Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Šta radite kada vam stigne poruka da neko želi predmet?

Drage dame, novi smo na sajtu pa ne znamo šta baš znači ova poruka da neko želi predmet. Obično kada neko klikne na to, stigne nam poruka sa nekim dodatnim pitanjem. A kada nam stigne da neko želi predmet i ne pita nas ništa dodatno, sledeće što očekujemo je da nam korisnik pošalje podatke za isporuku. Ispravite nas ako grešimo i ako to ne funkcioniše tako kako smo mislili. Mi obično na ovakve poruke odgovorimo sa "Ukoliko ste zainteresovani za predmet pošaljite nam podatke da vam pošaljemo proizvod." Često se dešava da ni ne dobijemo nikakav odgovor, tako da ne razumemo poentu da neko klikće da želi proizvod i da posle nema ni traga ni glasa, a mi čekamo na odgovor jer dajemo prednost tom nekom ko je prvi kliknuo iako imamo još interesenata. Kakva su vaša iskustva sa ovim i kako uopšte rešavate to, da li dajete prednost onome ko prvi klikne da želi? Veliki pozdrav svima :")
2019 12 18
Pozdrav i dobrodošli na sajt. 😊 Moraćete da se naviknete na činjenicu da je to kliktanje na “želim” ovde redovna pojava, nakon čega obično ne usledi više ništa. Ima sigurno članica koje misle da na taj način “lajkuju” predmet, ali mnogo je više onih koje klikću iz ko zna kog razloga. 🤷‍♀️ Ozbiljni kupci i ne klikću na “želim”, već pošalju poruku sa dodatnim pitanjima o predmetu, ili odmah traže podatke za uplatu, odnosno ostavljaju svoje za slanje. 🙂
2019 12 18
Upravo tako, nakon "Želim" u većini slučajeva ne usledi nova poruka. Mišljenja sam kao i Emilyy da pojedine članice misle da na taj način "lajkuju"predmet, ali postoje i one članice koje eto,tako, klikću :) Uvek odgovorim na dobijenu poruku sa "Želim" i to na sledeći način: "Kliknuli ste na Želim. U slučaju da ste zainteresovani za kupovinu, tu sam za dalji dogovor". U slučaju da odgovor izostane, prednost ima kupac koji ostavi svoje podatke i traži podatke za uplatu : )
2019 12 18
Opet ima i slučajeva kada neko postavi dodatno pitanje i ne dobije odgovor nikada i ako se članica redovno loguje na sajt. To mi se dešava prethodnih dana, zelim da kupim neke stvari, postavim pitanje oko uplate novca, slanja, međutim nigde odgovora :@
2019 12 18
Hvala Emily, bolje vas našli. 🤗 I hvala na odgovorima, definitivno ćemo prednost davati samo onome ko prvi pošalje podatke.
2019 12 19
> malusics: > Opet ima i slučajeva kada neko postavi dodatno pitanje i ne dobije odgovor nikada i ako se članica redovno loguje na sajt. > To mi se dešava prethodnih dana, zelim da kupim neke stvari, postavim pitanje oko uplate novca, slanja, međutim nigde odgovora :@ To je tek neprofesionalno. Jedino opravdanje je da nekako nije videla poruku. Nama prodavcima je to omiljeno pitanje :') Tako da ne znam zašto ne biste dobili odgovor. Pokušajte opet sa još jednom porukom, pa ako nema odgovora onda ko zna šta je u pitanju.
2019 12 19
> KaTjaP: > Upravo tako, nakon "Želim" u većini slučajeva ne usledi nova poruka. Mišljenja sam kao i Emilyy da pojedine članice misle da na taj način "lajkuju"predmet, ali postoje i one članice koje eto,tako, klikću :) > Uvek odgovorim na dobijenu poruku sa "Želim" i to na sledeći način: "Kliknuli ste na Želim. U slučaju da ste zainteresovani za kupovinu, tu sam za dalji dogovor". > U slučaju da odgovor izostane, prednost ima kupac koji ostavi svoje podatke i traži podatke za uplatu : ) Katja, hvala na odgovoru. :") Da, isto kao i kod nas, posle Želim - muk. :') Svakako kao što kaže Emily, ko stvarno želi da kupi on će pisati.
2019 12 19
> SmartShop: > > malusics: > > Opet ima i slučajeva kada neko postavi dodatno pitanje i ne dobije odgovor nikada i ako se članica redovno loguje na sajt. > > To mi se dešava prethodnih dana, zelim da kupim neke stvari, postavim pitanje oko uplate novca, slanja, međutim nigde odgovora :@ > To je tek neprofesionalno. Jedino opravdanje je da nekako nije videla poruku. Nama prodavcima je to omiljeno pitanje :') Tako da ne znam zašto ne biste dobili odgovor. Pokušajte opet sa još jednom porukom, pa ako nema odgovora onda ko zna šta je u pitanju. Bas je ruzno, ja prva se trudim da što pre odgovorim na poruku, ako se traze mere, itd. Malo pre sam poslala jos jednu poruku, prvu sam poslala pre 2 dana, a članica se uredno loguje na sajt. Ne trazim razmenu, vec zelim da kupim haljinu :D
2019 12 19
Stigla mi takva poruka. Odgovorila sam da moze i ocekivala podatke ili kakvu god povratnu poruku, medjutim tajac. Posto me par godina nije bilo na ovom sajtu, lepo se prisetih zasto sam odavde i otisla. Razmene, clanice koje ne znaju sta hoce, ukljucujuci i one koje prodaju pa ne odgovaraju na upite o duzini, dodatnim slikama, clanice koje se jave da zele predmet i vise ne kazu ni rec, osobe koje ti nude da nosis gacice i carape da im prodas. Sve po starom.
2019 12 20
Pre neki dan mi je jedna članica kliknula "želim ovaj predmet" i nije dopisala ništa uz to, pa sam joj odgovorila "da li želite lično preuzimanje ili poštom?" i onda je zapravo odgovorila i ugovorile smo kupovinu 😁
2019 12 20
> meowangel: > Pre neki dan mi je jedna članica kliknula "želim ovaj predmet" i nije dopisala ništa uz to, pa sam joj odgovorila "da li želite lično preuzimanje ili poštom?" i onda je zapravo odgovorila i ugovorile smo kupovinu 😁 Eto, ima i toga 😀 Onda je mozda bolje da odgovorimo na takvu poruku takvim slicnim pitanjem kao vi pa šta bude.
2019 12 20
> Esprit21: > Stigla mi takva poruka. Odgovorila sam da moze i ocekivala podatke ili kakvu god povratnu poruku, medjutim tajac. Posto me par godina nije bilo na ovom sajtu, lepo se prisetih zasto sam odavde i otisla. Razmene, clanice koje ne znaju sta hoce, ukljucujuci i one koje prodaju pa ne odgovaraju na upite o duzini, dodatnim slikama, clanice koje se jave da zele predmet i vise ne kazu ni rec, osobe koje ti nude da nosis gacice i carape da im prodas. Sve po starom. Strašno, svega ima... Nadamo se da vise necete imati takvih iskustava, a ni mi. 🤗
2019 12 20