Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Svaka pomoć je dobrodošla

Tek sad sam videla temu. Jako mi je zao sto ste prolazili kroz to ali bitno da je sada hvala Bogu bolje! Zelim vam brz oporavak i puno puno srecnih vesti od srca! ❤️
2019 10 02
Idemo danas kući :) malo ćemo izbegavati gužve i kuđne posete, nadam se da neće biti daljih komplikacija. Dijagnoza je nespecifična upala želuca, tankog i debelog creva, nepoznatog porekla. Preporučen nam je uz srca, jer imamo šum koji se čuje sve vreme, pa ako neki i sa tim ima iskustva, neka podeli da nastavimo ćaskanje
2019 10 02
Divno! Svaka cast vas dvoje i uzdravlje. 💚
2019 10 02
Hvala Bogu da se sve zavrsilo kako treba i da ste vec kod kuce :)
2019 10 02
Ma neki cudni virusi vladaju, mnogo je bolesnih. Bitno da je njemu sad dobro, a i taj sum moze biti prolaznog karaktera jer je bio bolestan, a krv menjala gustinu. Verovatno ( a i logicno) je najbolje da uradite UZ srca kad se bebac skroooz oporavi i vrati u uobicajeni ritam. Sve najboljee! :")
2019 10 02
e hvala Bogu! :) Mi smo jednom prilikom zadržani u Dragiše MIšović na plućnom, deca 2 kom i ja...i deo te bolničke procedure je i da se radi EKF...Djole je bio malecak,2 god...i leži k'o mrtav, ne miče se, iscrpljen...i ona sestrica kaže "Kada mu je dijagnostifikovan šum na srcu?"...ja počeh da mucam...nikad nije...Njoj ženi beše žao 'A, pa onda nije...ma dobro je...mora da je zbog toga što se mrdao..:" a on ležao kao skamenjen... Posle mi tetka koja je supspecijalista, sada u penziji, dr u Smederevu, kaže da se kod dece malo, naročito mršave, ponekad ustanovi takozvani fiziološki šum,gde nema nekih problema u zatvaranju zalizaka niti nedovoljnog zatvaranja. nego se bukvalno čuje kada krv izlazi ... nadam se da je to i kod vas slučaj :)
2019 10 02
Pa, dr kaže obično se fiziološki ćuje kad je dete bolesno, ali njemu se čuje konstantno, a inaće od rođenja ćudno diše, zvučno, ali svakako ću već danas zakazati UZ srca
2019 10 02
Jedan predlog, na VMA rade preglede koji se plaćaju, tipa kao privatni lekari, mi smo, porodično, sa njima imali zaista dobra iskustva, u smislu, zaista jesu stručnjaci. Npr, zoveš danas da zakažeš za sutra. Pregled, tj uz srca je oko 4000. Ako je fiziološki šum, jbga, ja ga imam i nije mi ništa (msm, svašta mi je, ali je srce dobro), a ovo ostalo, ne znam, ne bih da nagađam.
2019 10 02
1 2 3