šta će danas biti. Dokle ovo više ide... Sramota.
2019 07 24
Mene je ova clanica zeznula takodje nedavno (ostavila sam negativnu ocenu i obrazlozenje na njenom profilu) .I to za duplo manje para znaci koliko se secam mislim da je bilo 270 dinara u pitanju. Mislim nema smisla prema nama koje zele posteno da rade na ovom sajtu a pogotovo za tako mali iznos novca,znaci prosto smesno
2019 07 24
Sad mi se javila jos jedna devojka koja je prevarena od strane nje. Nadam se da će se javiti uskoro ovde jer je ovo za svaki vidi bana. Počinje i da preti sad, te hoće da plati pa neće da plati, pa hoće da plati pola pa da mi vrati stvari ja da ih platim?!!?
2019 07 24
Vi ste stvari posteno prodali.Ako hoce da ih vrati neka ih vrati i plati postarinu.Ja bih jedino tako prihvatila😊
2019 07 24
> aleksandra0109: > Sad mi se javila jos jedna devojka koja je prevarena od strane nje. Nadam se da će se javiti uskoro ovde jer je ovo za svaki vidi bana. Počinje i da preti sad, te hoće da plati pa neće da plati, pa hoće da plati pola pa da mi vrati stvari ja da ih platim?!!? Zao mi je sto si se nasla u takvoj situaciji ....vise nije u pitanju ni novac, koliko je u pitanju gubljenje vremena i zivaca....S obzirom da doticna clanica i od drugih prodavaca ima negativne ocene, administrator je u obavezi da reaguje, tj.da je blokira.
2019 07 24
Uh...dobro je sto si otvorila temu. Meni je pisala. Raspitivala se za majice. Trazila i dodatne slike i mere i posle, ni traga ni glasa. Hvala Bogu.😯
2019 07 24
Prevarena sam i ja od strane doticne gospodje,imam dokaze da je paket urucen,razgovarala sam i sa ppstarom koji je paket urucio ali ona kaze da paket nije preuzela.Jos jedna prevara za 500din,molim admina da reaguje i zaustavi ovakve naloge.Sve najbolje drage moje kupoholicarke.<3
2019 07 24
Kako toliko prevarenih, a ona samo jednu negativnu ima?!
2019 07 24
Ma ima 3 ,ako sam dobro videla 🤔🤔🤔
2019 07 24
> PERLAFASHION: > Prevarena sam i ja od strane doticne gospodje,imam dokaze da je paket urucen,razgovarala sam i sa ppstarom koji je paket urucio ali ona kaze da paket nije preuzela.Jos jedna prevara za 500din,molim admina da reaguje i zaustavi ovakve naloge.Sve najbolje drage moje kupoholicarke.<3 Pa sto joj niste ostavili negativan utisak ako Vas je prevarila? Da jeste, manje bi sanse imala druge da prevari... cuvate se revansistickih utisaka koje bi admin uz dokaze izbrisao..... Ni to nije u redu.
2019 07 24
Ostavljen je utisak i sa moje strane
2019 07 24
Ostavljen je utisak i sa moje strane!
2019 07 24
1 2