Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Preporucena posiljka

Ne znam da li je tema za ovde, ali upravo sam ocajna. Prvi put mi se desilo. Poslala sam zeni sminku i parfem. Preporucena posiljka. Upakovala lepo, stavila i u onu pockavu kovertu. Njoj je stiglo u delovima sa izuzetkom parfema. Koju tezinu neko moda ra baci na to da to tako pukne?? I znate li mozda, da li postoji bilo koji vid posiljke koji se osiguran, tj da posta snosi odgovornost za ostecenja u transportu?
2019 08 09
Meni se to desilo jednom, sa post expressom. Iako je upakovano dobro i naznačeno kao lomljivo, opet su oštetili. I nijedna žalba ne pali više kod njih. Znam jednog čoveka koji radi u Post Expressu, i rekao mi je da njima ništa ne znači kad im nalepe onu nalepnicu crvenu za lomljivo, sve isto bacaju, i prevoze. Mislim da je ista stvar sa preporučenim.
2019 08 09
Bolje je ipak post ekspres za sve lomljivo. Tamo možete navesti vrednost pošiljke pa ako polome i pored znaka "lomljivo" pošta mora da nadoknadi. Preporučeno pada na sve strane, gaze .. jednom mi stiglo sa otiskom đona poštarske čizme .. da čovek ne poveruje.Slećom nelomljiv je bio sadržaj. PE pošiljke bacaju ali imaju obavezu da lomljivo malo više čuvaju - to što njima ništa ne znači , nama IPAK znači da možemo da ih bar gnjavimo i možda isteramo do kraja da vrate vrednost paketa. Ja sam uspela da povratim novac jer je kurir pokušao da mi naplati uslugu do 12h a u pošiljci je pisalo do 19. Momentalno sam nazvala poštu i momentalno je promenio cenovnik.Još me zvali da mi se izvine.. ;) Nije meni do novca ( često ih častim i više, ovaj je bio nov) već mi je do principa.
2019 08 09
O. BOZE. GOSPODE. (ovo za otisak cipele) Ma sta reci, zena u posti mi kaze da nemaju kese za pakovanje, nemaju materijal sa kojime treba da rade... Katastrofa. Ne znam da li se sa onim drugi sluzbama bolje... Ljudi hvale De Expres. Ja jos nisam slala njima. Imate li iskustva
2019 08 10