Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Aman,ljudi

Mene je na limundu zeznuo prodavac sa 10.000.. Devojka prodaje obuću kao novu a ono krševi.. Prljavo i staro.. Vratila sam joj i ne ljuti se.. Kaže nabavlja na đžakove..
2019 08 19
Pa, to ti kažem, sve može da se sredi. Ko ima volje i želje uz malo para, bude i lepše nego novo.. Komšinica mi je šnajderka i stvarno ima cool ideje. Uzela je ćerkinu desigual majicu koja se izlizala i neku svoju crnu i sve one šarene delove sa desigual secnula i dodala na tu crnu, tipa na rukave, oko vrata, dole u krug po šavu.. Ispala majica boli glava! Ja se oduševila! Tako da mislim da je greota baciti sve što može da se iakoristi na bilo koji način.. Ovde sam u razmeni dobila neke zarine roze lone, mnogooo mi dobro stoje, a ostalo po njima belo od praška, nikako ne mogu da skinem. Razmišljam da ih isprskam nekom bojom za tekstil, jer su stvarno super i prosto mi žao da bacim
2019 08 19
> Debela_devojka: > Pa, to ti kažem, sve može da se sredi. Ko ima volje i želje uz malo para, bude i lepše nego novo.. Komšinica mi je šnajderka i stvarno ima cool ideje. Uzela je ćerkinu desigual majicu koja se izlizala i neku svoju crnu i sve one šarene delove sa desigual secnula i dodala na tu crnu, tipa na rukave, oko vrata, dole u krug po šavu.. Ispala majica boli glava! Ja se oduševila! Tako da mislim da je greota baciti sve što može da se iakoristi na bilo koji način.. Ovde sam u razmeni dobila neke zarine roze lone, mnogooo mi dobro stoje, a ostalo po njima belo od praška, nikako ne mogu da skinem. Razmišljam da ih isprskam nekom bojom za tekstil, jer su stvarno super i prosto mi žao da bacim Ma da.. Pokušaj pa ako ne ispadnu kako ti želiš ti ih pokloni nekome... Boju imaš u Derma radnjama...
2019 08 19
> Debela_devojka: > A meni i dalje nijje jasno debojke zašto ovde kupujete NOVE krpice? Nikada ne znaš šta će stići. Posle frka da li je oriđiđi, nije, da li je nošeno ili nije... U radnji kupite NOVO SA ETIKETOM, UPAKOVANO i slično... Ja se ne usuđujem da kupujem,, NOVO'', nikome ne verujem na reč, samo, ako je lično preuzimanje može Ja vecinom prodajem garderobu sa etiketom koja je mnogo jeftinija nego u radnji. Npr.sako koji je jako kvalitetan i moderan, sir.sastav lan i pamuk, prodajem za 3000 dinara. Prvobitna cena mu je bila 230 evra, snizen je, ali svakako da je isplativije kupiti ga za 3000 nego koliko je trebutno u radnji. Na MK sam videla mnogo lepih stvari sa etiketom koje su mnogo jeftinije nego u radnji.
2019 08 19
Ma, u redu je to, ima preprodavaca gomila koji nabavljaju i prodaju nove stvari i to je u redu, ali ja, lično, nikada ne bih kupila ovde stvarčicu od par hiljada na nečiju reč, jer se dešavalo da stižu uništene stvari, na koje je naknadno stavljena etiketa ili neke krpice koje au ave, samo ne nove. Kupila bih stvar skuplju od 1000, samo ako mogu uživo da je vidim ili da mi se pošalje pouzećem u prpvidnoj kesi, da ne bih prošla kao dosta članica koje kupuju novo i imaju velika očekivanja, a stigne nešto deseto. Naravno, to sam samo ja i nisu svi isti, neka svako radi kako misli da treba 😇
2019 08 19
1 2