Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

PREPORUKA ZA KURIRSKU SLUŽBU ISKLJUČUJUĆI POST EKSPRES?

Preporuka za dobru kurirsku službu isključujući post ekspres ?
2019 09 19
Kao kupac imam odlična iskustva sa D express. Stvarno dođu do vrata, sve po ps. E sad ako vam odgovara da plaćate minimum 300 din plus 85 za transfer novca onda ok. Ja lično i dalje koristim PE jer su najjeftiniji. Bar za krpice.
2019 09 19
> AppleRed: > Kao kupac imam odlična iskustva sa D express. Stvarno dođu do vrata, sve po ps. E sad ako vam odgovara da plaćate minimum 300 din plus 85 za transfer novca onda ok. Ja lično i dalje koristim PE jer su najjeftiniji. Bar za krpice. Hvala. Ja sam koristila do sada uvek post ekspres za sve i nikad nije bilo problema ali sada imam po prvi put ogroman problem sa post ekspresom tako da ih rado ne bih vise koristila, a sa druge strane znam da ima dosta negativnih komentara na racun drugih kurirskih sluzbi pa su zato preporuke znacajne.
2019 09 19
Meni u principu nije do sluzbe vec do kurira. Ako je normalan covek sve je ok,ako je kreten nista ne bude ok.
2019 09 19
Bexom sam najzadovoljnija za sad. Mada, šaljem isključivo postexpressom, međutim kada poručujem sve i svašta sa neta, desi se da firme imaju ugovor sa Aksom ili Bexom. Poručivala sam stolariju i bila sama kod kuće, čovek iz Bexa sve uneo sa komšijom, svaka mu čast. A nije morao, realno
2019 09 19
> MiraTinaLena2: > Meni u principu nije do sluzbe vec do kurira. Ako je normalan covek sve je ok,ako je kreten nista ne bude ok. Od značaja je da navedete i konkretno kurirsku službu sa kojom niste imali problema ili bar ne većih (izuzev post ekspresa).
2019 09 19
> Debela_devojka: > Bexom sam najzadovoljnija za sad. Mada, šaljem isključivo postexpressom, međutim kada poručujem sve i svašta sa neta, desi se da firme imaju ugovor sa Aksom ili Bexom. Poručivala sam stolariju i bila sama kod kuće, čovek iz Bexa sve uneo sa komšijom, svaka mu čast. A nije morao, realno Hvala na odgovoru
2019 09 19
Ja sam se sa Aks i Bex vijala u gradu. A jel možete da dođete ovde, tu sam za 5 itd. Da ne kažem da u našem ne velikom gradu mnogo mi komplikovano doći do njihovih magacina ako nisam kući za vreme isporuke. Meni to bitno.
2019 09 19
Pa recimo najkorektniji su Dexprese,pa City expres, pa Bex, pa Royal,pa Aks..ali kažem opet sve mi zavisi do kurira. Aks npr.sadu zadnja 2 meseca ima jednog skroz super kurira koji radi u mom gradu,a svi prethodni su bili užasni u smislu dođi ovde i onde i bacaju pakete i lome i svasta nesto.
2019 09 19
Inače to je sve što se tiče isporuke i to kad baš moram jer firme od kojih naručujem imaju ugovor sa nekima od njih. Meni je postexpres u mom mestu definitivno najbolji i najpovoljniji.
2019 09 19
> MiraTinaLena2: > Pa recimo najkorektniji su Dexprese,pa City expres, pa Bex, pa Royal,pa Aks..ali kažem opet sve mi zavisi do kurira. > Aks npr.sadu zadnja 2 meseca ima jednog skroz super kurira koji radi u mom gradu,a svi prethodni su bili užasni u smislu dođi ovde i onde i bacaju pakete i lome i svasta nesto. Hvala na odgovoru
2019 09 19
Pisala mi je jedna clanica u inbox da kod drugih sluzbi ne postoji mogucnost podizanja paketa ako se propusti dolazak kurira jer ne cuvaju kao u posti 5 dana i da joj se paket vratio posiljaocu zbog toga pri cemu je cak platila troskove slanja (city expres) ,ovo zvuci poprilicno katastrofalno ima li neko takva iskustava ili informaciju koje sluzbe to praktikuju?
2019 09 19
Dq, za Bex i City znam da važi takvo pravilo već neko vreme, ako te ne nađu prvi put na adresi, odmah vraćaju pošiljaocu
2019 09 19
> Debela_devojka: > Dq, za Bex i City znam da važi takvo pravilo već neko vreme, ako te ne nađu prvi put na adresi, odmah vraćaju pošiljaocu Katastrofa. I ko u tom slucaju snosi troskove postarine obe strane ili?
2019 09 20
Ko jr poslao, on plaća
2019 09 20
1 2