Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Moda /

Kako stvoriti stil i držati se njega ??

Ćao devojke 👋🏻 Moje pitanje je kako da odaberem najbolji stil za mene ? I kako da se svesno i nesvesno pridržavam njega 🤔 Zateknem sebe da mi se sviđa neki casual stil pa iz njega odem u cute stil iz toga u rock fazon pa bi onda ipak minimalizam sto se tice oblacenja...Imam odece preko glave a sve je tako izmesano od sportskog do minimalistickog stila i za pola stvari sam vezana a ne nosim.Ne znam kako da se odlucim za jedan i pridržavam se togaaa .... POMOĆ Neki savet??
2019 09 09
Za početak sagledaj kakav život vodiš pa u skladu s time i kupovinu obavljaj. Ako radiš u advokatskoj kancelariji, ne treba ti pun orman trenerki, patika i sportske garderobe a ako ideš u srednju školu - šta će ti poslovna haljina, aktovka i biserna ogrlica? To je neki prvi krug selekcije. :D Zatim odaberi koja je tvoja boja. Na primer, moja je crna. Razbijam je sivom ili belom. To je već godinama tako, potpuno neprimetno i nesvesno sam izgradila taj "stil" i kada obučem nešto u veselim bojama (na stranu što ih ne volim), ma koliko mi stvar dobro stajala - to nisam ja jednostavno i svima (pa i meni) je smešno i čudno. Dakle odredi svoje boje i uglavnom kupuj stvari u toj boji pa ćeš videti kako je šoping jednostavan kad uđeš u prodavnicu i selektivno primećuješ samo stvari u svojoj boji a druge ni ne registruješ. Ušteda novca, energije a pre svega vremena - i u kupovini a i kada biraš šta ćeš da obučeš - ako u ormanu imaš samo 2 ili 3 boje, sve ide uz sve i možeš za dve i po sekunde da odabereš odevnu kombinaciju. I za kraj, na temu stvari za koje si vezana - fotografiši ih i zatim prodaj/pokloni/baci. Nositi ih svakako nećeš (ako nisi do sad) a zauvek će ti ostati fotka te stvarčice i telefonu/kompu pa nećeš zaboraviti da si je imala :")
2019 09 10
P.S. Stil je svakako nešto što se tokom godina menja, normalno da neće biti isti sa 22 i 42 godine ali eto, nadam se da sam makar malo pomogla :")
2019 09 10
Hvala ti na savetu pokusacu ❤️
2019 09 10
> pufnastapufnica: > Za početak sagledaj kakav život vodiš pa u skladu s time i kupovinu obavljaj. Ako radiš u advokatskoj kancelariji, ne treba ti pun orman trenerki, patika i sportske garderobe a ako ideš u srednju školu - šta će ti poslovna haljina, aktovka i biserna ogrlica? > To je neki prvi krug selekcije. :D > Zatim odaberi koja je tvoja boja. Na primer, moja je crna. Razbijam je sivom ili belom. To je već godinama tako, potpuno neprimetno i nesvesno sam izgradila taj "stil" i kada obučem nešto u veselim bojama (na stranu što ih ne volim), ma koliko mi stvar dobro stajala - to nisam ja jednostavno i svima (pa i meni) je smešno i čudno. > Dakle odredi svoje boje i uglavnom kupuj stvari u toj boji pa ćeš videti kako je šoping jednostavan kad uđeš u prodavnicu i selektivno primećuješ samo stvari u svojoj boji a druge ni ne registruješ. Ušteda novca, energije a pre svega vremena - i u kupovini a i kada biraš šta ćeš da obučeš - ako u ormanu imaš samo 2 ili 3 boje, sve ide uz sve i možeš za dve i po sekunde da odabereš odevnu kombinaciju. > I za kraj, na temu stvari za koje si vezana - fotografiši ih i zatim prodaj/pokloni/baci. Nositi ih svakako nećeš (ako nisi do sad) a zauvek će ti ostati fotka te stvarčice i telefonu/kompu pa nećeš zaboraviti da si je imala :") Isto tako vec godinama.boje crna siva bela ponekad bez.u pravu si usteda novca,vremena. I soping je jednostavniji znam sta hocu.
2019 09 11