Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

(NE) nošene gaće

srebrna hitno prekida poslovni sastanak da javi gde je nabolja gurmanska u Nišu, pošto je srebrna težak detaljista i voli dobar gurmanluk i ni posao je u tome ne može sprečiti ili je to sastavni deo posla :) ali, avaj, to i nije tako lako, za idealnu gurmansku bolje da se spuste još malo niže, do Leskovca :') Šefica i dalje vrišti na telefon da se sprema štrajk. Jadni kuriri.
2019 08 27
Sefica i dalje vristi na telefon,medjutim oni joj obecase da ce joj poneti malo cudotvorne travke iz Lazarata.Sefica odjednom ucuta i kaze momci lepo se provedite na Breninom koncertu.I tako oni pre polaska za Leskovac,nadjose se sa jednim momkom iz Lazarata koji je krenuo ka Svajcarskoj(gde inace zivi) da im da cudesne travke.Cak im je dao i seme te lekovite biljke da kad se vrate u Beograd poseju i sire lek medju narodom,usput momku iz Lazarata su pricali o Debelinim karbonarama,on odusevi se tako savremenom domacicom pa tako po prirodi darezljiv,kakav jeste posla i Debeloj seme lekovite travke uz poruku da joj prenesu da je to lekovitije od belog luka.Pozelese jedni drugima srecan put,a kuriri krenuse na gurmasku po Srebrninom savetu i na Brenin koncert u Leskovac.😊😊😊😊😊🚌🚌🚌🚌🚌🚌🚌
2019 08 28
Debela dobi biljku, kupi rizlu, zamota i zapali. Uh, ala je dobra ova lekovita biljka, a još je i legalna. A to je ustvari bila albanska vutra, visokog kvaliteta koja je brzom poštom stigla u Niš.
2019 08 28
> Debela_devojka: > Debela dobi biljku, kupi rizlu, zamota i zapali. Uh, ala je dobra ova lekovita biljka, a još je i legalna. A to je ustvari bila albanska vutra, visokog kvaliteta koja je brzom poštom stigla u Niš. Pa jeste Albanska,decko je iz Lazarata.🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2019 08 28
Usled očigledno ozbiljno neozbiljne situacije, paket se bez PE zagubi, te vodja gologuz ne obavi sve važne sastanke, pantalone na crtu su se uvlacile nezgodno bez donjeg vesa, dobi osip i ne odrza važan govor
2019 08 28
> starwars: > > Debela_devojka: > > Debela dobi biljku, kupi rizlu, zamota i zapali. Uh, ala je dobra ova lekovita biljka, a još je i legalna. A to je ustvari bila albanska vutra, visokog kvaliteta koja je brzom poštom stigla u Niš. > Pa jeste Albanska,decko je iz Lazarata.🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ne znaž ti ja za taj Lazarat 😂😂😂😂😂😂😂😂 iskrena da budem
2019 08 28
> jacaikaja: > Usled očigledno ozbiljno neozbiljne situacije, paket se bez PE zagubi, te vodja gologuz ne obavi sve važne sastanke, pantalone na crtu su se uvlacile nezgodno bez donjeg vesa, dobi osip i ne odrza važan govor. Pozvao je zatim Zoranu Mihajlović i izdao sledeću naredbu: ,, Zorana, idi da treniraš, da skineš koji kg, kada završiš, šravo na kupanje, a gaće u kojima si bila da fotografišeš i postaviš na sajt Moje krpice. Napiši u oglasu da se traže profesionalne nosačice gaća. Čik posle da kažu da nema radnih mesta. "
2019 08 28
Zorana je krenula da trenira, ali je naišla na zgodan salon i svratila na porciju botoxa gde se zadržala naredne tri godine. Pozvala je Gocu Tržan i pitala je: "Da li bi prala moje gaće, mače?“
2019 08 28
Goca reče da je prešla na šminkanje i moze samo na svom kanalu da reklamira nošene gace i sajt Krpice, ali se ogradjuje od eventualnih disajnih infekcija usled smrkanja nošenog veša, te ako je niko neće tužiti i tražiti odštetu, ako gazda potpisuje, nema problema. Sirotinja svoje stare iscepane nošene gace moze dobro unovciti, humanost i prosperitet na prvom mestu
2019 08 28
U međuvremenu, negde na DorČolu, Rasta je snimio oglas koji je izdala Zorana na Krpicama, dok je bezuspešno tražio XXXXXXL haljinu za Anu. - Oh, kakva šansa za zaradu! Pozvaću Jala Brata i bubu Korelija da mi pošalju ćega, a na sledećem nastupu možemo gaće da bacamo i u publiku, to je sad tako IN
2019 08 28
Suskalo se po gradu,svi su pricali o gacama koje oni bacaju na koncertima.Totalna euforija je zavladala oko gaca.Besna Goga Sekulic pomisli" E pa ne mozete da se svrckate po mom reonu,ja sam to radila jos 2006".Tako besna ona pozva svog sexy biznismena kod koga su jos uvek njene gacice.
2019 08 28
Seksi biznismen se javio, ali avaj! Na Kosovu je, ne sme u Srbiju, uhapsice ga. A sa Kosova ne moze nista da uradi. Sad je Goga jos vise pobesnela i mahnito krenula da vadi sve gacice koje poseduje i da baca kroz prozor gde se ubrzo skupilo par prodavacica nosenih gaca. Uzbudjeno su ih skupljale i cavrljale kako jedva cekaju da ih obuku pa okace na Krpice.
2019 08 28
Ekipa iz paparazzo lova je uspela da zabeleži ovaj nesvakidašnji događaj. Kada su počeli da montiraju emisiju pred emitovanje, provališe da se među devojkama koje skupljaju ćega našla i Anastasija Ražnatović. Dok je skupljala Gogin veš sa 'ladnog betona, tiho je pevušilajuče sam bila prbi put kod doktora, jer je baš dan ranihe prvi put išla kod ginekologa
2019 08 28
.. I dobila je neke roze pilule.. A, na 'ladnom betonu su se i gaće skupile, pa su sajtove preplavile male veličine. Baba sa prozora je džabe vikala:''Ne na 'ladan beton!'' Niko je nije slusao, svi su mislili da je fora
2019 08 28
Mala Anastasija lececi se od upale jajnika od ladnog betona,shvati da je "Imuna na bol i da misli samo na sebe",tako i nastade cuveni hit "Ova mala je ko kamen".Iskoristi mala Tasa svoju biznis stranu koju je nasledila od majke,Svetlane von Zitoradje,resi da proda pokupljene Gogine gace Mayi Berovic za nastupe po regionu.
2019 08 29
1 2