Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Kako povratiti novac od prevaranata sa sajta?!?

Dugo sam na ovom sajtu,pozdrav svim divnim članicama sa kojima sam saradjivala. Izdvojicu danas dve na zalost negativne saradnje i za mene užasne clanice i pitati za savet... Prvo...članica KRPICE6777...od koje sam kupila krajem avgusta cvetnu trenerku Adidas(za koju je rekla da je u fenomenalnom stanju) a stigla trenerka sa flekama od markera,ispucalim Adidas znakom na ledjima i kraćom nogavicom 7cm (članica to nije primetila). Nakon mojih primedbi opravdanih,rekla je da joj je mnogo neprijatno i odredila datum kada će novac vratiti. Naravno to se pomeralo,prolongiralo i na kraju se ne javlja. Osim sto je dobila negativnu,nikom ništa. Inače kasnije sam povezala da je članica već imala profil na ovom sajtu KUPOHOLICARKA99 koji vise ne koristi i na kom ima 7 ili 8 negativnih . A na novom 5 i još uvek je tu. Druga saradnja od pre par dana...članica KUPOHOLICARKAMI ...oglas NOV TELEFON...cena 15000... na moje pitanje za zadnju cenu, odgovorila je 12000...tel upakovan,novo,extra... Novac sam uplatila,tel stigao,ne može da se upali...kontaktirala sam je,na tel se ne javlja. Na sajtu je odgovorila da je sigurno do baterije jer je dugo stajao i da ga odnesem u servis da podignu bateriju. A pre toga piše da je tel isprobala i da je sve radilo itd itd. Odnela sam tel u servis,rekli su da nije baterija i da bi morao da se otvori,sto mi ne pada apsolutno na pamet da radim. Zamolila sam je da mi da drugi tel koji radi ili vrati novac. Naravno,ne želi ni da cuje. Ostavila sam negativnu,ona je uzvratila. Pisala sam administratorima,za koje mislim da su aktivni još uvek ali nema odgovora. Zanima me da li je neko uspeo nekad mirnim putem da resi slične situacije. Definitivno ovakve clanice treba da nestanu sa ovog sajta jer ispada na kraju da su one najpametnije. Ako nekog zanima,imam prepiske koje mogu poslati i dokaz o svemu gore napisanom. Hvalaaaaa
2019 09 15
Krivicna prijava za iznos veci od 5000 cini mi se .Ispod 5000 nece ni da cuju u policiji.Posto ce te ona kulirati a ti ces da trosis svoje zivce.Bas mi je zao sto ti se to desilo posebno kad je u pitanju tehnika.
2019 09 15
Pa sigurno ću prijaviti policiji,nego sam htela sa članicom da resim to mirnim putem ali ona kulira. Iskreno,toliko je na početku bila fina,ljubazna, ni u jednom trenutku nisam posumnjala da može bilo šta loše da se desi.... bas sam se šokirala kad je stiglo :( Prosto mi je neverovatno da postoje takve osobe. Užas :(
2019 09 15
Pa,strasno zato uvek.trazi snimak.tehnike tako ces biti mirnija ako vec ne mozes licno da se nadjes sa njom.
2019 09 15
Ni snimci nisu merilo.Moze da snimi bilo ciji predmet, u ovom slucaju telefon, i da posalje snimak..
2019 09 15
Strasno kakve prevare ne mogu da se nacudim. Moraces krivicnu da podneses.
2019 09 15
Ne znam koliko sam negativnih podelila otkad sam na sajtu,desavalo se da predmeti nisu kao u opisu,da su slike daleko bolje od predmeta koji dobijemo,da lažu oko slanja paketa(poslala je a nije),da mi se vrati paket itd...ali ovo mi je bas katastrofa . Postavlja se pitanje-ko je tu lud a ko pametan?! I kako sa tim članicama izaći na kraj. Prevari nekog,uzme novac,a mi jedino sto možemo-da ostavimo negativnu. Užasno mi je i to sto uopste ima pravo ona da komentariše bilo šta javno,ostavlja negativne utiske itd. Ne znam,bas sam besna. Nadam se da će administratori bar ukloniti njenu negativnu i preduzeti bilo šta. A ja ću šta moram,iako me neopisivo mrzi da se zbog bednika cimam i idem u policiju.
2019 09 15
Ali stvarno, ja ne verujem oko telefona vise nikome, jer postoji toliko kopija kineskih, da se ne zna sta je dobar tel. Ali imam dobre, pa se ne cimam jos. Zao mi je sto ste tako prosli, ali ja sam bila na ivici da uzmem ovde tel, koji je u neku ruku bio i povoljan, ali kad sam videla da je grad 500 km daleko, i da ne mogu licno da ga preuzmem i odustala. Ne verujem, i tacka.
2019 09 16
Bez ličnog preuzimanja ne bih dala toliki novac na ovom sajtu. Prijavite je policiji, a adminu pišite pa ako Vam se posreći...
2019 09 16
Strasno kakvi su ljudi. Ne saradjujem NI SA KIM ko ima bar jednu negativnu , a da ista nije od admina. I ko nema pozitivnih ne ulazim u saradnju. Jednom sam.bila prevarena (na svojoj stranici putem facebooka) gde nidam.ni zelela da platim paket koji mi se vratio. Doslo mi je da idem.na tu adresu i da je udavim 😂 srecom brzo mi je proradiio zdrav razum. Zaista, clanica je u oravu, kako povratiti novac, sta raditi..kome se obratiti..?
2019 09 16
Strasno kakvi su ljudi. Ne saradjujem NI SA KIM ko ima bar jednu negativnu , a da ista nije od admina. Ili naravno ako nije opravdana. I ko nema pozitivnih ne ulazim u saradnju. Jednom sam.bila prevarena (na svojoj stranici putem facebooka) gde nidam.ni zelela da platim paket koji mi se vratio. Doslo mi je da idem.na tu adresu i da je udavim 😂 srecom brzo mi je proradiio zdrav razum. Zaista, clanica je u oravu, kako povratiti novac, sta raditi..kome se obratiti..?
2019 09 16
Zao mi je sto pripolazite kroz tako ruzne situacije. Čini mi se da se poslednjih 1-2godine na sajtu značajno umnožio btoj onih koji imaju ili komercijalnu prodaju te samim tim druge dtsndarde ili jasnu nsmeru da prevare. Administratori sajta je tu da to resi, doduse ne ovaj admin i ne na ovom sajtu. Na Kupindu recimo nikada nisam imala ni jedan problem koji administratori nisu resili u najkracem roku. Ovde je sve patnja, ukoliko se ne dogovorite sa drugom stranom. Kako sam vise puta pisala, nisu na zalost ni negativne jedini parametar. Pre nekog vremena sam kupila predmet "kao nov" od clanice sa +250pozitivnih ( bez negativnih), za poklon. Trazila sam dodatne fotografije, slala upit za upitne "mrljice" i dobila odgovore u koje sam mogla da poverujem. Dosao mi je predmet sa smradom najstradnije buđi, zarezane koze, sa flekama po kozi, sa ogromnim zutim mrljama na postavi i tako...gadno za dodirnuti. Uz dosta stresa, urlanja ( one druge strane), optuzbi da sam ja to sve isekla / isprljala u roku tih nekolikk minuta od otvaranja ipak je prihvatila da joj vratim predmet a ona meni novac. Ovo pisem cisto kao primer da se tesko od nepostenih covek moze zastiti. Jos je strasnije sto meni te stvsri koje ti likovi smisle, meni ni na pamet ne padnu. Eto, nije sa sam pomogla .....
2019 09 16
Upravo to...drastično su se umnožili i bukvalno divljaju po sajtu. Ovo su samo dve negativne koje sam navela od sredine avgusta do sredine septembra. Stizalo mi je sve i svasta,pa nqgovqraj,pregovaraj,čekaj svoje pare i jedva se problem resi Ne znam kako to da se sankcionise.
2019 09 17