Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li mozete da ubacujete nove predmete?

Drage članice, ima li neko ideju šta da uradimo? Da se nekako grupišemo i kao takvi da pokušamo da načinimo neki korak.... Ne znam baš šta, ali pomišljam da više glava na jednom zadatku može nešto i uraditi🤔💪
2019 09 22
E, da... Kako promotivni artikli mogu da se postave??? Ja sam kompjuterski laik, ali mi je ovo čudno...
2019 09 22
> ZeljkaRaskovic: > Drage članice, ima li neko ideju šta da uradimo? > Da se nekako grupišemo i kao takvi da pokušamo da načinimo neki korak.... Ne znam baš šta, ali pomišljam da više glava na jednom zadatku može nešto i uraditi🤔💪
2019 09 22
Spremis 5k e minimum i imas sajt ovog tipa. Man'te se suludih ideja
2019 09 23
> DraganaAnaRodic: > > DzoDzo: > > Spremis 5k e minimum i imas sajt ovog tipa. > > Man'te se suludih ideja > Ne razumem Šta ne razumeš? Pa, treba ti u proseku od 2 do 5000e da našraviš novi sajt ovog tipa
2019 09 24
> MissDiva: > Ja sam odnedavno ponovo na sajtu, iako sam pravila pauze po više godina moram primjetiti da sajt ne liči ni-na-šta! > Ne mogu da vjerujem da je neki minimum minimuma po predmetu 1000din a da se stvari kreću i po više hiljada... Hej! To ste kupile u radnji i nosile, nije ovo sajt za zaradu plate već za reciklažu! Tako da sa te strane je ovaj sajt odavno izgubio svrhu... > Što se tiče blokiranja sajta, smatram da je svima jasno da ovaj sajt kao ni mnogi drugi, neće funkcionisati vječno i da je vrlo moguće da će se u nekom trenutku ugasiti... Nista pametnije Nissam skorije prociitala
2019 09 25
1 2